Plugg och prestationsångest

Jäklar vad det har pluggats i eftermiddag/kväll!!
Labbrapporten är typ klar. Ska läsa igenom den imorgon, innan jag skriver ut den och ritar till lite grejer. Perfekt, för då kan jag lämna den i Anne-Maries fack på ons!

Elektrolys :)

Jag har också läst ut svenskaboken som vi egentligen skulle läsa på engelska. Har blivit liiiiite klokare på handlingen nu iaf. Men jag är inte särskilt jätteorolig. Tror inte att det kommer vara något jätteprov direkt. Får vi hoppas!
Egenligen är det då bara svenskanovellen som ännu ska göras. Den ska in på ons, men jag har inte börjat än :) Aja, det löser sig. Novellen som jag vann med i höstas skrev också i sista minuten.

Imorgonkväll är det varpaträning. Första för iår för min del. Enda anledningen till varför jag ska gå är för att det ska anmälas till Stångaspelen och SM:et. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska kasta. Lag blir i dam-klassen iaf. Och sen tror jag att jag anmäler mig till individuella och centimetern i juniorklassen. Par vette tusan. Om Jacob eller Jocke ska kasta, vill jag kasta i seniorklassen med ngn av dom. Men om inte, så vet jag inte. Man går på sommarlov för att slippa tänka på skolan och all stress och press. Men sen kommer SM:et och man känner den där jävla prestationsångesten igen. Verkar som om jag aldrig kommer komma undan den...


SM-guld 2008


SM-guld 2009

Blir det SM-guld 2010 också? Tveksamt..

/Anna

Redovisning avklarad!

Helvete vad det regnar!! :) Men det är myyyysigt, så länge man inte ska ut och cykla i det...

Hade svenskaredovisning idag, om min bok Smuts. Det filmades, vilket jag fortfarande tycker är en väldigt dum idé.. Snackade med Joel, och det gick bra för han var bra på att ställa frågor! Skönt! Hoppas bara att han tyckte att jag också fick in en och annan bra fråga imellanåt! :-) Sååå skönt att det är över nu iaf. Som jag har våndats!

Efter redovisningen tyckte jag att jag kunde belöna mig själv genom att sluta lite tidigare så då begav jag mig till biblioteket och lånade "Animal farm" på svenska. Har prov på den imorgon. Jag har läst den på engelska (som vi skulle) men insåg att jag fortfarande inte fattar vad den handlar om :P
Cyklade sen in till Adelsgatan i detta vackra väder och hämtade ut mina linser. Jag såg ut som en dränkt katt när jag klev in på Specsavers...Det rann verkligen om mig! Men liserna fick jag gratis, så det var ju svinbra! :-)

Nu har jag hängt in min jacka och mina jeans i duschen så att de kan få droppa av sig lite :) Väskan får stå och torka på golvet. Länge leve golvvärme! 

/Anna  

Läskigt!

Okej, alltså det är läskigt hur ont i magen jag kan få ibland. Hade varit nere på hamnen och tagit en glass (sockerkassmet, mörk choklad och cocos) och precis när jag kliver upp för trappan till lägenheten känner jag riktigt hur det slår till i magen. Det var ändå en smärta som jag kunde leva med. Men sen börjar jag plocka upp mina tvättade kläder, hänger upp handdukar, ställer in saker i kylskåpet osv. Och då. Då jävlar bara smäller det till. Jag fick så jävla ont i magen så att jag inte kunde stå! Så jag låg på golvet och skrek. Jo, jag lovar. Jag bara skrek rakt ut. Ville bara dö för det gjorde så jävla ont. När jag får sådana här "attacker" brukar jag också få lite smått panik också, vilket är helt förståeligt. För tänk om det aldrig slutar.
Nu är det bättre iaf. Har fortfarande ont, men inte lika mycket som förut. 

/Anna

Kamelröv!

Fan helvetes jävla kamel röv!!!!!
Tänkte precis sätta mig och skriva min labbrapport på labben vi gjorde i går. Men har jag tagit hem mitt kemiblock med mina anteckningar? Nej, det har jag inte. Men däremot så har jag tagit hem det jävla spanskahäftet ist för kemihäftet!! Det är första gången i hela fucking jävla världshistorien som jag har tagit hem fel bok!! Gaaaaahh!! Å jag som tänkte skriva den nu medans man kommer ihåg. Men icke. Dessutom är min svenskanovell äckligt dålig. Jag måste hitta ett nytt ämne och skriva om den. Kul jul!


/Anna


Bio-time and sleepover!

Japp! Igår var jag och Frida på bio och såg Sex and the city 2. Vi trodde verkligen att det skulle vara apmycket folk där, men det var det inte. Filmen var iaf bra. Helt över mina förväntningar. Har inte sett så mycket SATC, men gillade ändå filmen starkt. Konstigt att den har fått så dålig kritik i media.
Gå och se!

Halv nio var filmen slut, så jag och Frida begav oss till donken och tog varsin Mc Flurry Marängswisch :-) Så god! Vi fick sitta och vänta ett tag tills vi kunde börja vandra bort mot busstationen där vår buss skulle avgå 21.45 (trodde vi). Borta vid busstationen visar det sig att busshelvetet inte går förren 23.35, så vi fick vandra tillbaka till donken och sitta och vänta där i 90 min till. Skoj!
Väl hemma hos Frida somnade vi på typ två sekunder. Gött!

/Anna

Strawberries!

För drygt en och en halv timme sedan stod min mor och knackade på dörren. Hon hade med sig jordgubbar!! :) Ibland så kan hon. Ibland...

 
Så jäääääääävla gott!

Har i eftermiddag lyckats få ihop ngt som liknar en svenskanovell. Sen om jag har skrivit det som Ingalill vill ha, det är en annan fråga. Men jag pallar fan icke att skriva om den nu, så det får vara. Duger det inte, så duger det inte. That's it.
Ska sen kanske börja läsa engelskaboken som ska vara utläst till på tisdag. Kan vara bra. Eventuellt.

Imorgon är det fredag. Fan vad nice!! Bio med Frida och sen hem till henne i Klinte och sova över. Me gusta mucho!!

/Anna

Nationella prov, check!

Yes! Då var alla nationella prov avklarade för i år! Fan vad skönt det känns!! =D Hade engelska speaking idag på morgonen. Jag var med Elin och Daniela och det kändes faktiskt riktigt bra. Och det bästa av allt: Jag pratade!! haha ;P
Sen var det kemi. Efter det var det hörförståelse i spanska. Detta nationella gick inte fullt så bra... haha :P Men va fan! Jag orkar inte riktigt bry mig. Hon sänker mig inte iaf :)

/Anna

En dag på stan

Turbulent dag må jag säga. Ibland inser man hur jävla bra vänner man har. Man borde inse det oftare..

Efter skolan drog jag in till stan med Jessica. Hade tid hos Specsavers klockan 16.30 så tiden fram till dess spenderades i shoppingens och fikandets spår! Det är mors dag på söndag så jag passade på att inhandla lite grejer till mor min. Hittade dessutom en perfekt studentpresent till Johan.
Till mamma köpte jag bullformar med små gulliga hjärtan på, salladskrydda från Krysmyntagården och ett plättjärn (heter det så??) som man kan ha levande ljus på. Johan fick en flaska med mintgodis som man sen häller vodka i. Å Efter ett tag så får man mintvodka!  
 
Det rosa paketet är till Johan. Haha, gulligt papper :P

Tyckte också att jag behövde fylla ut min garderob lite...

Svarta shorts från H&M och kjolen är från MQ

Hittade också världens snyggaste klänning på H&M. Så jävla fierce! (Stavning??) Vad jag verkligen gillade var designen upptill. Inte en sån jättevanlig skurning. Schysst!  

Funderar att ha den på studenten. Jag vill ju också vara fin!

/Anna

Summerfeelings!

Det närmar sig nu. Skolavslutningen. Om tre veckor är man fri. Då är första året på gymnasiet över. Det känns konstigt när jag sitter här och funderar över det. Går jag verkligen ut första året? Är jag verkligen så stor? För ett par år sedan tyckte man ju att alla gymnasieelever var stora och läskiga monster, och det verkade helt orimligt att man själv skulle bli så stor. Men nu är jag tydligen det. Undrar om jag har satt skräck i många småglin? Hoppas det. Måste ju göra min plikt!

Bara för att jag vill ha sommar så mycket så tänker jag bjuda på lite härliga sommarbilder! Lite sommarkänsla kan man kanske förmedla?? :)

 
Klassresan


Klassresan


Grillning Tofta 2007


Varpa SM 2009


Varpa SM 2009


Varpa SM 2009


Varpa SM 2009 (Kenneth blandar grogg på kycklingrulle(?)...)


Varpa SM 2009


Varpa SM 2009

Nu: Back to reality..!
Gjorde nästan klart min garage-band uppgift på ESV (estetisk verksamhet). Garage-band är typ ett dataprogram som följer med alla mac-datorer. Man gör musik typ. Man slänger typ ihop lite olika instrument (finns hur mycket som helst att välja på), loopar, så att det förhoppningsvis låter bra i slutändan. Eller så gör man som jag och spelar själv och sätter ihop. Har arbetat med Almost Lover nu och hittills låter det riktigt bra! Det enda som återstår är att jag ska lägga in melodin på refrängen, men sen är det klart! Det är ett tecken, på att sommaren närmar sig - min garage-band-uppgift är snart klar. Tjohoo!

/Anna

Helgen som gick

Det kanske är lite sent nu, men jag tänkte berätta lite om helgen som var, och därmed lägg ut lite bilder :)
Var ju hos Jessica i fredags och sov över till lördagen.



Vi åt Ben & Jerry's ute i solen. Så jävla gott!


Och dessutom åt jag sparris för typ första gången (på väldigt länge iaf)


Vi tog en promenad




Jag "passade" grillen




Östergarns holme. Fest i sommar!

Var hos Johan och Karin och grillade i lördagskväll. Pappa fällde en sådan klockren kommentar när han lämnade mig: Du behöver inte köra hem sen.
Karin fattade ingenting och lade inte märke till det. Johan noterade det, men lät det sedan försvinna ut ur skallen lika snabbt som det hade kommit in. Jag däremot grubblade på det i flera timmar? Kan man tolka det som om pappa tycker det är okej att jag dricker alkohol?? Efter en övervägande diskussion med Johan, kom vi fram till att det är nog så som jag ska tolka det :P
Fick min Baccardi av Karin. 1liter. Nice! Dock försvann typ 4 dl den kvällen. Mysko ;P

/Anna

Lite av varje

Har väl kanske varit en lite småkass uppdatering nu på sistonde.. det håller jag med om. Men nu är jag back in buissnes, tror jag! :)

Var hemma idag. Tyckte att jag förtjänade det :) Hann med rätt mycket plugg. Alla kemifrågor på båda kapitlen är besvarade, med undantag från ett par som jag inte fattade. Dessutom har jag räknat matte. Sannolikhetsläran är klar. För en gångs skull ligger jag före i planeringen, har inte hänt sedan nian :) Svenskanovellen är påbörjad och jag vet vad jag ska skriva om, så det känns rätt chill.

Det slog ju mig att jag inte har laddat upp en enda bild från Valborg. Kanske berodde på att det sög, men iaf :) Hittade lite bilder i när jag letade igenom kameran idag. Så jag får väl bjuda på ett par :)


Hemmma hos mig


Ralf och Jessica


Guitarr Hero


Grillmästarn'? Not!


Petter, Mirjam, Jonas, Elsa och Daniela :)


Sofie och Elin


Lek på terassen

Frida Knutas gjorde precis min dag typ. Hon och jag ska på bio på fredag. Mysigt! :) Tänk att bara en sådan sak kan få en på fötter igen! Underbart! Och sen väntar sleepover hos henne. Äckligt längesen jag var där.

/Anna

Orkar inte

Det finns vissa dagar som man bara inte pallar. Då vill man bara inte göra ett skit. Det här är en sådan dag. Idag ska jag inte göra ett skit. Det förtjänar jag, för jag sliter så in i helvete.

/Anna

Tour de France nästa?

Helt otroligt hur jäkla fort man kan cykla när man verkligen måste... Jag tar det från början:
Jag gick upp typ kl 06.00 imorse, fixade till mig och satte mig framför TV:n och åt frukost. Under de kommande fem minuterna lyckas jag somna :S så jag får världens panik när jag vaknar av att min moster kör ut deras bil ur garaget. Klockan är då lite efter halv åtta. Klockan åtta har vi nationellt prov i matte, och då är det bra om man är i tid...
Jag slänger mig upp ur soffan, inget blod i huvudet = jag håller på att svimma i köket. Återfår kontrollen, fåfäng som jag är tar jag en titt i spegeln och inser att min lugg ser för jävlig ut. Efter lite fix och trix och ett hårspänne senare,  slänger på mig conversen och rusar ut genom dörren med matteboken i högsta hugg. Slänger mig på cykeln och cyklar likt en tour de france-cyklist till skolan. Satan vad det gick! Vilken kapacitet man har! *stolt*

Matteprovet gick vägen. Egentligen fattar jag inte varför jag satt kvar så länge. Jag menar, jag har mitt betyg i matte A, så jag borde väl egentligen inte anstränga mig tills jag dör.. Funderade ett tag på att lämna salen när jag hade två frågor kvar. Jag är så jävla trött just nu.

Var ju tvungen att cykla tillbaka hem för att hämta (läs plocka ihop, städa, diska) mina grejer som jag ska ha med till Jessica ikväll. Fan vad trevligt vi kommer få det! :) Så nu sitter jag här och dricker iste framför datorn. Nice! 


/Anna 

Ett litet konstaterande bara..

Jag ska inte klaga, för jag har lovat att jag inte ska klaga på grund av att jag klagade på att det var så in i helvete kallt i vintras (eller berodde det på min extremt tunna g-star jacka??). Jag kan bara säga att det är varmt nu. Jävligt varmt. Men jag klagar inte! Jag bara konstaterar. Big difference! Just nu mäter min termometer inomhus 33,4 grader. Ute är det 35,8. När jag ska sova har temperaturen inomhus ungefär sjunkit till 28. Det är rätt varmt att sova i (inget klagomål, bara konstaterande). Vem fan behöver täcke liksom?

/Anna 

Fail!

Haha, spanskaprovet, vilket fail :P Fick panik efter första frågan och insåg att jag inte hade en blekaste aning vad svaret på resterande frågor på den sidan var.. Sen följde typ fem sidor med massor av text och konstiga ord! Svarade dock på allt. Mycket enligt uteslutningsmetoden och "ole dole doff". Var väl helt säker på 10-12 frågor kanske. Max! Behövde 15 av 40 rätt för att bli godkänd, och det hoppas jag på att jag fixar :)

/Anna


Utläst!

Yes! Då var boken utläst! 400 sidor på tre dagar ungefär. Nästan lite stolt över mig själv! Nu ska man "bara" komma på något bra att säga om den (och böcker i allmänhet) så att man är redo inför filminspelningen på måndag! 
 
Inte en jättebra bok, men ändå helt okej.

De sista sidorna avnjöts på en asvarm altan i en blå solstol. Enligt min termometer var det 38 grader, och det stämmer nog mycket väl. Jag har fått soleld! Årets första! tjohooo! Inte mycket blev det, men dock lite. Känner mig helt het om kinderna ännu och axlarna bränner lite! I år har jag bestämt mig; jag ska bli brun! Ska! Så fy fan vad jag måste sola! :P

Nej, nu väntar The tyra Show och sen Top model och Förkväll!

/Anna

I'm so happy!

Fan vad skönt att diktredovisningen är klar. Som jag har väntat! Och som jag har lagt ner många timmar! Tror Ingalill menade på att det blev ett MVG, hon lät himla positiv iaf! =) Jessica var den enda som lyssnade. Hon tyckte också att det gick bra, hon vågar väl inte säga något annat :P

Imorgon är det nationella i spanska. Läsförståelse. Det får gå som det går. Enligt Mela så kan nationella inte sänka en. Tur det! Varför envisas typ alla med att kalla det kursprov förresten? Vad är det för fel på nationella prov!? 
På fredag väntar andra delen av mattenationella. För att få MVG behöver jag en sol till och typ 7 vg poäng eller något, så det borde jag väl kunna skrapa ihop :-) Sen gör det inte så mycket om jag bara får VG, för Jacob kan inte sätta något annat än MVG på mig i slutbetyg. Så det så! =D

Sen på fredag bär det av hem till Jessica! Vi ska grilla och ha det mysigt. Jag hoppas på fint väder!

/Anna


Sitter i skolan

Sitter i skolan och har det tråkigt. Ska egentligen börja jobba med en svenskaberättelse, men deadline är inte förrän om två veckor så den kan vänta :P
Ska redovisa min diktanalys för en lite grupp sen. Skönt att jag slapp göra det inför helklass. :)
Ingen idrott idag, Jonas är på vandring, så det blir hem och sola på min farbrors altan. Nice!! Igår var det typ 35 grader där, och det gillar vi!


Hittade vårt spexfoto från nian, så jag bjuder på det!

/Anna

Elin, all for you

Om nu Elin läser detta, som hon i princip lovade att hon skulle göra, så tänkte jag framföra en liten hyllning (eller liknande) till henne. Bara för att hon läser min blogg! De ni! Vilket pris! Fantastiskt vad generös man kan vara ibland. Ett helt inlägg får hon, bara för att hon sa att hon skulle läsa :)

Jag bjuder på ett par bilder på Elin! Det har hon säkert inget emot :P
 
:)


Fest hemma hos Adam när jag fyllde 17 :) Elin hamnade i köket och gjorde chokladbollar!


Fagning med klassen och Elin var lika happy som vanligt!


Håller ni inte med om att hon ser liiiiite kalas ut? ;P

Elin, jag tycker att du är en asnice tjej :-) Så jag hoppas att du uppskattar min hyllning :P

/Anna

Uppenbarelse?

Jag har fått en ny dörr till lägenheten. Förut hade jag en dörr vars ruta hade persienner. Jag hade alltid persiennerna nerdragna, men på den nya dörren finns inga persienner.. så det är ovanligt jätteljust i mitt kök! Ser nästan ut som om min matta har fått en uppenbarelse :P 


Mitt nya tidsfördriv har blivit detta. Just nu tänker jag inte visa mer, ni får helt enkelt gissa vad det är. Det borde inte vara så svårt... Snart så får ni se det färdiga resultatet!



Ska nu ta mig en kopp te. Hörde på radion i morse att om man dricker te framför läsk och kaffe så ökar risken för magcancer. Haha.. vilka roliga undersökningar dom gör!  

/Anna

Release me

 
Ni håller på att strypa mig. Jag blir galen. Det är som om jag vore ett ljus och ni bara kommer och tar all syre. Det är så jag känner mig. Jag ska börja läsa en bok om kroppsspråk. Måste bli bättre på att ljuga..

/Anna


Vill inte!

Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inteJag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte Jag vill inte! Fatta!

Får se om jag återkommer till det senare, troligtvis inte.

/Anna

Nästa gång..

Okej. Nästa gång, då jävlar. Nästa söndag ska jag vara sminkad och snygg när jag åker och handlar på Ica Maxi. Jag ska hålla tummarna för att du är där. Och om du är där ska jag till och med gå fram och prata med dig. En lång stund, ska vi stå där du och jag. Jag ska INTE smita iväg och gömma mig bakom en hylla som jag alla andra gånger har gjort. Jag ska INTE känna det där hugget i hjärtat så fort jag ser dig. Jag ska INTE låta min puls springa iväg i 180. Totalt förbjuden. Prohibido! Jag ska vara lugn och cool. Och snygg.
Kom ihåg: Du, jag, Ica maxi nästa söndag kl 6. I'll be there ;)

/Anna

En liten resumé

Kanske dags för ett inlägg nu på fredagskvällen? :-)

I onsdags kom ju mamma och hämtade mig och som sagt så åkte vi ner till glassbaren på hamnen. Tog en våffla med saffran, cocos och brownie. Faaaan vad gott! Vill prova alla smaker som finns. Det får väl bli mitt mission de närmsta somrarna ;P

Sov för första gången i Roma natten mellan onsdag och torsdag. Kändes lite konstigt. Känns lika jobbigt som när man sover över hos någon. Alltså det här med handdukar, smink, sovkläder osv. Känns inte som om jag hör hemma där. Hela dagen satt jag typ framför teven och såg allmänt deprimerad ut. Tillslut fick jag åka till Mästerby. Nice hade det varit om alla bara kunde lämna mig ifred, men nu gör dom inte det så jag vill mest av allt bara dra in till stan och vara själv i lägenheten.

Idag var jag i Hemse på vårdcentralen en stund.
Har också spelat lite Wii med Karin. Hon är hemma här by the way. Johan är ju på Bosön till på söndag så hon kände sig väl ensam i Follingbo. Känns konstigt att hon är hemma.. Längesen nu.


Jag vet att det är allmänt deprimerande att lägga upp vinterbilder nu när alla bar avill ha sol och varmt, men fan vad jag längtar tillbaka till Åre! Har tjatat om hur jävla fantastisk resan var hur många gånger som helt, men det verkar som om jag aldrig kan tjata tillräckligt mycket om den.

Första gången på bra länge som man kunde känna sig fri. Släppa taget om allt annat...

/Anna

Yes!

Nu väntar fyra dagars ledighet. Gött as hell! Jag är såååå glad! =)

Framåt kvällen kommer mamma och hämtar mig. Pappa är på fastlandet. Vi ska ner till hamnen och ta en glass på glassmagasinet. Vet fortfarande inte vilka smaker jag ska välja. Hoppas att dom har "sockerkakssmet". Den är en riktig höjdare!!



Ledighet i fyra dagar innebär dock en hel del plugg. Nästa vecka har jag

  • labbrapport
  • redovisning av diktanalys
  • två inlämningsuppgifter i idrott
  • nationellt prov i spanska
  • nationellt prov i matte
  • ev. nationellt prov i engelska (talking)

Veckan efter det så ska det äga rum en bokpresentation. Vi ska sitta i grupper, diskutera och det ska FILMAS så att resten av klasssen ska få se på det! Fy fan!

Trots att det är rätt mycket på schemat så ska jag försöka klämma in en dag med den här personen:

Frida Knutas! =)

/Anna


Nationella i matte avklarat!

Syster dundrade in genom dörren ca 01.10 inatt. Hon snackade om att hon hade köpt vingummi till mig, men jag trodde att jag drömde ;P Dock så gjorde hon inte det, eftersom jag hittade den här förpackningen med 900g vingummi på bordet imorse!


Mmmmmmm!

Lovade ju att slänga upp lite bilder på väskan, och eftersom jag är en sån person som håller vad jag lover :P så kommer det lite pictures nu!
  


  
David Jones me like!

Har håla nu. Skulle egentligen ha svenska, men Ingalill var ute på norr och rättade prov typ. Men det tackar vi för! Så nu sitter jag här i lägenheten och slappar lite. Idrotten börjar om två timmar :-) Mumsar på lite choklad också, måste ju få belöna mig själv för att jag överlevde första nationella provet i matte A. Vet redan att jag har kommit på ett slarvfel som jag har gjort. Men "shit happens" som man säger. Aspektuppgiften gick nog egentligen ganska bra. Även om man inte har precis rätt så har man chans att knipa rätt många poäng ändå! =)


Bra tidsfördriv!

/Anna

Spanskaprov, Öster och födelsedagsfika!

Undrar hur många värktabletter jag har ätit de senaste dagarna. Men dom hjälper ju inte! Jag har ju fortfarande ont i magen "/ (Jessica, det stämmer och det är inte ngt som jag säger bara för att slippa undan redovisningen imorgon :)

Idag hade vi spanskaprov. Jag säger bara: Kollektivt sammarbete is da shit! =D så det borde ha gått jäkligt bra för vårat bord ;) Hoppas inte Mela blir misstänksam bara :P Haha

På musiken idag blev vi uppdelade i grupper. Jag blev med James, Saie och Anton. Vi tog oss på The Sientist av Coldplay. Jag hamnade vid pianot och som tur var har jag tittat på den låten tidigare så jag var inte helt lost, även om det skulle kunna ha gått lite bättre :P Men men!

Efter skolan droh jag och Jessica, min vapendragare, in till Öster. På väg till Carlings såg jag en stor filut i snorgrön T-shirt och insåg rätt snabbt att det var Danne. Danne som jag inte direkt hade lust att träffa just då.. Tittade åt ett annat håll när han och hans polare kom gående med en kundvagn(?) från systemet..
Fick iaf byta storleken på t-shirten. Larmet på carlings gick igång när vi skulle ut där ifrån, men som tur var fanns det inte så många i närheten :P Köpte sen en väska från David Jones. Lägger upp en bild på den imorgon. Drog sen hem till Jessica en stund för att fördriva tiden.

När jag kom hem till lägenheten så dök mina kusiner upp fort som fan och frågade om jag ville in och fika med dom (tydligen var inte födelsedagsfirandet klart...). Jag kunde inte direkt säga nej.. så fick pallra mig in där ett tag. Spelade Wii också. Alltså jag blir FÖR förbannad nör jag förolorar. Inom mig bor nog en jävligt stark tävlingsmänniska trots allt :) Nu ska jag träna lite redovisning!


/Anna

Måndag

Hade bar kemi i 90 minuter idag, sen cyklade jag hem igen. Eftermiddagen har spenderats halvt framför TV:n halvt pluggande. Spanskaprov imorgon. Ett litet ett. Skönt att det inte är ett stort.. Hoppas att jag har hyfsat bra koll. Det är översättningsdelen som oroar mig mest. Men vi brukar ju göra ett kollektivt sammarbete vid vårt bord :) Så det löser sig!

Imorgon efter skolan ska jag bege mig in till öster. Byta storleken på t-shirten jag köpte i lördags och sen ska jag köpa en väska som jag spanade in då också. Hoppas att den hänger kvar! Sen blir det väl almedalsbiblioteket tills dom stänger. Ska försöka hålla mig borta så länge som möjligt från lägenheten ;P Min kusin fyller 7 imorgon och släkten ska in dit å käka imorgonkväll men jag PALLAR inte. Pallar inte med min äckliga släkt. Hellre sitter jag och ruttnar på biblioteket :-)

/Anna

Lördagens inköp

Man kanske ska vara en duktig bloggare som visar vilka inköp man har gjort? Jo.
Lördagen resulterade i:


Linslus :-)


tre par jeans från JC


:)

Imorgon är det skola igen. Men bara en 3-dagarsvecka den här veckan. Sävefest på ons. Attending? tror det :-)

/Anna

Skulle inte tro det

BUP? What!? I don't think so.. Glöm det, jag kmr aldrig gå dit era jävla efterblivna idioter.

/Anna

Ni fattar inte!

Fy fan vad jag hatar er. Ni "förstår"!? Nej, det gör ni inte. Ni TROR att ni vet precis allt, men det gör ni inte. Ni vänder alla emot mig. Är ni glada för att ni snart har lyckats?

/Anna

Fredag!

Idag är det fredag - så jävla gött! Imorgon ska jag in till stan med mor min. Vi ska besöka specsavers, shoppa och käka på ett mysigt ställe. Jag tror att det kommer bli bra!

Sitter och dricker te samtidigt som Rix Fm spelar i bakgrunden. Cyklade hem efter vår kemilabb. Kände att jag itne hade lust att sitta i skolan och inte göra ett skit i 2,5 timme... Så då kan jag lika gärna dra hem, städa lite, bli nervös inför matteprovet och käka god mat istället för skolans pannkakor! 

Kemilabben gick för övrigt bra. Sofie som jag brukar labba med, var inte där så jag var med Katrin och Mathilda ist. Saknade såklart Sofie, =D men kul att labba med personer som jag annars inte pratar så mycket med. Ikväll blir det till att skriva labbrapport, plugga spanska och svenska. Skoj fredag! Men jag kan ju trösta mig med att det snart är sommarlov. Bara lite mer än en månad kvar. Sweet! 

/Anna  

Åt samma håll

Allt på listan är nästan förbockat nu! Bara studsmattan som väntar.

Har hunnit med en promenad på en timme :-) Utforskade skogarna här runtom Terra nova. Mötte typ 4 hästar, två bilar, 2 orienterare och en hund med matte. Innehållsrika marker här omkring! :)

Boken är utläst. Och jag har nästan räknat igenom mattekapitlet en gång till. Strongt :P Om nästan 22 timmar så är matteprovet över. Kommer bli riktigt jävla skönt! :)

Snart är klockan tre, vilket i min vardag betyder The Tyra Banks show, som sen följs åt av Top Model och förkväll! Men får väl återgå till matteboken ett par minuter till!

/Anna 

PLUT-dag

PLUT-dag idag. Trevligt, trevligt. Hade planerat sovmorgon, men vaknade vid sextiden av att magen gjorde ont och då kunde jag inte somna om. Låg dock och lyssnade på Rix fm i nästan två timmar innan jag steg upp. Och nu sitter jag här!

Dagens göromål:

Sista kollen på matten innan provet


Ska läsa ut boken som jag har hållt på med hur länge som helst! Men har bara ett kapitel kvar nu, så det borde ju gå..


Tänker bege mig up på en promenad. Hittade en gamal orienteringslarta över Terra Nova, perfekt!


Mina kusiner är inte hemma nu, de är i skolan. Så varför inte passa på att hoppa lite själv?? :-D

Anna

Matteplugg

Har spenderat eftermiddagen/början av kvällen genom att räkna Blandade uppgifter i matteboken. Prov på fredag. Jag vill inte säga för mycket, men alltså helt ärligt så känns det bra. Hoppas verkligen att jag skriver MVG. Den 9 juni har vi slutprov i matte B. I FYRA timmar. Så då vill jag inte sitta där och svettas och vara helt panikslagen över att jag måste prestera bra. Utan då är det bättre om jag presterar bra på fredagens prov så att jag kan chilla lite den nionde :-) 


Matte, matte, matte


C-uppgift som jag klarade :-) *stolt* 

Imorgon är vi lediga! =D Gött! Det betyder sovmorgon, kaffe, och morgonpromenad kanske? Får se om vädret tillåter. Sen får man väl återgå till lite plugg..

/Anna

Snö...?

Idag fick jag en chock. Vi är inne i maj månad. Den sista vårmånaden. Men vad tusan såg man om man tittade ut genom fönsteret idag på förmiddagen? Snö! Absolut inte okej! Dessutom var jag tvungen att cykla till tandläkaren i detta jävla skitväder. Jag hade ljusa jeans på mig, men när jag var framme hade man lätt kunnat tro att jag hade mörka jeans på mig. Dessutom blev jag rejält jävla nedkyld så jag satt bara satt och skakade.


Se hur snön har lagt sig på räcket! Det är nästan så att man börjar undra om växthuseffekten bara är skitsnack :p

 
Snöfall i maj månad... Hmm?

Nu har det iaf slutat snöa och regna för den delen också. Dock tyckte jag att det var något taskigt av Jonas att tvinga oss vara ute på idrottslektionen. Det är ju svinigt kallt! (Fan vad jag klagar märker jag). Dock hade jag, Jessica, Daniela och Frida det väldigt trevligt på vår cykeltur till Oscarsstenen! :-)  

Har ju glömt att berätta att i måndags kom pappa med en jäkla massa tabletter till mig. Mamma tvingade honom att köpa lite. Men fyra olika? Liiiiite extremt kanske? Men om man blir piggare så är det väl bara bra :) 
Testade magtabletterna igår. "Tuggtabletter med smak" av mint stod det. Tuggtabletter? Jo, det kan jag gå med på att det var, men mintsmak? Njaa... jag vet inte riktigt.. Höll på att få upp tabletten igen... :P

Från vänster: tabletter mot sura uppstötningar/halsbränna, rosenroot, vitaminer och kalktabletter

/Anna

Man slutar aldrig förvånas..

Vad tusan är det som händer? Kan man inte nöja sig någon gång? Är det något fel med de pollysmaker som redan finns? Det har tydligen kommit en ny pollypåse som innehåller polly av mörk choklad med jordgubb, ljus choklad med jordgubb, vit choklad med smultron och rosafärgad vit choklad med smultron. Polly med smak av smultron... jag vet inte jag.. men det blir väl något att testa i sommar antar jag! Om det nu kunde ta och bli sommar någon gång! Det är sååå kallt! "/

Jag är tveksam..


/Anna

En ny dag med nya kunskaper

Denna underbara (not) tisdag började med nationellt prov i engelska. Först reading i 85 min och sen listening i 45 min. Reading-delen gick riktigt bra tror jag! Hoppas på det i alla fall. Men på listening-delen så föll jag som en meteor från himlen! (Typ) :) Fan vad fort dom snackade då och fan vad man INTE hängde med! Men, men. Nationella prov ska väl egentligen inte kunna sänka, så jag får nog behålla mitt MVG :-)

Vad har man lärt sig idag då?
* Jo att en bungy-jumpare som hoppar enligt funktionen f(x) = 2x^2-12x+20, inte kommer slå huvudet i marken, eftersom han kommer hinna vända innan han nuddar x-axeln. Det ni!! Däremot blev det en livlig diskussion ang om han kommer byta en arm om han sträcker på sig.. :P

* Min handledare har sin dotter på Terra Nova dagiste som bara ligger ett 10-meter härifrån. 

* jag måste fixa skavsårsplåster, eller byra skor helt enkelt :P Men jag älskar mina converse, så det får nog bli inhandling av plåster inom en snar framtid! 

Hade betygsamtal på musiken. Ligger på MVG. FETT NICE DUDE!! Måste bara hålla i det hela terminen ut. 
Började på en ny uppgift idag. GarageBand. Det går typ ut på att man har lite olika "loopar" som man sen ska sätta ihop till en snizig låt och få det att låta bra. Höll på att bryta ihop i början, men sen kom jag på vad och hur jag skulle göra. 
Så nu håller jag på att försöka återskapa låten "Almost Lover", som jag har spelat ett antal gånger. Har lagt på pianot, stråkar, bas och melodi. Men måste ha två spår till. Elgitarr ska jag också ha i slutet, så då återstår bara ett spår. Får se vad jag kan klämma in! Önskar att jag kunde ha fått lite mer tid. Det tar så himla lång tid för mig att lära mig hur nya program fungerar. Och bara det att hitta on-knappen på en Mac är ju en hel vetenskap i sig. Eller hur Anton? :P


Jag och Amanda framför Almost lover på skolavslutningen i nian

/Anna


Tandläkarbesök

Great! Tandläkarbesök på onsdag. Pappa ringde just och meddelade mig om att dom ska kolla upp en lagning som jag gjorde förra året. Mysigt! Jag tycker faktiskt om att gå till tandläkaren och jag antar att jag är en av de få personer som verkligen uppskattar det besöket :P Hoppas att jag får ett fint klistermärke efteråt! :-) Det fick man ju alltid när man var liten, och jag känner mig inte särskilt stor nu, så va fan! =D

/Anna

Äckligt bra!

Jag tror att jag har fått ett nytt favoritband. En ny favoritgrupp. Jag tycker det är skitsvårt att hitta ett band som man verkligen kan säga att man gillar. Men här är dom - mina nya favoriter, Nomy.  


Fan vad äckligt bra dom är!

/Anna

Svenskalektion..

Har svenskalektion just nu. Det suger, precis som vanligt. Och precis som vanligt så gör jag ingenting :) Ska egentligen skriva på min diktanalys, men jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har kört fast. Totally stuck liksom!
Som tur är kommer systra min och hjälper mig i eftermiddag. Hon har ju skrivit några fler dikter i sina dar, för det var väl typ det som dom i Richard Steffen-huset sysslade med hela dagarna? :)

VIll bara hem. Har så jävla ont i magen!! Pappa ska på apoteket idag och hämta ut lite tabletter. Så jag får väl hopaps att dom hjälper. Dom hjälpte för honom när han hade ont i magen, så jag får bara hoppas att dom kommer hjäpa för mig också!

Då har det snart gått ett år sedan vi var på klassresa, 11 månader iaf :) Jag blev av med mig "fritt-fall-oskuld". Men fy faaaaan, vad rädd jag var! 
 

/Anna

Söndag igen

Söndag igen. Precis som varje vecka :P
Skoldags imorgon. Ledig på torsdag. Det sitter fint de!

Den här helgen har jag mest haft ångest och gråtit hela tiden. Men det är väl sånt som händer. Antar jag. Det är frusterande när ingen fattar. Det är frustrerande när man själv inte kommer någon vart, tror att man har gjort något bra, men sen visar det sig att man inte har gjort ngt iaf.. 



Tror att det var extrapris på Ica Maxi. Fem för 29kr.

Då måste man ju bara slå till, även fast man känner sig som en jävligt dålig person när man köper bubbelvatten. Vi har ju ett av världens bästa vatten direkt ur kranen.. Å ändå så går man och köper 7,5 liter vatten i affären.. Jo, jag har dåligt samvete nu. Har inte varit så jätteförtjust i bubbelvatten förut, men nu har man kanske växt upp lite och börjat inse att det är okej :) 


Ikväll har jag öppnat äpple/tranbär. God. Helt okej smak. 

Jessica, titta vad jag hittade i tidningshyllan! Var ju bara tvungen att köpa den för att Joel var på omslaget (och för att korsord är ett helt okej tidsfördriv förståss)

Vill du gifta dig med mig??

/Anna

Fan ta er!

Jävla fittungar! Allihopa! Fan vad jag hatar er. Så in i helvete. Låt mig va! Ni bara gör bara allt värre. Fan ta er! Ni kan dra åt helvete. Jag vill fan aldrig mer se er. Idioter!

/Anna

Ute skiner solen, och inne sitter jag

Jaha. Fint väder var det idag i alla fall. Jessica har åkt hem för någon timme sedan. För cirka två minuter sedan avslutade jag min lunch - lasagne. Dock utan ketchup, "/ Ketchup är sjukt underskattat!
Mamma kommer väl om en timme och hämtar mig. Har pluggat lite nu framför Nyhetsmorgon på TV4. Rätt trevligt program att ha på i bakgrunden faktiskt, och det är ju inte särskilt intressant så man fastar inte med ögonen på TV-rutan, vilket är himlarns bra när man ska plugga!

Vill bara sluta skolan nu. Orkar inte anstränga mig mera. Veckan som kommer bjuder på engelskt nationellt prov, reading/listening, på tisdag. På onsdag är det diktredovisning på svenskan och på fredag är det matteprov. Det sista i B-kursen. Jag måste sätta det för att säkra mitt betyg. Jag bara måste. 
 


Det var längesen nu tjejer! "/

Anna

Sköna maj, välkommen!

Då var maj äntligen här. Som jag har väntat! Sista vårmånaden, snart är det sommar! Wiiiiiee! 

Igår var det Valborgsfirande, utan eld, hos Mirjam. Trodde det skulle bli en trevlig och rolig kväll, men det var nog den sämsta på länge. Vi gjorde ingenting. Satt och spelade guitarhero och grillade. Det kommer väl upp några bilder så småning om.. Jag var så jävla opeppad så det var pinsamt. Det kändes som om man hellre kunde varit hemma och pluggat så att man hade sluppit det idag och bara kunnat njuta av det vackra vädret.. 

Idag SKA jag vara klar med svenskan. Fan. Jag pallar inte!  

/Anna

RSS 2.0