Pissförbannad

Nu har man klarat av det tredje högskoleprovet i karriären. Asså, jag borde sluta nu. Det går bara åt helvete och jag slösar bort mammas pengar.

För övrigt är jag just nu på ett så-in-i-helvetes-jävla-piss-skit-förbannat-humör just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen. Vill bara ställa mig å skrika på ett par personer. Men jag är ju Anna. Jag står inte och skriker på personer. Jag sitter bara snäll ner och ler medans insidan av mig går sönder. Kanske återkommer till detta senare, brukar hjälpa att skriva av sig.

/Anna

Våfflor och uppladdning

Var ute hos mamsen idag. Vi gjorde våfflor och åt de tillsammans med vispad grädde och jordgubbssylt. Typ ett år sedan jag åt det sist! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Nu är jag ordentligt uppladdad för morgondagen. Eller?



Har dock blivit typ förkyld nu på eftermiddagen! :( Inte kul inte. Särskilt inte om man ska skriva högskoleprovet imorgon. Haha alla kommer ju typ få damp på mig och jag ska sitta och snörvla hela tiden. Moahahaha, jag kommer sänka allas resultat, hehe.



Funderar på att gå och lägga mig snart. Måste ju upp tidigt imorgon för att brygga kaffe (läs koka upp vatten och blanda det med snabbkaffe...) och fixa soppa att ha med till skolan. Ner med choklad, vindruvor och musli i väskan och sen kan man ju hoppas på att man är redo för att skriva högskoleprov i typ 7,5 timme! Wiiee!

/Anna

Spränga bakterier

Fredag! Helinice! Sitter i mögelkaffis och arbetar på kemin. Eller de andra arbetar, jag är redan klar så jag bloggar ist =) Hihi. Sen blire fysik. (kill me). Under dagen ska jag och Jessic även hinna med att spränga våra bakterier som vi gjorde på labben igår.


Sen ska man ut till mamma i Roma och snacka lite skit :-)

/Anna

Lysandne bakterier

En mycket kort dag i skolan idag! Tre av våra fyra lektioner försvann. Inte mig emot! =D Så det enda jag hade var lite mikrobiologi/genteknik. Jag och Jessica fortsatte vår labb med grönlysande bakterier! Ungefär såhär såg våra E. Coli-bakterier ut: 

Efter skolan vart det ett lunchpass på friskis. Så skönt när det inte är så många i salen. Idag var vi typ 20-30 (ist för 80 när det är fullsmockat) vilket är precis lagom. Då riskerar man inte att slå till någon, snubbla över någon eller krocka med någon.
Nu blir det plugg för hela slanten. Typ =)
/Anna

Hårborste försvunnen

Asså, min hårborst är borta! Kommer inte ihåg när den försvann eller när jag hade den senast. Vet dock att jag inte hittade den igår morse. Min största fundering är dock; hur fan kan jag ha tappat bort den? Den är ju liksom gigantisk! Hade den legat i lägenheten hade jag hittat den ganska snabbt eftersom min lägenhet inte är särskilt stor. Och jag tror inte direkt att Adam använder den..Han har ju inte så mycket hår att borsta.

Projektmötet gick braaaaa :-) Är så stolta över oss :-) Mina muffins blev riktigt godkända också. Great!
Nu ska jag skriva min outline till uppsatsen i engelska C. Wish me good luck..
/Anna

Morotsmuffins!

Så mycket som jag har gjort under denna engelsklektion (läst en kort text om Pavlovs experiment och sammanfattat den med 50 ord) är typ mer än vad jag har gjort under alla våra tidigare engelsklektioner denna vår. Effektiva har vi varit!
Snart väntar projektmöte i Steffen-Bibblan. Idag är det jag som bjuder på fika. Det bli morotsmuffins utan topping och till det påskmust som jag sprang iväg och köpte under lunchen!
Å vad jag älskar våra projektmöten :-) Kommer sakna dem som as, och självklart hela projektgruppen, när vårt projekt är över. 1 månad kvar!!
Biologiprovet gick bra. Typ som att sno godis från småbarn. Fast man ska aldrig ta ut ngt i förskott, då brukar det gå åt helvete.
/Anna

Fett

Precis som inför alla andra prov säger jag; Fy fan vad skönt det ska bli när biologiprovet imorgon är över! Asså, då kan man liksom nästan säga att man har påsklov. Nästan. Det enda som återstår är;

  • En kemiredovisning, vilket jag inte tar så jätteseriöst. Det är ju trots allt Sture vi snackar om.
  • Projektrapportskrivande. Asså det är inte så tråkigt och hemskt att skriva på den där rapporten som jag trodde att det skulle vara! Det är faktiskt riktigt kul att gå tillbaka till början av höstterminen och se hur jävla mycket vi har gjort och hur duktiga vi har varit!
  • Uppsats i engelska. Är väl inget måste men kan vara bra att påbörja iaf! Nu är jag dessutom riktigt taggad eftersom jag har kommit på mitt ämne!


Jag ska nämligen skriva om fett! Men mest om mättat fett och vilken effekt det har i kroppen. Eftersom jag är intresserad av medicin och människokroppen kommer jag gå in på vilka sjukdomstillstånd mättat fett kan leda till och vad som händer inuti kroppen och i blodkärlen när man får i sig för mycket "dåligt" fett.   



/Anna


Tisdag

Sitter i skolan med lilla Frida och gör inte ett skit. Vi har kemi och egentligen borde vi arbeta med vårt miljögift, men jag är klar och Frida pluggar till ett miljökunskapprov. Resterande delar av vår grupp är på annan destination. Typ sjukhuset (tror jag) och hemma och pluggar biologi (tror jag).


Kollar lite lägenheter i Visby, har hittat en del intressanta permanentboenden som man kanske skulle kunna nappa på. Allt hänger ju dock på om jag får ett jobb och stadig inkomst. Eller jag har ju ett jobb - bageriet, men det är så jävla drygt och kommer bli assegt att köra varje morgon om jag inte har varken syster eller Hampus. Blääh

/Anna

Klaaaaar!!

Ihh! 12:58 idag ringde det från tryckeriet! Vår bok är klaaaaaar!! =D Fatta vad härligt! Så vi var välkomna att hämta ut våra 25 exemplar någon gång under de närmast kommande dagarna. Helnice! 


Har pluggat lite biologi nu. Börjar få ganska stor koll på allt tror jag. Känns inte riktigt kristallklart men jag fattar mycket mer nu än vad jag gjorde för en vecka sedan och det är ju alltid positivt! 


Funderar på att ta en liten promenad runt Terra Nova för att få kroppen varm och sedan stretcha igenom den riktigt ordentligt. Känner att jag inte riktigt hann med med så bra som jag borde ha gjort efter dagens ridlektion. Var helt stum i benen efter all lätt sits och allt "håll-omande" med benen!    
 
/Anna

Toppen!

Gud vad bra ridningen gick idag! Var asnervös eftersom vi skulle hoppa, men det gick svinbra! Så jävla stolt! =D Flöt på asbra, tog mig igenom banan två gånger utan större problem, vägrningar, avbrott osv. GREAT! Och inte ramlade jag av heller! Framsteg! ;)

Nästa gång, om det är lika fint väder som det är idag, ska vi få rida ut! Så mysigt! =D

/Anna


En stimulerande söndag

Wiiiie, vilken rolig söndag jag har! Transmittosubstanser hit å dit, nervimpulser utbredning, CNS utveckling under fosterstadiet, hormoner vars funktioner och betydels man blandar ihop. Yey!!



Fast egentligen tycker jag att detta är ganska roligt. Människokroppen med dess funktioner är ju väldigt spännande. Helt otroligt att vi fungerar så bra som vi faktiskt gör!

Det är fint väder ute. Funderar på att ta en promenad lite senare i eftermiddag.

/Anna


Karamellkungen eller Gottmix?

Sitter och avnjuter en svart kopp nescafe. Mums! Helt ärligt så tycker jag att nescafe är underskattat. Det går fort och man kan inte misslyckas. Och så mycket värre än vanligt kaffe smakar det faktiskt inte!


Har arbetat lite med projektarbetet nu. Skrivit om en text. Gett feedback åt Carro och Daniela. Allt detta har jag gjorde i sällskap av en godispåse. 3.90 kr/hg på Rimi (jag vet att det inte heter Rimi längre, men jag glömmer alltid bort det nya namnet)! Dock säljer Rimi lösgodis från " Gottmix", jag är ju lite mer av ett karamellkungen-fan.
     VS       

Nu tänkte jag vara riktigt "bloggig" och ställa frågan; Vad gillar Ni, alla mina fantastiska läsare, bäst? Karamellkungen eller Gottmix?
Å Snälla! NÅGON kan väl vara snäll och svara? Please :-)

/Anna

Medelpass

Var på ett uppfriskande medelpass för ett tag sedan. Asså, jag älskar att se min f.d svensklärare (svenska C) medverka i jympapassen! Hon ler ända upp till öronen, samtidigt som hon genomför rörelserna på sitt eget lilla vis och dessutom inte alltid i takt...Hon står ut bland mängden om man säger så.. ;) Men inte mig emot, det är så fruktansvärt roligt att titta på! =D 

Ikväll blir det plugg för hela slanten! Måste försöka komma på vad jag ska skriva min uppsats i engelska om. Korallrev, kakoodlingar, kaffeodlingar, metabola syndromet eller någon funktion i kroppen? Åhh vad svårt det är!! =(


/Anna

Partytrickarn!

Igår vart det lite drickandes hemma hos mig med Jessica och Sofie! Jessica har hel-fräscha bilder på sin systemkamera, hahaha. Bland annat ett och annat näshål, lite tak-bilder, halsuggarbilder mm! Dessutom upptäckte vi att hon är världens partytrickare!! Haha, eller?? ;) 
 
Jag och Sofie var iaf grymt imponerade! Ralf tyckte nog med största sannolikhet att vi var helt dumma i huvudet när Jessica demonstrerade sina skills och vi andra dog av garv.  

/Anna

En helt okej dag

Har varit ute och gått en sväng i det fina vårvädret. Underbart att kunna gå ut i långärmat utan att frysa ihjäl!

Dagen har varit helt okej! Lite kemi och fysik och sedan en kort sväng på stan. Som tur var hittade jag en vit halterneck-bh som passade bra, så nu är typ studentoutfiten klar! Måste bara sy in klänningen lite och lägga in en extra kjol då den är liiiiite genomskinlig ;) Hehehe. Man vill ju inte bjuda på för mycket!

Innan kvällen börjar ska jag banka in lite biologi i hjärnan!

/Anna

Motivationslös!

Å vad hände med mitt pluggande? Tänkte ju vara jätteduktig och plugga röven av mig ikväll, men så har det inte riiiiktigt blivit...Söker efter motivation, men den verkar ha tagit slut..

Sitter istället och försöker peppa till mig till imorgon med en massa musik. Mycket roligare!
 

/Anna


Att avvänja sig

Försöker vänja mig med att inte öppna Internet Explorer utan att använda mig av Google Chrome ist. Anledning? "Inte konstigt att du får virus när du använer explorer" Sagt av Adam igår. 
Så det är väl värt ett försök antar jag! Men det är svårt att vänja sig av med en gammal vana!! 

Igår var det framtidsdag. Inte så jättegivande. Fick mest panik, tack vare CSN. Jag kommer ju fan att vara skuldsatt i hela mitt liv!! :( Råkade även få lite kycklingröra som Olivia glatt slängde omkring sig, på mina converse. De bör kanske tvättas snart så att en obehaglig doft börjar sprida sig...
Dessutom var jag och världens bästa projektgrupp och lämnade vår pdf-fil innehållandes vårt projektarbete på iVisby Tryckeri!! Så i nästa vecka någon gång kommer våra böcker vara färdiga!! Ofattbart och underbart!!! =D
/Anna

Abstinens

Åhhh!! Jag vill bara få vårt projektarbete i tryck nu!! Dock upptäckte jag en grej som måste fixas imorgon på lunchen. Gaaah! Jag som trodde att vi hade slitit vårt hår tillräckligt för den där jävla layouten, men icke sa Nicke! 


Som jag har sagt tidigare så vågar jag inte ladda hem ngt eftersom jag alltid lyckas få med en massa virus på köpet och det är ju lite dumt att riskera... Tror inte att Carro, Daniela och Jessica skulle bli så jätteglada om jag berättade för dem att min dator är helt virusinfekterad, då projektarbetet ligger på den.. Men jag har liksom missat hur många veckors avsnitt av Grey's Anatomy, Gossip Girl, Modern Family OCH Suburgatory! Fan inte okej! Men så fort allt är i tryck, då jävlar ska dessa serier ses ifatt!  

/Anna

Saffransbiscotti

Igår efter skolan drog jag hem till pappsen =) Tvättade ett par maskiner. Låter apmycket men eftersom jag är en sådan miljöbov och tvättar typ tre plagg åt gången (vem orkar vänta i flera veckor innan man får fler rosa plagg som man ska tvätta liksom??) så blev det inte så mycket ;)

Slängde även ihop lite saffransbiscotti på kvällkvisten. Det blev mer än godkända av pappa =) Så därför var jag snäll och lämnade hälften hemma medan den andra hälfen försvann med mig in till stan.

Mums!!

Hann med att återförenas med min dator idag också! Carro har ju haft den i två dygn! Helt sjukt hur beroende man är av en dator! Visserligen har jag fått lånat Adams så att jag kan sitta och se serier, men eftersom den inte har Word eller ngt annat office-pogram installerat har det inte blivit så mycket pluggande. Lyckades dock få ihop min kemiredovisning på pappas dator =)

/Anna


Inget vitt

Var på stan. En kort vända blev det... Hahah, det brukar bli så om man heter Anna ;) På Din sko fans supersnygga skor! Man ba; VILL HA!! Men inte fan var dom vita! Och det är ju vita som jag måste ha till min balklänning!! Ute på Skokanonen var utbudet lite fulare och inte heller här fanns det ett par vita snyggingar som stod och väntade på mig :( Så jag får leta vidare helt enkelt. Ska ta en sväng till skogubben i Roma också vid tillfälle.

Tog en sväng på H&M också! En spontan kommentar; de bygger om! Jävlar vad trångt det var. Provade lite grejer, men hittade dock inget. As usual.. Men ja ska väl kanske inte klaga alldeldes för mycket. Fick ju ett paket från HM förra veckan och då köpte jag tre grejer. Bland annat dessa byxor!



































Haha, jag vet att alla i min umgängeskrets nu undrar; Vad i helvete! Har Anna köpt ett par blå byxor!? Måste dock tillägga att färgen på denna bild är lite missvisande! De är mörkare och dovare i verkligeheten, så frukta ej ;)

/Anna


Skojakten börjar

Dagen ska börja med ett avnsitt av Desperate Housewives innan jag beger mig in mot öster för att kolla sko-utbudet på Din sko! Därefter blir det nog ett besök på skokanonen ute vid Maxi. Tror iof inte att det har kommit in så mycket sommarskor redan, men man kan ju alltid försöka iaf!

/Anna

Glädje

Provet i mikrobiologi igår gick awsome (kändes det som iaf! Men man ska aldrig vara för säker..)
Idag blev vår layout till projektarbetet klar! Fan vad tid man har lagt ner på det!

Det är fredag och nu ska jag belöna mig själv med att se massor av avsnitt av Desperate Housewifes =D Har liksom inte vågat ladda ner ngt på sista tiden eftersom det alltid kommer upp massa virus-varningar då och jag vill inte riskera att min dator avlider då projektarbetet ligger på den. Visserligen har jag tre backup-er på det men ändå ;P Nu har iaf Adam varit snäll och laddat ner avsnitt 8-16 av säsong åtta till mig så ni kan ju gissa hur min kväll kommer spenderas! ;)

/Anna

Grötig

Ligger i sängen och mår ganska så skitdåligt. Huvudet dunkar, känner mig allmänt grötig och näsan är full av massa grönt slem =) som aldrig verkar vilja ta slut. 


Fick tillbaka kemiprovet idag. Yey! MVG så nu är slutbetyget garanterat säkrat. Känns helnice! Blev dessutom jävligt stolt över kommentaren som Sture skrev i slutet av provet! Gud vad jag kommer sakna Sture när vi har tagit studenten. :(

Ska försöka att få lite mirobiologi gjort! Prov på torsdag. Alltid jobbigt att ha prov för en ny lärare eftersom då vet man aldrig hur proven är upplagda och vilken nivå de ligger på. Men, men, hoppas att det går bra iaf :-)


/Anna

Seeegt

Fy fan vad segt det går med mikrobiologioplugget! Pallar inte sitta och memorera en massa grejer. Så jobbigt!! Och tråkigt med för den delen. Dessutom är jag förkyld och tycket synd om mig själv och tänker "Nää, men Anna, du är ju sjuk och fökyld, då ska du inte plugga."

Fan jag vill ha påsklov!

/Anna

Vår!

Nu börjar det verkligen gå mot varmare tider! För första gången på jävligt länge var jag typ blöt av svett efter dagens ridlektion! Ska även tilläggas att jag till och med tog av mig ett lager upptill och "bara" red med underställ, t-shirt, ett till tjockare underställ av fleece och en tjocktröja. Det blir nog att loosa ett lager till inför nästa måndag och kanske till och med underställsbyxorna åker bort dem med?

Jag tror nog att vi kan konstatera att våren är här. Så himla NICE! Man får en sån energi, vilket verkligen behvös efter denna vinter.

Så jävla härligt att solen skiner, att man kan höra fåglarna kvittra och att man nu kan byta ut vinterstövlarna mot conversen utan att få köldskador på tårna! Igår när jag var ute hos pappa plockade jag på mig lte snödroppar som nu står och ser fina ut på köksbordet här i lägenheten. Mysigt!

/Anna

Söndag

Söndag nu igen. Jaja, det är väl ara att acceptera. Blir en pluggdag. Ska åka ut till pappa nu under eftermiddagen och ta lite bilder till projektarbetet. Kanske blir en trevlig fika och skitprat också. Jag tackar inte nej.

Asså det är helt galet! Lördag-kväll/ början på söndag är min mest effektiva del av veckan! Pluggade från typ sjutiden till tre ungefär. Och jisses vad man fick saker gjorda! Varför kan jag inte vara lika effektiv jämt för?? Det hade ju varit himla trevligt!

Studentklänningen är beställd! Den är vit, halterneck och kommer från Halens. Skickade efter den förra året med, men då fanns det bara 36or och de kunde jag inte ha. Å så för någon vecka sedan upptäcker jag att de säljer samma klänning detta år också och denna gång har min strl inte tagit slut!! *Överlycklig* . Hoppas verkligen att jag kan ha den! 

Nu saknas bara en klänning att ha på mösspåtagningen, sen har jag alla klänningar fixade! Till mösspåtagningen söker jag efter något färgat och somrigt! Det borde ju inte vara omöjligt att hitta.
Skor är det däremot värre med. Har INGA, som man skulle kunna ha på balen eller studenten :S Hittar ingenting på internet som är av intresse så det blir väl att gå igenom det lilla utbud av skoaffärer som vi har här på Gotland.  

/Anna

Skicka iväg något bra för fan!

Tänk om svenska folket kunde ta och släppa iväg en bra låt och en bra artist till ESC detta år! När hände det senast liksom? Jag kommer inte ihåg faktiskt.. i och för sig kommer jag inte ihåg någon av de senaste åren melodifestivalvinnare, eftersom jag inte är så insatt..


Jag röstar iaf lätt, utan tvekan, på Dead By April

/Anna

Effektiv

Fattar inte riktigt var denna dag har tagit vägen! Klockan är liksom redan sex. Dock har jag hunnit med en hel del grejer; läst fem kapitel i Wuthering Heights, skrivit klar sammanfattningen på allt vi ska kunna till mikrobiologiprovet och tränat ett medelpass på friskis. Gött! Känns bra att man faktiskt får saker gjorda ibland! Har till och med målat naglarna! =D 
 

Kvällen kommer bestå av mer plugg. Det är med andra ord som vanligt! Ska försöka få klar engelskan så att den är ur vägen. Hahah, asså vår lärare är typ blåst! Hon har sagt att vi ska läsa till kapitel 16 i boken till på torsdag. Grejen är att hon inte kommer ha något förhör eller diskussion på det som vi har läst. Hur många tror hon seriöst kommer läsa alla dessa sexton kapitel? Inte jag iaf! Jag kommer bara läsa tills jag har hittat en spännande karaktär att beskriva med 100 ord, som vår uppgift går ut på. Piece if cake!

Imorgon ska jag ta en sväng ut till pappsen för att ta lite bilder på hans sprutmedel och andra gifter! 


/Anna

Fredag!

Det är fredagkväll och jag sitter och skriver sammanfattning om avsnittet bakteriologi i mikrobiologi som vi ska ha prov på i nästa vecka. Vår lärare typ dränkte oss i massor av grejer som vi ska kunna! Mindre roligt kan jag säga... :(

Dock måste jag säga att mikrobiologi är spännande och roligt! Så lite motivation till pluggandet har man! =D Kan lätt tänka mig att bli labbråtta och sitta instängd på mitt labb med massa andra nördar i vita rockar och kolla på odlingsplattor och skåda olika bakterier i mikroskåp hela dagarna! Verkar ganska trivsamt :-) 

Kemiprovet gick hyffsat idag. Kanske inget MVG men det behöver jag inte heller ha för att få MVG i slutbetyg :-) Fysiken var överkomlig. Projektarbetet var helnice! Vår bok kommer bli så in i helvete snygg när den är klar! Det kan ni hoppa upp och sätta er på!! =D 

Sedan skjutsade jag ner Daniela till båten. Efter det provade jag min balklänning. Innan jag får prova den igen måste jag ha köpt mina skor som jag ska ha till balen. PANIK??!?!

Hittade ett par jättesnygga vita klackskor på internet, men de kostade 500kr och klacken var 10cm vilket jag inte kommer orka leva med i 12 timmar. Så måste hitta något annat! Karin har förbjudit mig att använda ballerinaskor eller converse..:( Men får se hur jag gör =) Hon är ju ändå inte hemma den 3e juni.. Hihi 

/Anna  

Mångsysslare

Sitter och gör inte så mycket. Pluggar lite kemi emellanåt (kollar däremot facebook mycket mer frekvent än vad jag pluggar), kollar lite bloggar, äter choklad, springer på toaletten stup i kvarten. Prov imorgon. TAGGA!!? Eller? Njaaaaee...fast man borde fan fira att detta är det sista provet på Kemi B-kursen på något sätt! När det är över alltså. Man ska aldrig fira i förtid =)

Okej, ett litet test för alla er icke-natruvetare: Vad är skillnaden mellan:

...och:

Svårt va! ;)

Imorgon kommer bli en lång dag. Prov, fysik, projektarbete en bit in på eftermiddagen, prova balklänning, åka till apoteket, hämta ut paket från HM (Wiihiiiiiieee!), åka hem till Mästerby för att ta lite foton på pappas sprutmedel (till projektarbetet), tillbaka till stan typ, handla godis på Willys (extrapris!!! 4:90kr/hg), plugga heeeeela kvällen lång. Har ett prov i mikrobiologi nästa vecka. Det verkade rätt harmlöst tills vi fick reda på hur mycket vi ska kunna...

/Anna

Svindlande höjder

Nu sitter jag här igen på engelsklektionen. Just nu är vi tre elever i klassrummet; jag som sitter och bloggar, Elin som skickar sms för glatta livet och Amanda som faktiskt är duktig och gör det vi ska - läsa "Wuthering Heights". En riktigt känd klassiker som säkert kan vara bra om man förstår innehållet...Grejen med klassiker är ju oftast att språket är så oftantligt gammalt att man fattar typ hälften.. Nåja, bokomslaget var snyggt och fräscht iaf! Påminner om Twilight-böckerna!


Vart resten av klassen ink. läraren är, har jag inte den blekaste aning om!

Snart väntar projektarbete. Hoppas att vi kommer fram till något. Och att jag övertalar dem att vi sätter ihop arbetet i min dator så att jag slipper göra om min layout för tredje gången...

/Anna

Näsblod

Asså, är det här nå jävla skämt eller? Har haft typ näsblod två gånger idag.


Har en sån jävla ilska inuti mig. Vet inte var jag ska ta vägen. Hur jävla svårt ska det vara att fatta??

/Anna

Lång dag

Det verkade som om denna skoldag aldrig skulle ta slut! Usch vad lång den var, särskilt fysiklektionen...Har en grym träningsvärk i mina ryggmuskler sedan gårdagens ridlektion. Det ska kännas att man lever, som sagt..

Har försökt plugga lite kemi nu. Det går sådär. Finner liksom ingen motivation direkt.. "/ Ändå vet jag att det är dumt att inte plugga eftersom Stures prov har en tendens att vara ganska kluriga...
Får väl glädja mig med att detta förmodligen är det sista kemiprovet som jag kommer ha gymnasiet. Nice? Ehh, jo!


/Anna

I ironins tecken

Jo men för att ha sovit fyra timmar inatt (02-06) så känner jag mig oförskämt pigg. So far. Fick sån panik över kemin att jag var tvungen att plugga tills mina ögonlock inte orkade hålla sig upp längre.

Å så vaknade jag när farbror gick ut för att hämta tidningen kl 06.05. Kunde inte somna om och eftersom det var onödigt att jag bara låg i sängen och slösade bort tiden gick jag upp och pluggade lite till.

Har fått reda på att de andra i projektgruppen inte kan öppna mina InDesign-dokument. FAN VAD ROLIGT!! Kommer ju behöva göra om ALLT! Som om man inte hade annat att plugga liksom???! Det svåraste är ju dock att hitta en dator som har "rätt/fungerande" InDesign. Blir väl tvungen att blåsa ur min bara för att få den uppdaterad och på så sätt få "riktiga" Indesign. SKOJ! <3  

När jag ändå är på ett ironiskt humör, kan jag ju passa på att säga att middagen hos farmor var sååååå trevlig.

Sakligt kommenterade hon för pappa att "Jurist, det är ett bra yrke de'! Grannen tvärs över vägen har ju en årsinkomst på 1.1 miljon!" (Tidningen publicerade ju sån fakta förra veckan)

Som om hon ville säga att pappa iaf fick en unge som är något att ha. Naaaw, farmor <3

/Anna

Protein och middag

Dagen har spenderats med kemiboken. Har insett att det är en jävla massa att kunna inför fredagens kemiprov! Men den största frågan som jag ställer mig; har vi ens sysslat med detta på lektionerna?? Det som står i boken känns så himla nytt! Avsnittet som vi håller på med nu är typ cellkmi. Typ kolhydrater, fetter och proteiner och citroncyracykeln och massa annat som man inte förstår! 

Protein!

Klockan fem väntar en alltid så trevlig middag hos farmor. Gud vad jag har längtat! (Ironi)


/Anna

Fika

Var och fikade med mamma igår på Fiket. Trevligt och gott. Tog en supergod pekannötscheesecake. Rekommenderas! Har inte varit där sedan de bytte ägare, alltså sedan det hette Ringduvan, vilket var ett tag seda...Haha. Kan dock säga att det är minst lika bra nu. Mycket trevligare personal, men mycket mindre kaffekoppar... :(

Älskar bilden! Framkallar riktiga sommarkänslor!

Har pluggat lite nu på morgonen. Börjar komma ifatt. Skönt. Ska dra in till stan nu en sväng. Har 15 % på en vara på Åhlens och dessutom en värdecheck på 50 kr så funderar på att köpa lite smink. Sen blir det back to plugget som ligger snällt här hemma och väntar.  

/Anna

Dålig

Jag är en dålig människa. Fy fan vad jag suger. Jag är en dålig kompis, dotter, syster och flickvän.



Jag får skuldkänslor vad jag än gör. Hade jag varit en bra människa hade jag inte känt så, men eftersom jag suger, gör jag det.

/Anna

Umeå

Var ett tag sedan sist.

Umeå var vitt, vindstilla, trevligt och inte alls så kallt. Vi pluggade, gick ut en kväll, var bakis, shoppade, gick på bio, spelade TP och andra spel som man inte kunde ett skit i ;P En mycket trevli stad måste jag säga! Och tänka sig; bussarna går typ jämt! Faschinerande för en gotlänning som mig.

Umeå från ovan

/Anna

RSS 2.0