Hur kan något så bra bli så dåligt?

Adam var här igårkväll. Han sov över här också. Så snäll och underbar. En sån oförglömmlig kväll/natt/morgon. Ville verkligen inte att han skulle åka till jobbet imorse.

Men hur kan en sådan dag med en sån bra start få ett sånt idiotiskt slut? En sån jävla örfil man fick under besöket på sjukhuset. Sved så in i helvete, svider fortfarande.  
Jag hatar att se pappa gråta. Det kan vara en av de värsta sakerna som någonsin kan hända. För när han gråter, då är han verkligen ledsen. Och anledningen till varför han gråter är mig. Det är mitt fel alltihop. Utan mig så skulle han var glad. Han skulle inte behäva tänka på så mycket då. Mitt fel, mitt fel, mitt fel att han mår dåligt.  

/Anna

:)

Fy fan. Mitt senaste dygn har varit helt jävla fantastiskt. Finns inga ord som ens kan beskriv allt som jag har känt. Wow. Ibland förundras man av vilka resor livet kan bjuda en på.

Åkte hem till Adam igår. Vi åkte in till stan och käkade med hans kompisar på Sunes Elefant. Roligt. Trevliga vänner, som jag iof har träffat innan i Åre. Kul hade vi iaf. Sen åke jag och Adam hem till Adam för att se film, äta godis, dricka julmust och ha allmänt trevlig. Och det lyckades vi minst sagt med. :)...

Imorse vaknade jag upp med en sovande Adam brevid mig. Pappa hämtade upp mig och skjutsade mig till stan. Julmarknad. Frös konstant i flera timmar =)
Sen till lägenheten. Adam kom vid halv åtta och åkte för en liten stund sedan. Damn, vad jag gillar den killen.

/Anna

Jävligt nära!

Fy fan vad nära det var en krock igårkväll. Eller krock är väl kanske att ta i, men en stor touch i vår bagagelucka då..
Hade varit innte på Maxi och handlat. Åker därifrån och ska ta mig i genom den superlilla rondellen. Jag ska till vänster, blinkar, lägger mig i rätt fil (även om det JÄVLIGT svårt i en sån liten rondell...), kollar efter bilar som har företräde. Det kommer inga som jag är skyldiga att stanna för så jag kör. Jag ser att det kommer en bil ifrån Follingbo, men den var så långt bort och jag antog att den redan hade börjat bromsa för mig, dessutom så är den ju skyldig att stanna eftersom jag är inne i rondellen.
Iaf så tänker inte idioten i bilen så, utan föraren tänker tydligen inte alls stanna för mig till en början men inser att han/hon måste bromsa eftersom jag kommer där. Dock så är det ju JÄVLIGT halt. Så medans jag kör i rondellen så ser jag riktigt hur bilen kommer närmare och närmare, den liksom bara fyser fram på vägbanan utan något som helst fäste. Och jag bara tänker: Shit, nu smäller det! Och jag kan ju inte direkt gasa på för att komma därifrån för då skulle ju bara jag börja sladda runt och kanske ställa mig på tvären. Men fy vad nära det var, det var inte många centimeter ifrån en krock och fy fan vad äckligt det var. Ändå så var bilen det enda jag tänkte på. Alltså att det viktigaste var att den inte fick blir skadad. Man prioriterar så konstigt.    



/Anna

The bomb is dropped

Japp, då var det sagt. Pappa tog det way much better than I expected him to do.. :) Skönt.

/Anna

Svenska B vs Systembolaget

Om 20 minuter är det helg!! Så sjukt skönt! Sitter på svenskan och ska egentligen börja skriva på en utredande uppsats inom ämnet "sambo, särbo eller enbo". Det känns som om det inte är så många som gör vad de ska. Jessica och Anton sitter t.ex inne på systembolagets hemsida och diskuterar spritdrycker... haha. Hon hittade en sirt med smak av vingummi! =) Funderar på om man vågar önska sig den i födelsedagspresent? Jag tror att man antingen hatar den, eller så äklskar man den. Mest troligt då tror jag att man inte tycker om den... ;)

/Anna

Bad day

Skulle jag beskriva min natt/morgon med en bild så ser den nog ut såhär:




Jag vet inte vad. Det bara känns så. Känner mig splittrad, kluven, upp-och-ned-vänd.

Hade redovisningen av Kiribati idag. När jag övade imorse så gick det felfritt alla tre gånger, men framför klassen gick det inte alls. Även fast vi bara var 19 pers så var jag jättenervös, vilket förmodligen märktes.. så det blir nog inget bra betyg på det här. Skönt att det är över, så att man slipper tänka på det under helgen.

/Anna


Spindelharpan

Haha, jag gör verkligen ALLT för att slippa träa på morgondagens redovisning. Vet inte hur många gånger jag har lagt spindelharpan nu. Och seriöst, spindelharpan gång efter gång, är fan inte roligt! ;) Varför jag håller på såhär vet jag inte, för jag vet ju bara att jag kommer må ännu dåligare när jag ställer mig där framme och känner att jag inte är säker på det som jag står och säger.

Pappa var och hälsade på en kort stund.
Pappa: Har du hört något mer från Adam då?
Jag:...ehh...jo...det har jag...
P: Jag har inte sagt det till någon, precis som du bad om.
J: Mmm, tack.
P: Men det är bra Anna, det är bra.
J: ...???...(jag tänkte: HAHA, du skulle nog inte säga samma sak om jag berättade att vi höll varandra vakna till halv två i nättras.. hehe)
P: Fortsätt håll kontakten.
J: Mmm :)

Min pappa är för go' =)

/Anna


Snö, sladd och fastfrusna problem

tröttheten slog som väntat in under historialektionen. För att motverka denna sömnkraft (hehe) så köpte jag mig en kaffe i skolan och det var nog tack vare den som jag överlevde fysiken i kombination med gott sällskap från Daniela! =)

Idag har det legat snö på marken hela dagen. Pappa skjutsade mig till skolan i morse och trots vinterdäck så sladdade han över in i det andra körfältet. Jag var lagom exalterad måste jag säga ;) Men det är bara ner med kopplingen och sen styra upp det hela och så är man tillbaka på banan igen.  



Snön och det kyliga vädret resulterad först i att mitt cykellås inte vill gå upp så där stor jag och flåsade varm luft på det i ett par minuter. Måste ha sett måttligt roligt ut ;) Som om inte det räckte så hade ju självklart cykelväxeln frusit fast på ettan! Fick alltså trampa som en idiot utan att cykeln rörde sig så mycket framåt. Behöver jag säga att jag var iriterad? ;)

/Anna

OMG^10

OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!

Fy fan! Jag spricker alltså! Så sjukt glad, överlycklig exalterad. OMG!!! Inte en chans att jag kommer kunna sova efter det här! Jag kommer seriöst vara vaken till imorgonbitti ;) Just nu vet jag inte var jag ska ta vägen. Jag vet inte vad jag ska göra. Känns bra att ha fått ur sig allt och fått honom att förklara. Underbart. I'm so damn happy!

/Anna  

Bra men jobbigt?

Det känns bra, men ändå jobbigt när man känner hur kroppens funktioner kommer tillbaka. Har inte svettats på år och dag, men nu gör jag det (eller beror det på att jag pratar med Adam)? Har iaf haft grymt ont i magen idag också. Också ett tecken? Håret börjar bli fett och ansiktet likaså.

/Anna

Onsdag

Höll verkligen på att bryta ihop under fysiklektionen. Jag fattar verkligen ingenting!!! Och snart kommer det vl dimpa ner ett prov, så det känns ju verkligen great!
Matten var inte heller ngt att hänga i julgranen..

Hde ju körlektion igår. Fick höra att jag var grym på att köra och att jag förmodigen inte kommer behöva utnyttja alla mina 11 körlektioner. Nice! Har haft tre än så länge och har typ bara landsvägskörning och mörkerkörning kvar. :) Man kanske inte är så dålig på att köra som man trodde ;) Uppskrivning och uppkörning är också beställda. Vill ju ha körkortet så fort som möjligt =) =)



Idag har det typ snöat, eller njaa.. regnat/snöat.. Mindre kul att cykla i. Det får gärna snöa bara så länge det är kallt så att det inte smälter.

/Anna

Jävla hålor!

Död år alla långa jävla hålor!! Dom borde skjutas!! Kan inte Jonas vara frisk någon jävla gång så att vi får ha idrott åtminstonde en gång till innan jul?? Fan vad ovärt att vara i skolan, men det regnar som satan så jag har ingen lust att cykla hem. Fan vilket liv man har. Gud vad jag svärt!

Försöker ta tillfället i akt och plugga lite, men hittills har jag bara skrivit in källorna i min PP, kollat facebook, skickat mail till mamma om julklapp och nu håller jag på att skriva här. 

Känner att skoljobben börjar läggas på hög... matte, spanska, historia, fysik, engelska, idrott, svenska, Ja allt i stort sett. Det kommer inte bli roliga veckor fram till jul, det har jag insett redan nu! 

/Anna 


 


Så trött!

Gaaaah! Är så trött! Kunde inte sova inatt!

Imorse mellan 8 och typ 11.45 satt jag på körskolan och genomled den obligatoriska Riskettan. Den sög, as väntat. Sen var det matte och jag kan inte påstå att jag kommer överrens med matteboken...Suck. Provet är iaf framflyttat från måndag till tisdag nästa vecka. Gött. Sen var det historia med Ingalill som verkligen är bra på att skrämma skiten ur oss - Om ett par veckor väntar redovisning om antiken och medeltiden...Ett grupparbete som säkerligen kommer bli förjävligt. Så mycket egna reflektioner och tankar som ska till antar jag. BLÄÄÄH! 
Efter skolan var det dags för teori igen. Men "bara" 2 timmar den här gången. Dock så handlade det om ungefär samma saker som vi tidigare gått igenom under Riskettan. Tårta på tårta liksom.. Kul! 

/Anna
  


Humdidum =)

Tänkte bara kort meddela att Visbys innerstad står kvar utan större förluster.. :) Det gick faktiskt riktigt bra! Inte så många konstiga skyltar som jag hade trott ;) Fick till och med öva backstartar i backen nedanför rackarbacken. Vad hände med pappas käraste ägodel Kopplingen liksom??? Han informerade mig också om att min bil inte har servostyrning... great! Ofta han ger mig en bil utan det! ;) Jaja, bra träning för armarna!

Sitter just nu och arbetar lite med PowerPoint. Tråkigt, men måste göras.

Imorgon har jag Risk ettan hela förmiddagen. Kul att sitta och lyssna på föreläsning om alkohol och driger i trafiken under 3,5 timme! Sen skola till halv fyra och efter det teori från fyra till sex. Sen har vi en trött Anna!

/Anna

Innerstaden nästa

Nu ska det in och köras i Visby innerstad! Det brukar kunna bli väldigt intressant och klassas som upplevelser utöver det vanliga...hrm.. Dock så kommer vi ta min bil och inte stora volvon. Däremot så är min bil sjukt svår eller trög att styra så det är ju nackdelen...Men men. Min största fasa är om jag skulle hamna på tvären i en smal gränd, vad gör man då liksom? River husen?   



Ett par körkortsteorifrågor har också blivit gjorda idag. Så smidigt när man kan ta hjälp av pappa och slippa leta igenom hela jävla boken! Förstår dock inte hur jag ska kunna klara uppskrivningen, en del frågor är ju verkligen helt knasiga! Men det får väl bli ett senare problem i guess. Ett jullovs-problem...

/Anna

Svampbob fyrkant

Svampbob Fyrkant är kung. Absolut utan tvekan det bästa barnprogrammet som finns just nu :)



Lättsamt och precis lagom en morgon då man är sjukt trött. Bläckvard är min absoluta favorit. Så störtskön!

/Anna

Världens bästa

Vadå, är det meningen att man ska sova nu? Hur ska jag klara av att göra det? :)

Konversation mellan mig och pappa i bilen:
Pappa: Jaha, hur var filmen då?
Jag: Den var asbra...bla bla...bla...blabla...(skulle kunna snacka i evigheter)
P: Får jag fråga vem du gick med?
J:*PANIK* Funderar på att vrålljuga men svarar sedan "Adam heter han."
P: Är han från stan eller?
J: Nej Slite typ. Eller var ligger Hangvar?
P: Vad heter han i efternamn?
J: Enzell.
P: Va?
J: ENZELL!
P: Jaha, trevligt. Det är bra Anna, det är bra. Helt rätt.
J: Men säg inget till Karin ännu. Eller mamma!
P: Nej, det lovar jag.
...
P: Hur gammal är han?
J: Lite äldre än mig...(sanning med modifikation...)
P: Nej, jag ska inte fråga. Men det är bra. Trevligt.

Min pappa är verkligen bäst. =)

/Anna

Harry Potter

Gud vilken kväll! Amazing! Har verkligen haft jättekul! Var grymt nervös i början, men det gick över så fort jag satte mig i Adams bil.

Vi körde ner till hamnen, samtalet flöt på bra. När vi stiger in på Joda så möter vi en ätandes Adam och en ätandes Josefine. Just då tänkte jag bara; NEEEEEEEEJ! Men det gick bra. Josefine skötte det fint, tack och lov. Medans vi äter så kommer Olivia in med sina föräldrar. Och jag bara tänker; men HERRE GUD! Kommer jag möta ALLA mina kompisar idag eller?

Käket var gott, vi blev klara mycket tidigare än väntat. Han bjöd, men jag ville inte det. Ha vägrade låt mig betala. Vi drog till bion. Satt där och snackade ett tag eftersom vi var så tidiga. Innan insläppet möter vi Mirjam och Petter (Vilka fler ska vi möta innan bion har börjat liksom).
Harry Potter var iaf asbra! Grymt värd att se, vill dock ha del 2 NU!!

Han skjutsade mig hem till lägenheten. Snackade lite. Allt känns så jävla bra! Och jag är så jävla glad! 

/Anna 

Hjärndöd?

Okej. Nu är jag nervös. Svinigt jävla nervös. Varför gör man sånt som man mår dåligt över? Jag vet inte, måste vara totalt hjärndöd. Hoppas jag överlever den här gången också!

Hittills har dagen spenderats i TV-soffan framför Vinterstudion. Mycket trevligt. Spännande att se på skidor. Faktsikt. Det går bra för Marcus Hellner just nu. Jag hoppas på guld!! =)

/Anna


I like it not

Idag ska pappa ut i skogen. I like it not. Mina tankar bara skenar iväg. Vad händer om han råkar såga sig i benet, kanske bli klämt under ett träd eller en rotvälta? Om han inte lyckas få tag på mobilen då så är det kört. 
Förut kändes det mer okej, alltså när mamma och Karin också bodde här. För då kändes det som om de hade större ansvar för vad som eventuellt skulle kunna hända i skogen, av den anledningen att de är äldre än mig. Men nu är jag själv här, med bara Oliver till mitt sällskap.
 
 
Men som sagt, I like it not.

/Anna


NV09b <3

Och då var det fredag igen. Härligt! Redan gått i skolan i två och en halv vecka. December och julen närmar sig med stormsteg! Så även vår stundande julmarknad den 28 november. Tror inte att någon insåg att det skulle vara så mycket jobb med den, men kul är det! Så jag klagar inte.
Idag har vi till exempel vikt askar som vi ska ha vårt lyxiga, välsmakande och fantastiska julgodis i. Det var så kul att se att en sådan liten sak som askvikning förde ihop klassen ännu mer. Många var så engagerade, antingen klippte man ut tapet eller så vek man askar. Alla bidrog på sitt sätt och allt fungerade så bra! Gud vad jag tycker om min klass! En sån fantastisk grupp fylld med massor av olika personligheter. Vi har kul tillsammans, alla är snälla mot varandra och det är en sån fantastisk stämning. 

NV09b:


Kemilektion...


... :)


Polhemolympiaden 2009




Fagning 2010


Sävefest i december


Min 17-årsdag

/Anna  

Kiribati

Ett nytt engelska-arbete är påbörjat och jag undrar varför jag sitter här och bloggar ist för att börja jobba... Det ska redovisas om exakt en vecka. Med PowerPoint och allt. Dock ska presentationen bara dra mellan 3-5 minuter. Det svåraste kommer att vara att inte få den att överskrida fem, minuter...

Mitt land som jag ska skriva om är Kiribati, en liten ögrupp mitt ute i Still havet typ. Hade ingen aning om att det landet ens fanns... ;)


Man skulle ha en sån här ö alltså. Lugnt och fridfull. Ingen som stör. Varmt och skönt. Exotiska frukter till käk varje dag., Härliga stränder. Vad med kan man begära? =)

/Anna

Linsproblem

Mina linser skaver redan. Klockan är bara 9.46. Underbart!!



Det kommer bli en lååååååååång dag. Garanterat. Skola till halv fyra. Klockan fyra är det teorilektion på körskolan till kockan 6 och halv sju är et föräldramöte i skolan till halv nio. Risken finns att jag kommer somna någon gång under teorin eller mötet, kanske eventuellt undr fysiken.
Men det som stör mig mest är att det på kanal 5 ikväll går en film/dokumentär om Harry Potter och dödsrelikerna - behind the scenes. Typ. Jag vill se den!! Men den börjar klockan åtta och då är inte mötet slut på långa vägar :(

Gjorde muntligt prov i spanska imorse. Jag trodde att det skulle gå åt helvete, men det gick sjukt bra. Lars är så snäll. Jag gillar honom. Troligen en av de bästa lärarna vi har.  

/Anna


Empty!

Mitt naturgodis är slut! Neeeeeeej! :( Buhuuuu!!
Vad gör jag nu liksom??


/Anna


Otroligt?

Är inte det rätt otroligt att man kan kalla en soppa för "Thaisoppa med kyckling" när den bara innehåller 5,5% kyckling?

Särskilt god var den inte heller. Så nu vet ni det! =)

/Anna


Bränd koppling!

Thihi :) vet ni hur sjuuuukt duktig jag känner mig? =) Hur många inlägg har jag liksom inte skrivit de senaste dagarna? Typ jättemånga!!

Har slagit mig ner med fysikfrågorna vi fick idag. En del går jättebra att ta sig igenom men när man får helt fel svar så tappar man sugen.. Det där med enheter är inte riktigt min grej heller.. På en fråga skulle svaret bli 5,5 x 10^3 men jag fick 5,5 x 10^21...haha?? Så egentligen är det rätt tal, men bara liiiiite för stort ;) 

Körlektion idag! Backstarter i hamnbacken. Fy satan vad det luktade bränd koppling. Men Ulf sa att det inte alls var konstigt eftersom jag var den fjärde idag som gjorde just backstarter ;)

Nästa gång ska vi köra i innerstan vilket innebär att jag bör få tummarna ur röven och börja lära in lite skyltar.. Hrm... ;) Dock är jag grymt tacksam över att körskolans bilar är så små jämfört med pappas gigantiska V70 XC...Så har jag överlevt turer i innerstan med pappas bil så borde det bli betydligt lättare med körskolans! Hoppas jag =)


/Anna

Just a dream

Sitter och avnjuter en frukost bestående av te och en bit baugette som mamma hade med igårkväll. Lyssnar på spotify. Schysst att Adam fixade det igår =) 

Idag har jag sovmorgon. Gött =) Matte kl 11.40 och sen fysik 13.40. Men grejen är att jag har körlektion under fysiken så jag kan bara vara med i 50-60 minuter sen måste jag gå. (Guuuuuuuuud vad tråkigt! ;) Men det är ju faktiskt inte mitt fel att dom ändrar schemat så att vi har lektioner samma tid då jag har bokat mina körlektioner! 

/Anna  

Fjollvarning??

Okej det verkar inte som om jag har skrämt bort honom iaf. Var så sjukt jävla orolig för en halvtimme sen. Nästan äcklad över mig själv. Satt och väntade på ett sms. Men det kom aldrig något. Ville bara hoppa ner från verandan (terassen/trappavsatsten??) och hoppas på att jag skulle dö. Men då! Som en blixt från en klar himmel så plingade det till i mobilen. TEXTMESSAGE!!!!! Längesen jag kände mig så lättad! Gud vad skönt det var. Han sa att han satt och väntade på att jag skulle logga in på MSN. Naaaaaaw :) *ler fjolligt*

/Anna

Jag lever!!

Okej. Adam har precis åkt. Och jag överlevde! Great!! =D

Var så jävla nervös nör han kom med bilen. Fy satan! Ville bara springa in i lägenheten, låsa dörren och be min farbror att inte släppa in honom. Men jag tog mig samman. Fy fan vad läskigt det var! Trodde jag skulle avlida till en början. Lite tyst imellanåt men när vi snackade flöt det på bra. Så nu känns det lite säkrare inför käket och bion på lördag. Puh!

/Anna 

Önskelistan är påbörjad!

Känner mig riktigt nöjd med mig själv :) Körkortsteorin är klar, spanskauppsatsen också (på ett ungefär iaf) och idrottsuppgiften är skriven. Happyface! =) Ska börja ta itu med matten nu. Kan ju bli...ehrm...intressant... :S Jag förtår liksom inte varför man ska göra som man gör. Finner ingen som helst logik. Och om mindre än två veckor så är det dags för prov. Skoj!

Har påbörjat en önskelista! Får en sån skön julstämning i hela kroppen av den. Idag är det redan den 16 november. Helt sick! Gud vad fort det har gått!!  

Har dessutom lyckats övertala mamma om att hon ska fixa en adventskalender till mig. Alltså en sån som man får ett paket varje dag ända fram till jul. Hade det för något år sedan. Sån mysig känsla när man vaknar på morgonen, det är kolsvart ute, lite småkallt inne, man vill verkligen inte stiga upp men ändå hoppar man i tofflorna och en varm stor tröja och blir sjukt glad när man inser att man har ett litet hängande paket som väntar på en. Julstämmning^10!! =)   

För övrigt tycker jag att det kommenteras väldigt lite på mina inlägg...

/Anna

:)

Okej, nu känns det bra igen. Ska bara ta det lugnt och se vad som händer. Just för tillfället är jag inte ett dugg nervös, men det kommer nog det med.. :S :) Hoppas bara att det inte blir jobbigt och pinsamt!

/Anna

Pluggardag

Skulle egentligen gå till 14.20 idag, men både idrotten och fysiken är inställda. Och en timmes engelska i slutet av dagen kunde Eva låta oss slippa. Idag har jag alltså bara haft spanska. 

Tror nog att jag ska ta vara på den här dagen. Plugga ordentligt så att man inte har en masas småsaker liggandes. Eftersom vi har det så himla lugnt i skolan nu så går vi bara och väntar på att den stora bomben ska släppas, och när den väl gör det så är det skönt att inte ha en massa annat skit att göra som man egentligen kunde ha gjort för länge sedan. 

Följande saker ska tittas på: 

  • Matten
  • Körkortsteorin + de 56 (!!!!!) sidorna jag fick att läsa till nästa körlektion
  • Idrottsuppgift
  • Spanska, redacción
  • Sen ska jag försöka att ha det allmänt mysigt och läsa lite.

/Anna


I'm not used to this!

Herre gud. Här tas det initiativ. I massor. Jag blir rädd. Jag är itne van med det här. Vad fan har jag gett mig in på. Inte trodde jag att det skulle vara så svårt och jobbigt.
Jag är inte bra på sånt här!

/Anna

Prov och körlektion!

När man tänker medicinsk grundkurs, som är en obligatorisk kurs på omvårdnadsprogrammet, så tänker man en rätt lätt kurs med lätta och lite smått oseriösa prov. Idag så insåg jag att det itne alls var så. Eva hivar nämligen fram ett prov med 15 frågor som är värderade från G till MVG. 15 frågor är många frågor. Stora var dom dessutom. Tog mig 2 timmar att komma igenom hela. Stört. Skrev 8 sidor. Stört. Skitsvårt att veta hur mcyket man skulle skriva för att hon skulle vara nöjd. 

Tog mig igenom första körlektionen också! Min lärare Ulf är jättebra! Sjukt rolig och jättebra på att instruera. I'm pleased. Pappa satt med i baksätet. Var nästan mer nervös över det än vad jag var över själva körningen ;) Till nästa körlektion ska jag läsa 56 sidor. Stört. Mycket som var stört idag. 



I helgen blir det bio :)

/Anna

 

Panic

Seriöst, jag panikar!!!!!!

/Anna

Hjälp mig!

Herregud. Han frågar. Seriöst. Jag håller på att backa ur. Känner ju nästan hur paniken stiger upp i halsen. Hur det knyter sig i magen. Vad håller jag på med? Vad ska jag göra. Jag är sjukt rädd! jag kan ju inte balla ur nu, men jag är rädd för över vad som kommer hända. Vad han har för förväntningar. Hjälp mig!!

/Anna

Då var det över

Japp, då var gårkvällen överstökad. Kan säga att jag har varit med om bättre stunder, men även denna kväll/natt/morgon hade sina ljusa stunder :) Till exempel innehöll den världens bästa deeptalk med världens bästa Jessica Klingvall. Hon hade tagit plats i badkaret och jag låg i en morgonrock på golvet. Mysigt hade vi iaf :)

Sen när hon åkte hem gick jag och la mig i pappas säng. Då var klockan ungefär 01.00. Sen låg jag där och chattade fram till halv fem då min bärbara dog... :P Hade lätt kunnat fortsätta in på morgonen, om inte batteriet tagit slut. Var inte ett dugg trött. Ibland kan man få så mycket energi från ingenting =)

Gick upp strax innan åtta. Startat diskmaksinen. Det ser ut som helvete här. Har precis satt på nrj's webbradio och hoppas att basen ska väcka dom där uppe så att de kan komma ner och städa. För det tänker inte jag göra.

Idag väntar lite plugg av hjärnan. Men på ngt konstig sätt har jag lyckats få in rätt mycket. Trots att jag inte pluggat allför mycket. Skönt. :)   



/Anna 

Maskerad tonight!

I vanliga fall brukar jag bli fly förbannad på personer som envisas att sms:a med mig klockan kvart över två på natten och sen håller mig vaken till tre drygt. Men i det här fallet var det annorlunda :)

Ikväll är det maskerad. Har höga förväntningar och jag tror att de kommer uppfyllas! =) Det ska bli spännande att se vad alla har klätt ut sig till, vi bestämde att alla skulle hållas det hemligt



Jag hittade iaf min klädsel igår. Ute i sista stund, men det gick bra och jag är nöjd :) Klockan ett ungefär (tror jag att vi bestämde) så kommer Jessica, Josefine, Daniela och Frida hit. Vi ska förbereda lite och ha det allmänt trevligt. Fan vad vi har längtat efter den här dagen!

/Anna

Heeeelg!! =D

Hej alla glada! Idag är det fredag - så jävlarns gött! Imorgon är det då lördag. Lördagen den 13 nov 2010 vilket innebär Maskerad at my place :) Wiiiiie! Kommer ut ett skönt gäng och våldgästar mig imorgon. Hoppas vi kommer få det asbra!! :)

Däremot så har jag prov i medicinsk grundkurs på måndag :( vilket betyder att jag måste pluggga rätt mycket i helgen. Får försöka att beta av det mesta ikväll.


Det är hjärnan och nervsystemet jag har prov på...  Lite komplicerat men det ska nog gå bra förhoppningsvis! :)

/Anna

OMG!

Puls 220. Jag dör! Herre jävlar. Värmesslag mitt i vidrigaste november. OMG!!!! Shit pommes frites!

/Anna

Ingen ånger här inte

Oj, vilka djupa frågor det kom att kommenteras såhär på kvällskvisten. Men, men. :) Inte mig emot?

Tråkig dag för övrigt. Började falla in i dvala under fysiklektionen och sedan somnade jag under körkortsteorin. Men så går det om man lägger sig kl 1 :) Dock så ångrar jag inget. Det var fett värt det ;)

/Anna

Sjukt spralliga

Idag skulle vi egentligen haft 4 timmar fysik. Men vi hade typ 2:..? Alltså, visst, det var asskönt att få sluta tidigare men vad fan håller vår lärare på med!? Ist för lektion fick vi en massa frågor om krafter...och eftersom han förklarar som en påse nötter fattar man inte hur man ska gå till väga... :S Nej, jag undrar hur fysik A kommer sluta!

Dagen har i övrigt varit så jävla rolig! Har haft så grymt skoj med Frida, Jessica och Daniela! :D Skrattfaktor: HÖG! Och Jessica alltså, jag vette fan vad det var med hene. Så sjuuuukt sprallig! Haha =D Tur att man kan få ha sånna dagar ibland också. Vi ör ju verkligen helt gravallvarliga för det mesta. Det behövs fler dagar som denna! :)


Sedan jag kom hem har jag pluggat spanska och fixat till engelskan lite. Nu ska jag försöka ta mig an de fruktade fysikfrågorna även fast jag vet att jag kommer ge upp om typ 10 minuter. Men försöka duger! ;)

/Anna

Stuck

Tänkte göra lite skoljobb ikväll, men sen så hamnade jag framför MSN och is kind of stuck ;)
Adam har iaf gett mig en idé som jag kan klä ut mig tillpå  maskeraden på lördag. Tror jag köper den faktiskt! :) Hihi.  

/Anna


Eureka!

Spanska, idrott, fysik. Helt okej dag för vi har verkligen inte gjort ett skit :)

Antar att Lars blev lite skraj när han kom på att vi itne fått mål för spanska steg 4 än (skolinspektionen kommer den här veckan...) så vi gick igenom målen och snackade lite om vädret.. :) På idrotten hade vi teori, vilket betydde att vi inte gjorde något där heller (inte för att vi någonsin brukar göra något vettigt på idrotten men iaf...) Dock så fick vi en inlämningsuppgift. Score!



Och fysiken. Ja, vad ska man säga? Vår lärare har flummat bort hur mycket tid som helst! Varje vecka har vi drygt typ 9 timmar fysik. Dessa nio första fysiktimmar har vi inte gjort ett skit på. Vilket gör mig något skitskraj över hur vi ska kunna hinna med hela kursen.. :S

/Anna


Grejen är att...

Kan inte sluta knarka "Love the way you lie". Så jävla bra. Så jävla vacker.
Kvällen har spenderats framför MSN... Av förklarliga skäl :) Är så jävla happy just nu.
Fast grejen är att jag inte riktigt har koll på om det är ömsesidigt, eller om han bara jävlas, eller spelar..Så sjukt svårt att lita på människor.

/Anna

High up in the sky

Jag svävar på moln?



En fantastisk kväll igår. Det blev sent, men det var det garanterat värt! Hade så sjukt svårt för att sova och vaknade flera gånger och kunde inte somna om... :)
En fantastisk dag idag med ett matteprov som gick vägen och sen ett par glädjande sms :)

/Anna

I-landsproblem...

Har snackat med Adam  typ 1,5 timme nu :) Borde egentligen gå och sova så att jag är utvilad till provet imorgon.. men jag vill itne säga det till honom! Vilket jävla I-landsproblem alltså! Han har iaf lovat att gå med mig på krogen när jag fyller år :) Så snällt! =) Om ni inte redan har listat ut det så är jag SNUSKIGT glad just nu! =) Det var ju dels det här som jag har drömt om.. :)

/Anna

Jag dööööör!

Adam frågade precis om min MSN. Gaaaaaah! Håller på att dö av värmesslag här! fy fan vad löjlig jag är! =) Men alltså, detta är en sak som inte händer mig särskilt ofta!! :) Så jag är så jävla glad!! =D =D

/Anna

Gaaaaahh!

Gaaaaaaaaaaahhhhh!!! Sitter inne på facebook och så börjar Adam chatta med mig! ADAM! MED MIG!!! =D =D (Inte Adam i klassen alltså, utan en annan Adam) Iiiiiiiiiihhhhh! Jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Ibland kan man bli glad för minde alltså!! =D =D
Vill bara hoppa, jubla, dansa. Men mest av allt träffa honom ;D

/Anna

Pensionärsvarning!

Gaaaaah! Jag är så sjukt trött på denna jävla matte. Jag vet inte hur många gånger jag har räknat igenom samma tal. Det tjänar ingenting till att jag räknar talen i boken, för jag kommer ihåg svaren på alla ;) Jag vet inte om jag någonsin har känt mig så oförberedd på ett prov tidigare. Jag hoppas så innerligt att jag kommer känna mig nöjd när jag lämnar in provet imorgon, för annars kommer jag bara klandra mig själv för att jag inte pluggade tillräckligt, trots att jag har lagt ner ÅTSKILLIGA timmar redan...

Men nu ska jag ta en paus och sätta mig och sy. Jo, jag broderar och känner mig jättetöntig, typ pensionärsvarning juh! Men jag tycker det är kul.



/Anna

Den underskattade tvättmaskinen

Alltså jag måste vara totalt fel-funtad. Jag gillar nämligen att tvätta! Hur många andra 17-åringar (men snart 18!!!! =D =D) tycker om det liksom? Det är nog inte många...Tror inte ens att alla KAN tvätta ;)
Iaf, det jag gillar är när man har mycket tvätt så måste man verkligen planera. Tex: vilken tröja tar längst tid på sig att torka? Den tröjan bör man ju tvätta först så att man kan ta med sig den torr till stanpå söndagen. Sen måste man se till så att man får plats med allt tvätt som ska torkas. Vilka kläder kan man hänga upp på trappräcket och vilka ska man hänga på de varma tvättställningarna i bad- och tvättrummet? 



Dessutom piper vår tvättmaskin när den är klar. Så under tiden den tvättar så kan man t.ex plugga matte och tänka "när tvättmaskinen piper så tar jag en paus och gör ngt annat en stund, men fram tills dess räknar jag effektivt.
Det låter helt stört, men det är väl bara för mig att acceptera att jag är lite störd ;) Nu måste jag sluta! Tvättmaskinen har precis tvättat klart mina ullstrumpor! :)

/Anna

En bra dag helt enkelt!

Idag har jag känt mig riktigt duktig! :) För idag har jag varit riktigt trevlig, snäll och harmonisk mot min far. Under den sista tiden har han inte blivit allt för bortskämd med det... :) Men idag så! Då jävlar var man trevlig :) Har inte gnällt ett enda dugg, har inte suttit och glott ut genom fönstret, har inte gråtit, har inte snäst åt honom, har ätit skumtomten och ballerinakexet som han bad mig äta och till och med så föreslog jag att vi kunde ut och övningsköra en sväng. Ibland överträffar man sig själv.

/Anna

Matte C - gå och häng dig!

På måndag väntar det fasanfulla provet i matte C. Derivator handlar det om den här gången. Jag kommer sitta och be hela helgen om att Richard kommer ge oss ett lätt prov, eller sänka betygsgränserna rejält... Det är väl min enda chans. Jag är fortfarande helt lost. Paletten (poletten?) har ännu inte trillat ner. Den svävar fortfarande högt upp i det blå. Förhoppningsvis kommer den dimpa ner innan provet, men mest troligt inte.  



Nu är det helg. Och en ganska lugna sådan om man jämför med föregående helger. Bara matte och lite engelska som gäller idag och i morgon. Plus körkortsteori! Så sjukt jävla tråkigt! Men det är bara att fråga pappa så berättar han svaren på alla sjuttioelva frågor :) Hehe

/Anna


Dumma upplysning!

Första dagen är över. Nu har vi jullov om sju (eller är det åtta) veckor. Gött! Nytt schema har vi också hunnit få, samt en ny fysiklärare. Han verkade rätt tolig och jag tror att fysik är ett ämne som man kan härda sig igenom, precis som kemin var. Men historian däremot... Fy fan vad jag är trött på upplysningstiden, alla satans kungar i Sverige, alla jävla årtal som man blandar ihop, amerikanska revolutionen, kolonierna i Amerika osv.


haha, asså seriöst! Se hur jävla ful Gustav III är!

Tror inte att jag orkar plugga så mycket mer till provet imorgon. Tror inte jag kommer bli nå smartare om jag lägger ner ett par timmar till, så det är ingen större idé

Började med att gå på körskolans teorilektioner i måndags! Så nu kommer jag vara upptagen varje måndag och torsdag mellan 16-18 hela november ut. Alltså, jag kan itne fatta det, men om två månader så har jag liksom redan hunnit vara 18år i en dag! Så sjukt ofattbart!! =D  



/Anna

Åtta veckor kvar

Fy fan för skola imorgon! Åtta veckor kvar till jullov!

/Anna

Käftsmällar hit och dit

Ibland möts man av oanade saker här i livet. De kan komma som glädjebesked men också som riktigt hårda käftsmällar.



Min första käftsmäll fick jag i onsdags. Min syster kommer hem tillön under jul, men bara för att stanna ett par dagar. Hon kommer den typ 22 dec och åker den 26 eller 27 typ. Och jag som trodde att vi skulle handla upp hela mellandagsrean, ligga på soffan och snacka skit, fira nyår tillsammans och dessutom gå ut på min 18-årsdag. Men nej, inget blir verkligen som man har tänkt sig.

Dessutom insåg jag att inget någonsin kommer att bli som det en gång varit. Jag menar, hon har skaffat pojkvän, flyttat börjat plugga till jurist på en ort 80 mil bort. Det är svårt att acceptera att man hela tiden står inför nya förändringar i livet. Förändringar som kan vara nyttiga och bra, men förändringar som också kan kännas helkonstiga och ovana. Hon har fullt upp med sitt och jag har fullt upp med mitt. Ibland undrar jag var min syster tagit vägen. 

Inte heller var det samma syster jag mötte på flygplatsen i onsdags, som hade åkt i från mig i mitten av augusti. Nu möttes jag istället av en trött, sliten och stressad syster. En syster som började gråta tre gånger under de tre dagarna som jag var hos henne (jag bör tillägga att jag inte har sett henne gråta på iaf 10 år).


Den andra käftsmällen fick jag i torsdags, när jag loggat in på facebook och läst en statusuppdatering. Hela mitt hjärta började slå dubbelvolter, men inte sådana volter som man kan känna när man är lycklig, utan detta var helt andra volter. Skräckslagna, besvikna, jobbiga volter. 

'

Hade det varit två år sedan hade jag dött på kuppen. Då hade jag inte klarat av det. Jag hade brutit ihop och ingen hade fattat vad det var för fel på mig. Men nu har jag kommit över det lite, inte helt dock. Jag har svårt att tro att man helt kan komma över en riktig förälskelse.Det har tagit flera år för mig och jag ha fortfarande inte släppt den. Och jag vet inte om jag någonsin kommer lyckas?

Den tredje käftsmällen var det nog pappa som fick. Jag sa att jag inte ville gå i skolan längre. Fast det kom inte som en chock för honom. Vi har diskuterat det fram och tillbaka många gånger den senaste tiden.



/Anna

RSS 2.0