Rock of ages

Har knappt kunnat sova inatt :( Vet inte varför men så är det ibland.Ska bli kul att se hur trött jag är ikväll efter jobbet :P 
.
Igår var jag och fina Frida och Jessica och såg Rock of ages på bio. Blev lite tveksam först då den visade sig typ vara en musikal, men filmen var riktigt bra. Humoristisk, bra handling och sjukt många bra gamla godingar som de dammat av!!
.
Hade tänkt träna nu på morgonen men har ont i halsen :( Så det kanske blir en promenad eller något ist. Börjar jobba ca 13:45 så innen dess måste jag även sola (skitfint väder!!), köpa nytt kort på friskis och svettis samt åka til Databyrån och höra vad i helvete de har gjort av min dator! Lämnade in den förra tisdagen...Vill så gärna ha min nya vita älskling i famnen! 
.
/Anna 

Som en gris

Såg ju klart Prison Break igår/morse. Fy fn säger jag bara! Grät som en liten gris! :( :( Usch, fy, tvi och blääääh!!
  
Värt att se iaf! 
.
Idag har jag varit riktigt duktig! Varit ute och gått, städat bilen både invändigt och tvättat av den utvändigt, rensat i en av mina garderober, tvättat och strukit en massa kläder. 
/Anna 
 

Flädersaft och nervkittlande

Idag har mamma och jag plockat fläder och håller på att göra flädersaft! Bunken med 4 kg socker, 200g citronsyra, 3 liter vatten, 5 citroner och 40 fläderblommsklasar ligger och gonar ihop sig. Om två dagar ska den flyttas ner i källaren där det är lite svalare. Och tre till fyra dagar efter det så är saften klar att hällas upp i flaskor! Yey! =D 
 
Är på upploppet av Prison Break. Håller på att DÖ av spänning! OMG säger jag bara. Iiiiiiiiiiiihhh. Och nu har datorn precis blivit klar med att "packat upp" filerna för avsnitt 22 så MÅSTE bara slänga igång det nu! Tjing!
.
/Anna 

Mör

Efter 12 timmars jobb igår, från halv åtta till halv åtta så var man ganska mör vill jag påstå. Som tur var fanns det en hel del att göra iaf! 77 kunder på sammanlagt typ 80 stopp. Inte helt fel! Nytt rekord iaf! :D Nu behöver jag inte sätta mig i glassbilen förrän på ons. Sweet! Synd bara att det ska bli regn idag och imorgon, hade varit trevligt med lite solsken och värme under sina lediga dagar, Får väl passa på att tvätta min typ kubikmeter smutstvätt som ligger och väntar på mig ;) 
.
Nej. Ett avsnitt av Prison Break kanske? Och sen börja packa ihop grejerna och ta mig ut mot pappasen.
.
/Anna 

Onsdag

Har solat idag! Kors i taket. Och det syns! Är röd, så det kommer bli brunt så småning om. Jippie!!
Drog även en snabbis till Klinte under denna somriga sommardag för att göra ett besök på Ica. Där hittade jag typ hälften av Klinteskolans högstadieelever arbetandes. Den andra häften är väl på konsum? Haha. Kryllade av dem där då jag gjorde mitt senaste besök där (förra sommaren)
.
Jobbade igår. Jobb i morgon, på fredag och på söndag, Cash! Imorgon blir det dock en låååååång tur, precis som på söndag. Imorgon ska jag befinna mig kl 14:17 ute i Stånga. Sista stoppet har jag kl typ åtta/halv nio. Räknar med att jag kommer bli en dryg timme sen så då är jag inte tillbaka i stan förrän hav 11 å så ska alla pengar redovisas och bilen inventeras. Lång dag helt enkelt!
.
/Anna

Rekord?

Sådär ja :) Idag har man varit och tränat. Trodde att mina lår skulle dö sisådär 10 minuter in i passet då jag var rejält matt i dem efter gårdagens träningspass. Men men, överevde iaf :)
.
Har lämnat tillbaka nykeln till lägenheten. Jag och pappa (mest pappa) städade ju ur den förra veckan. Nu blänker allt som en sol!
.
Ska sätta mig ute och sola i Adams möbel innan han kommer hem och jag ska skjutsa honom till flygfältet. Hörde ni? Anna ska sola!! Vad är det som händer? Andra gången för i år blir det. Måste nästan vara rekord!
.
/Anna

....

Kan ingen bara fatta att jag inte ORKAR göra mer, ist för att bara ara svidiga och klaga på mig?? Att det ska vara så svårt för en del att fatta att det är jag som har bidragit med det mesta till studenten; traktor, godkänd vagn, plats att klä vagnen, ett bankkonto, huvudasvar för kontot, en budget, upptryckta porträttbilder, DJ, ljud och elverk. Kan inte påstå att detta är en jämn arbetsfördelning på 27 pers... Fan vad kul det hade varit om de hade stått där på studentdagen med enbart pastasallad med kycklingspett, korv med bröd, 27 bilder på ett USB, några liter färg, ett par lakan, någon pensel och ballonger.
.
Detta är ju såklart inte riktat åt alla, men åt de festa... Nu har jag iaf fått skriva av mig lite.
.
/Anna

Så jävla trött på folk

Blir så in i helvetes jävla trött på att det ska vara så förbannat satans svårt för andra att få sin jävla tumme ur röven och engagera sig. vill bara gråta, skrika och slå någon
/Anna

Trevligt på Paviljongsplan

Idag har det varit en trevlig dag, trots mardrömmar under natten. Iaf, tog jag vild hav 12-tiden min flåsbåge ner till Paviljongsplan där det grillades, snackades skit och spelades kubb och krocket under ett par timmar. Mycket trevligt!
.
Har även fått se bilderna som Adam och Conny tryckt upp till studentvagenen. De blev kalasbra!! =D Tydligen hade de haft ganska roligt när de tryckte dem; typ redigerat en bild lite (givetvis sparade de inte redigeringen), funderat på om en annan bild föreställde en tjej eller kille och om tjejen på den tredde bilden är lesbisk eller ej. Jaja, killar, suck ;) Enligt de båda (tur för Adam)var jag iaf den snyggaste tjejen i klassen. Höhö.
.
/Anna

Energi?

Skulle plocka lite i lägenheten ikväll tänkte jag. Packa ner sånt som jag inte kommer ha användning för den kommande veckan. Flyttar ju hem på mån/tis. Men var hamnade jag? Jo i soffan framför matchen mellan Sverige-Serbien, sen slötittade jag lite på Alcatraz (fattade inte mkt), därefter vart det nytheter och nu går det en film som faktiskt har potential till att bli bra! Det gick alltså sådääääääär med ihop-plockandet.
.
Jag borde verkligen ha världens energi, tar ju trots studenten om tre dagar. Visserligen ska det bli roligt, men jag längtar även efter att studenten och studentmottagningen ska vara över. Har lagt ner så in i helvete med energi och timmar för att NV09b ska få ihop ngt. Det är nog fan inte många som fattar hur energikrävande det har varit, hur stor frustration och stress jag har känt, hur många tårar som har trillat ned för mina kinder under året på grund av allt fix.  

Ge mig energi, tack?
.
Jaja, hoppas att det blir bra på fredag iaf.
/Anna

Tisdag

Nu är jag trött på att vara förkyld. Har även fått ont i halsen. Ingen. :( :(
Har iaf fått en del saker gjorda idag! Vid halv elva tiden skjutsade jag in min far till stan. Vi var på Maxi och beställde käk till min studentmottagning. Därefter for vi ner till hans jobb. Inspekterade traktorn (så jävla hi-tech med dator/display och tusen olika knappar inuti hytten) och hälsade på Mange som har nackspärr.. Mange tog av lastaren på traktorn, jag och pappa gick och åt och sen tog pappa traktorn och drog hem medan jag fortsatte upp på öster!
Fendt 724, the strudenttraktor

På Öster tömde jag studentkontot med James. Kändes lite weird att gå runt med drygt 20 000 i ett kuvert i handen. Blev inte rånad iaf :P Därefter köpte jag öronproppar på apoteket och en skitfin Wera-väska på Åhléns som jag har trånat efter ett tag. Så jävla snygg! =D =D Happy!! Hittade även en studentpresent på body Shop. Det sög dock att treakortet inte gav rabatt på den. Men men :-)
/Anna

Speciellt

Igår var det balen 2012 med stort b - Balen 2012. Trodde jag skulle dö av delvis det kalla vädret, men även också på grund av min något slimmade klänning. Klänningen sprack inte iaf och dessutom behövde jag inte stå och dra upp den på dansgolvet. Axelbandslösa klänningar brukar ju annars ha den tendensen att ramla nedåt. Att min inte gjorde det kan ju bero på att den är skräddarsydd endast efter mig. Som gjuten liksom. Känns rätt coolt att veta att det inte finns någon annan i hela världen som har en exakt likadan klänning som jag. Inte heller (förmodligen) finns det någon annan tjej vars kropp klänningen skulle passa bättre på.
Lägger väl kanske upp lite bilder när jag har snott mammas och pappas kameror :-)
Kl 11 idag väckte Mattias på PA-kompaniet mig genom att frenetiskt ringa till min mobil. Kändes ju lagom kul att kraxa fram ett förståeligt svar. Jag gjorde mig förståd iaf. Hahaha. Fast det var bra att jag vaknade, man kan ju inte sova bort hela dagen. Nu sitter jag i M-by och väntar på att de ska anlända med utrustningen. Spännande.!
/Anna

Overkligt

Har lite svårt att fatta att det är jag och alla andra 93:or som ska mingla runt i Almedalen imorgon. Minst sagt overkligt är det allt! Känner mig dock inte alls så jättepepp, som sagt. Enligt helagotlan.se och vädergrejen i min mobilska det regna imorgon efttermiddag, enligt yr.no ska det vara kallt (13 grader) och liten kuling. Fan vad nice!! Och vad ska jag göra efter middagen fram till dess att man ska gå hem? Har inte jäääääääääättestor lust att dansa i min klänning.. Fan vad jag klagar hela tiden.

Pappa är iaf snäll :) Wiiiie :-) Han har köpt cider till mig som jag får i Almedalen och dessutom gett mig 500kr till sprit. Moahahahahahahh. Han är ju bara föööööööööör bra :)
Nu ska jag ta två alvedon och sen gå och sova! 
/Anna

Sjukstuga

Mår ännu sämre idag. Bådar ju gott. Not. Har på alldeles för kort tid, nästan tagit slut på en alvedonkarta. Jaja. Bara det hjälper så.
Igår var jag, Ottil, Elin, Jessica, Frida, Amanda och Daniela och tog oss en liten matbit på Munken. Eller liten och liten - Vi tog buffén som var alldeles underbar. Särskilt majssalsan! Det hela var jättetrevligt och garanterat något som vi måste göra om, dock när vi alla är lite friskare bara..

/Anna

Dö snygg

Har tagit mig till stan nu. Hunnit med ett klassråd och en ytterst snabb vända på stan. Köpte ett pärldiadem och ett pärlarbmand så nu är jag redo för den svinkalla balen. Måste ju dö snygg! Eller?
Ikväll blir det käk med lite tjejer på stan. Kan nog bli trevligt. Även om jag är grötig i huvudet, tät i näsan osv.
Förutom att jag är sjuk, så har jag kommit på en till jobbig sak i mitt liv. TV:n inne i lägenheten har numera bara kanalerna 1,2 och 4 i och med att det är första juni och pappa har sagt upp boxern. Hur i helvete ska jag klara mig utan trean och femman?? :( :(
/Anna

Gnäll, gnäll, gnäll

Första juni. Svinkallt och mulet. Jag har nu konstaterat att jag kommer frysa ihjäl på balen. Om jag nu mot all förmodan inte dör då, kommer jag garanterat göra det på studenten. Blir så jävla opepp på allt vad student heter när det ska vara kallt, mulet och blåsigt. Blä.
Har sovit drigt 4,5 timme i natt, 01:00 - 05:30. Så går det när man är genomfrökyld och vaknar av att man inte kan andas. Mitt huvud typ spängs snart och jag har snytat (snutit, snyt?? hur fan böjer man verbet att snyta??) mig så jävla många gånger att jag är helt röd och öm under min nästa. Ser ut som en liten snorunge. Fan vad jag klagar.
/Anna

RSS 2.0