Natt-plugg?

Gud vilka konstiga tider man har fått in i kroppen. Eller fått in och fått in, det är jag som inte vill lägga mig ;) Klockan är nu halv ett och det är snart dags att kliva upp och gå till spanskalektionen känns det som.

Påbörjade mitt tal i eftermiddags och blev klar med det ikväll. Typ. Lite halvknackigt kanske. Har även fösökt fnulat ihop ett PM som förhoppningsvis (?) ska bli godkänt.

Borde egentligen ta fram fysiken och kolla lite på den. Fast jag tror att jag mest kommer bli frustrerad över att jag räknar fel eftersom min hjärna har varit vaken alldeles för länge... Så det får nog bli lite medicinsk grundkurs istället!

/Anna

Safe

Deadlinte på PM:et om mindre än 13 timmar. Jag har inte ens kommit på vad jag ska skriva om. Safe.

Andra natten på Gråbo. Sitter här i min ensamhet, men det är rätt mysigt det med =)

/Anna

Repeat

It's morning, you wake, a sunray hits your face
smeared makeup as we lay in the wake of destruction
hush baby, speak softly, tell me you're awfully sorry
that you pushed me into the coffee table last night
so I can push you off me
try and touch me so I can scream at you not to touch me
run out the room and I'll follow you like a lost puppy
baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
then tell me how ugly I am, but that you'll always love me

Repeat, repeat, repeat. Så jävla...bra

/Anna

Minnen

Alla säger att det är så skönt nu när våren kommer. Solen som värmer, fåglar som kvittrar. Själv blir jag bara deprimerad. Tänker bara på förra våren och hur jävla dåligt jag mådde då. Jag tänker på hur jävla dåligt jag mådde i somras, höstas, julas, nu. Jag tänker särskilt på pappa. Jag vet inte hur många gånger jag har fått honom att gråta det senaste året. Pappa som aldrig gråter. Jag ser bara hans ledsna och förtvivlade ögon framför mig.

Tänker särskilt på en händelse i början av sommarlovet. Vi hade precis ätit, jag hade panik, satt och storgrät verkligen. Han visste inte vad han skulle göra. Han kände sig så jävla hjälplös. Det slutade med att han tvingade ut mig bakom ratten i bilen. Vi körde och körde och körde. Ända till Havdhem och vände. Först på hemvägen slutade jag gråta. Fattar inte hur han vågade sitta där bredvid mig för jag kommer ihåg att jag satt och hoppades på att en stor lastbil skulle komma körandes och råka köra in på vår körbana och krocka med oss. Det skulle lösa alla problem, för då skulle jag vara död, då skulle jag slippa undan detta helvete. Det kom ingen lastbil.

/Anna    

Överpeppade!

Kan inte fatta det! I eftermiddag är det dags! Åre 2011!!! Så jävla nice!! 
Alla är så sjukt överpeppade! Det kommer bli grymt, great, OSLAGBART!! Ett minne för livet.
Fan vad vi har längtat!

/Anna

Packar

Det var ett tag sen sist. Har inte haft någon lust att skriva. Trots att det finns hur mycket som helst att skriva om.

Hur som helst. Jag håller på och packar. Det går faktiskt väldigt bra. Har bestämt mig för att jag max ska ha kläder i en stor och en liten väska. Sen blir det ju ytterligare en väska med plugg i, men den räknas inte tycker jag =)

/Anna


Tangled

Juste! Jag och Adam såg Tangled igår!! Jisses vad bra den var!
 

Så sjukt rolig! Om ni inte har sett den så måste ni verkligen göra det!!!
Hästen var utan tvekan bäst :)

/Anna

Hur ska det gå?

Å så var man vaken igen. Är verkligen JÄTTETRÖTT. Hur fan ska det här gå? Ikväll är det ju fest i Herrvik.
Innan jag beger mig ut dit så ska jag

  • Duscha
  • Städa
  • Plocka ihop alla grejer jag ska ha med mig
  • Handla bakismat på ica Maxi
  • Plugga (kan göra det på bussen ut)

Klockan 13.30 går typ bussen härifrån till busstationen och sen går den 14.05 från busstationen och ut till Herrvik. Hoppas innerligt att Jessica läser detta och bjuder mig på kaffe när jag kommer ut till henne! ;)

/Anna


CASH!

HEHE!!!
Jag ska på arbetsintervju! Jippey! CASH CASH CASH hela sommaren. Sweet!

(Eller jag ska ännu ringa upp henne och bestämma en tid för en intrevju. Fett med nice! =) )
Iof är det inte säkert att jag får det, men med tanke på att pappa jobbar med hennes man och med tanke på att Karin har gjort väldigt gott intryck såser utsikterna ganska så bra ut tror jag :)

/Anna

Dagens göromål

Sådär ja! Morgonpromenaden är avklarad. Nu sitter jag här och importerar lite musik till mitt iTunes bibliotek. Ska snart få tummen ur röven, sätta på mig lite kläder, sminka mig och sen bege mig till Almedalsbiblioteket. Ska låna lite böcker om Vietnamkriget. Sen ska jag ut till mästerby, slänga in en tvätt och sen, när tvätten torkar åker jag vidare till Klinte där jag ska klippa mig 13.15. När jag förhoppningsvis kliver ut väldigt nöjd från frissan så blir det tillbaka till mästerby igen, plocka ihop lite grejer och sen in till stan.

Medelpass ikväll. Måste handla också. Och lösa logistikproblem inför morgondagen. Satans busskort. Aja, det löser sig på något sätt.
Visstja! Glömde ju att säga att jag måste plugga också;) HUR kunde jag glömma något sådant viktigt. Måste ringa pappa också. Oskar skickade ett kryptiskt sms där han frågade helt obegripliga saker om takboxen. Killar och bilar! *SUCK*

/Anna

Hunnit med det mesta

Jag fick inget klistermärke hos tandläkaren idag, men däremot så har jag ine ont längre, och det är ju nice! =)
Fikan var också trevlig och takbågen är lämnad hos Oskar. Har alltså hunnit med det mesta som jag hade planerat.

Imorgon ska jag ut till Mästerby lite kort för att hämta lite tvätt so blev kvar i måndags. Sen ska jag vidare till Klinte för att klippa mig. På kvällen SKA det bli ett medelpass. Blev inget ikväll.

/Anna


Håller tummarna

Herre Gud vad man är duktig idag! Redan tredje inlägget och klockan är bara lite över 11! Sitter här nyduschad och klar för att bege mig till tandläkaren. Skönt med promenad var det också, synd att morgonsolen saknades bara!

Sitter och håller tummarna för Adam. Han hade möte med banken imorse, för han ska köpa en lägenhet!! =D Här i Visby (dock på Gråbo, men det är väl bara att beväpna sig med ett baseballträ när man ska besöka honom...hehe...) Iaf så skulle banken göra en kalkyl och sen höra av sig till lunch. Hoppas att det går bra!

/Anna

Akuttid

Ringde till tandläkaren för ett litet tag sedan. Har fått en akuttid till 11.50. Läskigt. Kan nog bli riktigt spännande. Det var typ i söndags som det började göra riktigt ont, innan det så hade det känts lite. I natt har hela huvudet pulserat. Hoppas att dom gör något åt det iaf! 

 
Igår var jag ju som sagt hemma hos pappa för att tvätta lite. Skulle plugga också, men det blev inte så mycket gjort ;) Iaf så gjorde jag alla uppgifter på fysikhemprovet, förutom de som ligger på MVG-nivån. Är det meningen att man ska klara dom?

Sen återvände jag till stan för att fixa p-piller. Fick en ny sort. Vätskedrivande - ME LIKE. Dyrt som svin bara, 280spänn! Och jag min dumme fan säger: "Aaa men det är lugnt, jag har högkostnadskort." Jo tjena! Det gick ju ut i början på det nya året. Bra Anna, bra!


Flashiga eller hur? Dessda vill man ju nästan ha bara för färgen! =) 

Så, vad händer idag då? 
Jo...

  • Ska snart stiga upp ur sängen, koka lite kaffe, klä på mig och sen bege mig ut på en långpromenad runt vackra (?) Terra Nova.
  • 11.50 är det dags för tandläkaren. Scary shit! Undrar vad dom kommer göra. Har aldrig haft ngn tandläkarskräck eftersom jag adrig har haft några problem med mina tänder, så jag har alltid varit den lila fina tjejen med perfekta tänder som alltid får ett klistermärke. Undrar om jag får något klistermärke idag? :) Jag VILL ha om inte annat
  • 14.30 är det fika med Daniela och Kerstin och Cissi. På Ringduvan. Kommer bli heltrevligt tror jag! =) När jag ändå är på Öster ska jag ta en sväng införbi Arbetsförmedlingen och typ H&M och MQ. Var ju inte där i lördags. En titt på bokrean också kanske?
  • Medelpass ikväll? Puls blir det isf.
  • Måste lämna takbågen till krokodilen (i min familj har "krokodil" alltid varit ett annat ord för takbox) till Oskar också så att han kan se om den passar på bilen som vi ska ha till Åre. (Vi har takboxen, han har bilen.) Dock så har vi en takbåge som passar till Volvo 940 och Volvo v70 XC, medan han har en audi...


Vem vill inte ha en takbox som ser ut som en kexchoklad?? Det ska jag ha när jag blir stor!

/Anna


Do it again

Jag har gjort det förut, jag ska göra det igen. Va så säker.

/Anna

RSS 2.0