Dö?

Fy fan. Jag vill inte leva längre. Fy fan vad jag är äcklad. Paniken bara sprider sig inom mig. Jag vill inte vara kvar här. Helvete.

/Anna

Duktig

Godmorgon!
Idag har jag varit tiktigt duktig! Steg upp tio i sju, plockade ihop lite grejer och sen åkte jag hem till Mästerby där jag sitter nu =) Jag ska tvätta, plocka ihop lite grejer till Åre och detta ska varvas med plugg. Idag ska jag ta mig an fysiken igen. Får se om det går bättre nu...

/Anna

Plugga? nja....

Då var dagens medelpass avklarat. Gött. Jag gillar ledaren på Söndagar. Hon har bra musik och är så bra go i! =) Me like =)

Jag sa ju som sagt att jag skulle plugga idag. Har jag gjort något? Haha nej. Då kan man ju ställa en följdfråga: Vad gjorde jag istället för att plugga? Svar: spelade spindelharpan... Vilket liv man har! =)


Imorgon kan man väl egentligen säga att sportlovet börjar på riktigt, nu är det ju bara vanlig helg. I stort sett har jag något inplanerat varje dag. Måste försöka få in lite plugg också, men finner absolut ingen som helst motivation.

/Anna

Fitt-fysik!

Jävla fitt-fysik. Jag hatar den! Jag förstår ingenting. Jävla helvetes-prov. Fan!
 

Dö fysik, dö!

/Anna

Söndag.

Söndag. Hur ska denna dagen spenderas? Har inte stigit upp ur sängen ännu. Jag och Adam ligger här och geekar oss.  Jag sitter med min bärbara och Adam spelar Nintendo. Men men, något ska man väl få gjort idag också? Träna klockan 5 och sen plugga lite tills dess =) Har en del att få undan. Fy fan för att behöva plugga på sitt lov.

Igår var jag hos mamma i Roma och åt chokladbollar. Gott. På kvällen såg jag och Adam fim hemma hos Ulf. The green Hornet. Den var bra så se den! =) Efter det åkte vi hem till Ulf där det var förfest. Stannade ett tag och skrattade åt Tim.

/Anna

Fail

Haha, vilket fail dt blev igårkväll ¨då! Skulle ju till Daniela på kvällen men vem tror ni somnar framåt fem och vaknar klockan 8 typ? Jo jag. Så där kände jag att set skulle bli lite väl sent att först sminka mig, fixa håret, byta kläder och sen åka ut till henne. Så jag struntade i det och blev kvar här i stan ist.

Idag ska jag in till Öster för att kolla på H&M och typ MQ om det finns något roligt där. Blir kanske en sväng ner till biblioteket om jag känner att jag har lust. Ska ju ändå lämna tillbaka Dvärgen så att jag inte får en avgift igen :P Adam har iaf lyckats fixa min iPod så jag slipper åka till Elgiganten och be dom om hjälp.

Har ju inte kunnat lägga in ny musik på den sen mamma flyttade med sin dator (15 månader sen....) Jag vet, jag är seg med att ta tag i en del saker, men nu är det löst iaf!

I eftermiddag blir det mamsen. Ikväll, fest? Vem vet?

/Anna

SPORTLOV!!

Äntligen!


Och hur börjar jag mitt sportlov? Med att äta upp en stor fet godispåsen och sen plugga. Jag tror att jag behöver gå i terapi...

/Anna

Klart!

Idrotten kan lämnas in imorgon. Engelskan ska bara läsas igenom av fina Adam innan jag ska skicka den till Eva. Så skönt att allt är klart. Jävligt skönt faktiskt! Dock så fick vi ingen sovmorgon imorgon, men det ska man väl klara sig utan. De sista dagarna har man ju överlevt på grund av vetskapen om att det snart är lov, så varför ska man inte överleva sista dagen liksom? =) 

Har precis (eller ja för en timme sedan) överlevt ett medelpass på friskis. Mysigt som vanligt ;) 

/Anna  

Dagens roligaste

En dag kvar, sen SPORTLOV. Så jävla nice så det finns inte!! =D

Det roligaste idag var när jag skulle ta bilen och åka hem från skolan. På parkeringen står det några fordonskillar som försöker se coola ut samtidigt som dom står och studerar en bil. Typ tre bilar därifrån står min lilla bil och jag bestämmer mig för att förvåna dom lite. Haha. Inte för att skryta, men min baslåda är hyffsat bra ;) Så direkt när jag kommer in i bilen startar jag stereon och vrider upp basen nästan till max och höjer volymen lite. Jag sneglar lite på killarna direkt när musiken går igång så ser man deras förvånade och imponerade blickar riktas till min lilla kärra. Haha, ni skulle ha sett deras ansiktsuttryck alltså! Så jävla kul!

Aja, det där var väl kanske ett utmärkt bevis på att mina dagar inte är allför roliga ;)

/Anna

Kaffe är grejer de'!

Fy satan vad trött jag var idag under fysiken. Tog sedan en kaffe i vår break och sedan blev det lite bättre.
Tänk vad mycket gott en liten slurk kaffe kan göra. Fantastiskt! =) Tack Columbus för att du förde med dig detta gift hem till Europa från Amerika =) (Lite har man ju faktiskt lärt sig under historialektionerna). Sista fysiklektionen innan sportlovet är nu avklarad. Tjohooo!! =) 

Sedan var det en äckligt lång matrast som skulle fördrivas. Vi lyckades rätt bra med det. Slog oss ner i Dessans Cafeteria. Grymt mycket skönare och mysigare där än i vår stora. 

På matten fick vi tillbaka våra prov. MVG! YES YES YES YES!! Hade på känn att det hade gått sjukt bra, men vill aldrig säga/tänka för mycket. För då blir man alltid så besviken om man inte levde upp till sina egna förhoppningar.

/Anna  

Det går bra nu

Det känns bra nu. Jag är på gång, allt flyter på. Engelskan kommer bli klar ikväll. Det är mitt mål. Men varför går jag då in här och skirver ett blogginlägg? Jag lär ju garanterat förlora min "flow" nu. Aja, kvällen är lång, det finns gott om tid.
Idrotten är typ också klar. Sportlovet närmar sig med stormsteg känner jag.!

/Anna

Snart smäller det

Inte långt kvar nu! Tre dagar. *överlycklig* och dessutom är ingen av dessa dagar långa =) Imorgon slutar vi halv 2, på torsdag klockan 2 och på fredag börjar vi 11 och går till 12.15 (eller till 13.25 om vi har historia) Så jääääävla sweet!

Tog oss igenom ett aerobicspass idag på FormFitness under idrotten. Lite enformigt.. men magträningen var rolig! Trodde att jag skulle dö vilken sekund som helst ;) Får se om jag kommer klara att sätta mig upp i sängen imorgon ;P

Efter skolan drog jag till Team Sportia för att leta efter ett tjockare underställ, eller ett underställ-liknande grej som man kan ha över det vanliga understället. I år vill jag INTE frysa när vi åker till Åre! Hittade ett set på rea för 199 kr, innan hade det kostat 699, så jag antar att det är bra. Det MÅSTE det vara! Annars dör jag :)
På tal om Åre så är det inte långt kvar! Om tre veckor så sitter man där uppe! Häääääärligt!!

..... =)


Knatteingången :) (som jag fick använda en gång... hehe)


Grym utsikt!


Grym sikt... ? ;)

/Anna


Tråkig helg

Hmm, nu har det gått ett tag sedan sist. Bad me! ;) Aja, iof så har jag inte haft så mycket att blogga om.

I fredags var det middag hemma hos mig. Trevligt och gott. I lördags åkte jag in till stan igen oh satt helt ensam i lägenheten och pluggade. Typ. Jävlar vad trist det var! Gårdagen var inte ett dugg bättre. Pallrade mig dock iväg på ett medelpass på friskis.

Idag har jag först haft redovisning på Medicinsk Grundkurs. Skönt att ha det överstökat! Det gick kanoners! :) Jag och Elin var grymma ;) Sen var det matte. Matte D skrämmer mig. Och sist så hade vi bokredovisning typ. Den ska fortsätta på torsdag också. Det suger. Så tråkigt och icke-givande.

Ikväll ska det pluggas engelska! Vill å det överstökat! Skriver om all medicin som kan finnas i regnskogen.

Innan jag dör vill jag åka till regnskogen och vandra runt där på en guidad tur. Någon som känner likadant som gärna hänger på? =)

/Anna

Tvättar

Är hemma i Mästerby nu =) Har börjat med tvätten. Ska försöka få det mesta klart ikväll så att jag slipper sitta här imorgon och vänta på att allt ska bli torrt. Måste öva på psykos-redovisningen också. Suck. Jag vill inte 
:( Nästa vecka väntar redovisning av psykoser, boksnack, samt två inlämningsuppgifter. Men sen, då jävlar är det lov =)

Var och handlade idag efter skolan. En massa frukt och grönsaker. Alla tittade konstigt på mig när jag radade upp värsta långa raden av nyttigheter. Haha ;) Tror på en trevlig kväll! Snart dimper väl tjejerna in här också =)

/Anna

Underbart med fredag

Fredag morgon, underbart. Morgonen har spenderats i sängen med Dvärgen och sen nu ytterligare lite plugg framför TV'n. Ska snart börja packa ihop lite grejer som ska med hem i eftermiddag, så att jag slipper göra det efter skolan. Vill ju handla fort och sen komma hem så snabbt som möjligt. Sätta på lite GOTT kaffe och slänga mig i den sköna oxtungsfärgade skinnsoffan och se på Top Model. Så ska en fredag spenderas min vänner!

Lite närmare kvällen kommer mina kompisar hem till mig. De ska ju vara duktiga och träna lite innan, men jag gjorde ju det igår så tyckte att jag kunde slippa idag ;)

Kan verkligen INTE fatta att det bara är fem dagar kvar till sportlovet. Jag vet att jag tjatar som en idiot om detta, men asså för mig är det helt ofattbart! Det var ju bara ett liteet tag sedan som vi precis hade börjat terminen och det kändes så sjukt jobbigt långt till lovet. Men men, nu närmar det sig! =D


Något som jag ska göra på mitt sportlov, (om snön ligger kvar då) är att åka längdskidor. Hjorde det bara EN gång förra året. Skamligt!

/Anna

Trött men glad

Nu är jag ganska så lagom trött i kroppen. Men skönt var passet iaf! Dock så var det min dietist som ledde det, vilket inte var fullt lika kul.. Funderade på att dra därifrån när jag såg henne, men kände att. "Nej, fan heller! Jag ska träna!"

Så jäkla skönt med fredag imorgon. Gött, gött, gött! =) Matte och svenska är de enda lektionerna, det kommer gå fort. Måste nog söka upp den fina Gunnar Gahnström också. För att snacka om mitt indval =)

/Anna

Vad fort det går

Oj! Den här dagen har verkligen bara flugit förbi! Snart är det ju redan kväll! Vilket betyder att det snart är fredag, vilket betyder LEDIGHET!!! Wiiiiihiiiie!! :)

Sitter och ser Top Model samtidigt som jag svettas med vår inlämningsuppgift i idrott. Vi ska planera ett träningsprogram över åtta veckor. Jag tycker det är skitsvårt att veta hur hårt man ska börja och hur mycket man sen ska öka. Men jag har ju en vecka på mig =)

Klockan fem ska jag ta mig an ett puls medel pass på friskis. Bestämde mig för att ändra lite i planeringen. Skulle ju egentligen gå på ett bas puls pass imorgon, men jag väljer att åka hem tidigare ist. Jessica, Frida och Daniela kommer ju hem till mig. Vi ska laga lite middag, se på film och ha det riktigt mysigt! :)

/Anna

Lite effektiv iaf

Man har ju faktiskt fått lite gjort ikväll ju =) Är nästan helt klar med Dvärgen. Och har rättat de del som Eva hade påpekat i min engelskauppsats. Nu måste jag "bara" typ strukturera upp den och göra den bättre. Sitter och ser på Mästerkockarna på fyran. Bra program!


Imorgon väntar tack och lov en lugn dag. Film på spanska, sen två timmars hål och sen film i aulan. Det är ju filmfestival den här veckan. Filmen vi ska se är American Beauty. Hoppas gudskelov att den är bra. Att överleva i den kalla aulan på hårda trästolar framför en tråkig film, brukar som regel vara ganska svårt.


Snart är det ju fredag också. Den dagen blir också väldigt slapp. Matte och sen svenska. Hoppas faktiskt att Richard inte kommer vara hemme med sjukt barn då också, eftersom vi har en sån SJUKT TIGHT matteplanering...Vill förresten ha tillbaka mitt matteprov!! Kändes så sjukt bra när jag skrev det, så ska nästan bli lite spännande att se hur det gick.

/Anna

Segt och slappt

Å så var det onsdag idag igen. Sitter med en otrolig huvudvärk. :(

Dagen har varit riktigt seg och slapp. Hade sovmorgon till halv två, så ska väl egentligen inte klaga. Den enda lektion som jag hade idag var drygt 90 minuters fysik. Helt okej ändå =)

Kvällen ska spenderas på ett väldigt lugnt sätt. Lite plugg, lite TV, lite mys.

/Anna


Mör =)

Halvligger i soffan och är lite lagom mör i kroppen. Var på medelpass ikväll. Trevligt. Givande. Skönt!

Dagen har känts mycket längre än vad den egentligen har varit. På spanskan såg vi film. Kommer inte håg vad den hette, men jag tyckte att den var bra! Vi ska fortsätta se den på torsdag :) På idrotten var det dags för dans igen. 
 
Vissa är bättre än andra. Så är det bara ;) Men kul var det iaf :) Nästa idrottslektion ska vi på formt fitness och göra ett pass där. Förra året gjorde vi ngt boxningspass. Det var kul, men hoppas att vi får pröva på något nytt den här gången!
Sen var det fysik och vi alla höll på att dö i klassrummet. Ingen syre. Humöret och energin sjunker till botten snabbare än en sten i vatten.

/Anna

Alla <3-dag

Nu har min fina Adam kommit =) Han hade med sig en ros och ett kort till mig :) Fina fina killen :) Dessutom har han köpt jordnötsringar. Han har förresten brutit sitt vad om att inte ära socker. Så i juni ska han springa i underkläder till Roma från ica Maxi och sedan tillbaka. Tror det kommer bli en helmysig kväll iaf =)


Det här är första gången som jag har någon att fira alla <3 dag med. Förut har jag tyckt att det är en jävla skitdag, men det gör jag inte nu längre :) Hehe. Det dröjde bara 18 år..

/Anna


Måndag

Vet att jag inte uppdaterat under helgen. Fult av mig. Ska ej upprepas. Helgen har inte varit ngt speciellt. Tvättade och räknade matte i lördags. Fattae inte matten och tvättmaskinen ville inte centrifugera. Lyckat! På kvällen blev det käk, spel, snack och chips & dipp med Oskar, Filip, Adam, Emilie och Ulf. Testade även ett medelpass på friskis. Mycket roligt! Tänkte upprepa det idag, men bestämmde mig för att göra det imorgon ist :)

Har precis kommit hem från en heldag i skolan. Medicinsk grundkurs, matteprov och föreläsning om Kalla Kriget på Högskolan. Sen skjutsade jag lite folk runt om till olika delar av stan. Efter det handlade jag lite jordgubbar, ost och kex till kvällen. =) Hoppas att Adam uppskattar det :) Fick ett stort hjärta med choklad i av honom. Precis samma hjärta jag fick förra veckan fast typ 4 ggr större. :) Mums!!

Nu sitter jag här och ska plugga.

/Anna




Semesta??

Referat"provet" gick bra. Kändes helt jättejobbigt i början när jag såg hur lång texten var och när Ingalill sa: ni lär behöva hela lektionen på er.

Men sen när jag väl läste igenom den så verkade den inte så jobbigt som jag först hade trott :) Det kändes bra iaf :)
Fysiken fick vi som vanligt (typ) sluta tidigt ifrån. Dessutom sa Lennart att vi slipper prov, utan vi kommer ha ett hemprov ist. Mycket skönare! Det bästa med Lennart är att han har så stor förståelse för oss elever Han är typ den enda som inser att vi har så mycket att göra i skolan.

Efter skolan var jag snäll och skjutsade Frida och Daniela hem till Frida. Satan i gatan vad halt det var. Men vi överlevde allihopa och jag hoppas att dom inte får några bestående men :) Sen åkte jag in till stan igen och förbi "Godis 500 sorter". Måste ju få fira att det är fredag :) 

Jag, Frida, Daniela och Jessica har snackat rätt mycket om att dra utomlands i höst. Hur trevligt hade inte det varit liksom! Vi funderar på typ någon ö i Medelhavet eller där runt omkring :) Senast jag var utomlands var typ 12 år sedan, (då räknar jag inte med Danmark och Norge) så jag känner att det är dags snart!

Ett tempee/moské på Kreta typ :)

Jag känner mest för en tripp till Kreta eller någon annan Grekisk ö. Grekland har alltid faschinerat mig på något sätt. Det finns så himla mycket historia och kultur där. SKulle varit jättespännande att få åka dit. Men som sagt, det spelar egentligen ingen roll var vi åker, bara vi kommer iväg till något varm ställe :) 
 
Hur härligt vore inte detta?

Ikväll blir det nog att umgås med Oskar & Co. En trevlig kväll helt enkelt. Men innan det väntar matteplugg. Vill få undan så mycket som möjligt av det innan helgen!  

/Anna

Nackdelen med bil

Godmorgon världen! =)
FREDAG, FREDAG, FREDAG!!!! =D

Sitter och vaknar upp framför datorn med en koppa te - Grön jordgubbsgrädde från Kränku. Rekommenderas! Fick den av Jessica i julklapp. Måste verkligen köpa en ny påse när min tar slut =)
Nu på morgonen har jag städat lite, läst lite i en bok och ska snart avancera mig de två meterna till TV:n för att se om det finns något som är värt att se.

Har snöat som tusan i natt, så det blir ut och gräva fram bilen om en stund... Kul! Det är verkligen nackdelen med att köra bil. Varendå gång som det har snöat så måste man ut tidigare för att skotta fram bilen. Inte kul, inte kul, men det är väl sånt som man får leva med helt enkelt :)

/Anna


Torsdag kväll

Torsdag kväll. Härlig känsla! Imorgon är det fredag och det vankas sovmorgon till 11 :) Matte, svenska, fysik och sen frisikis och svettis med Jessica =) Vi ska ta oss an Puls bas-passet. Kommer nog bli helbra =) Sen blir det nog träffa Adam, käka ute och sen hitta på något med Oskar & Co. Älska fredagar!! :)

Ser på Sveriges värsta bilförare. Okej, dom är väl inte helbäst på att köra, men alltså övningarna är inte direkt jättelätta heller..Jag hade absolut inte klarat alla.

/Anna


Föreläsning och körproblem varvat med choklad

Sisådär jag =) Nu är engelskauppsatsen skickad till Eva och sammanfattningen om psykoser har blivit sänt till Elin. Nu väntar matteplugg hela natten lång. Tjoho vad roligt!

Den sista veckan innan lovet har vi verkligen hur mycket som helst som ska hända. Höll på att åka på ett spanskaprov den veckan också, men det slapp vi. Tack och lov! Det hade jag aldrig pallat. Och förmodligen ingen annan i vår klass heller.

Idag mellan 12 och 14 var vi nere på Högskolan och satt med på en föreläsning om Kalla kriget. Jag fattade typ ingenting, men det var bara att sitta där och se glad ut :)

Dock så tror jag att det arbete vi kommer syssla med om Kalla Kriget kommer bli jättekul. Hoppas det iaf :)

När jag skulle köra därifrån så hade jag liiiiite problem att ta mig uppför gamla Gutebacken. Det var så svinigt halt. Jag gasade och gasade, växlade fram och tillbaka för att hitta en bra växel, men jag kom ingen vart! Och bakom mig kom en stor jävla Jeep och stressade mig så in i helvete. Var ju aprädd att jag skulle kana bakåt och sen typ hamna på jeepens kofångare. På något sätt lyckades jag ändå ta mig upp, men fan vad äckligt det var! Det är pga den anledningen som jag inte är hos sjukhuset nu. Hade ju egentligen tid där till halv 4, men jag avbokade eftersom jag inte ville vara med om samma sak igen. Backen som man ska köra uppför när man åker från sjukhuset är ju en ganska hyffsad lutning på....  

Igår kom min fina Adam hit med en sådan här fylld med choklad. Eller fylld och fylld, den innehöll fem bitar.. :)

Jag rekommenderar den varmt! Den framkallar fullständig njutning. Smaken går inte att beskriva. Helt klart sjukt god!! =) Har två bitar/kulor kvar nu. Funderar på om jag ska ta en till =) Måste ju peppa mig lite inför matteplugget ;P Fast innan matteplugget börjar måste jag bara få spela lite Marble Lines på facebook först =D

/Anna

Marble lines

Sitter i soffan och känner mig sådär lagom mör och trött. Har knäckt en cider. Helt okej. :) Har precis lyckats skriva klart sammanfattningen på mitt och Elins arbete om psykoser.. Den blev liiiiite lång så jag fick utöka papperet lite för att det skulle få plats på en sida. Men jag oc Elin kan ju faktiskt inte hjälpa att vi är väldigt seriösa och skriver jättemycket och jättebra, å så ska vi korta ner allt. Hallå!? 

Har fastnat för ett nytt spel på facebook. Marble lines heter det. 
 
Så sjukt beroendeframkallande så det finns inte! Måste spela det HELA tiden! =) Testa ni också =)

/Anna

Plugga eller inte?

Då var onsdagen över. Man hinner knappt blinka å så är det snart helg igen=) Tror att jag på lördag ska hem till M-by och tvätta lite. Pappa är ju i Umeå då, så jag har hela huset för mig själv. Skönt! :) Sen tillbaka till stan på kvällen för grillfest (??!) 
 
Har precis varit och handlat. Halstabletter, choklad med smak av hallon, mjölk och smör.
Är riktigt taggad inför kvällens friskis-pass! =) Tror det kommer bli helbra=)

Sitter och funderar på om man ska orka plugga lite, eller om man inte ska göra det. Vi har ju att göra om man säger så... Men, men. Det blir nog datan ett tag till ;)

/Anna  

Lill-lördag

Onsdag = Lill-lördag = SNART HELG!!
Fattar inte att veckorna kan gå så fort!! =) Men tur är väl att dom gör det :)

Fysik och matte idag, sen Ica Maxi för att handla, hem och plugga, frisksis och svettis sedan. Efter det vet jag inte. Den som lever får se =)

/Anna

Dans och fysikprov

Haha, vi fick tillbaka våra fysikprov idag. Var ju helsäker på att jag skulle få VG, men inte då! Jag fick ta mig tusan MVG! Höll på att tappa hakan. Lennarts bedömningar är ju lite roliga kan man lugnt säga... Det gör inget om man har skrivit helt åt helvete fel, utan han tycker att det som räknas är om man har ett resonemang som går att följa. Lite skumt, men kanske ändå bra för min del?? ;P
Dock så har vi fysikprov igen om typ två veckor. Har vi på NV något liv? Tror inte det va? ;)

På idrotten dansade vi. Cha cha och vals. Fan vad kul det var! Äntligen har killarna växt upp lite, så de anstränger sig verkligen och är seriösa =) Tänka sig att dom kunde växa upp dom med ;)

Efter skolan var jag på banken och fick tag i en dosa så att jag kan hålla koll på mina konton hemifrån. Shysst! När jag kom hem pluggades det matte för fulla muggar. Varavde varje tal med ungefär fem pepparkakor :) Hittade en gammal pepparkaksburk i skåpet. Mums!
Har även lyckats skriva lite på engleskan. Är faktiskt ganska nöjd nu. Sweet =) Kanske inte blev då dålig trots allt =)  

/Anna

Tappad lins

20% av skolveckan har gått. 80% kvar. Spanska, idrott och fysik imorgon. Spanskaläxan har jag itne gjort, inte heller fysiken. Men men. Det ordnar sig. På idrotten vankas det dans. Skönt att man har lite hum om dans så att man inte är helt complete lost.

Har varit på Friskis och Svettis pass med Jessica. Det var mycket trevligt, även om Jessica på något sätt lyckades skrapa upp knät. Jag lyckades också tappa min högra lins, vilket egentligen inte gjorde så mycket eftersom den ändå har skavt och plågat mig alltför länge. Nästan en liten lättnad att den trillade ut faktiskt ;) Dock var det lite läskigt att köra hem halvblind... Haha, men det gick det med =)

Nu ska jag plugga engelska. Måste verkligen få ihop något bra... Vet inte hur många gånger jag har skrivit om texten på data-satan. På någor konstigt sätt försvinner den VARJE gång. Superduper-irriterande as you may understand.

/Anna

Dags för referat!

Svenskalektion på schemat. Gud så skoj! Idag ska det pratas referat tydligen.

Har så äckligt ont i huvudet. Vill bara hem och ta en ipren och lögga mig på soffan och göra absolut ingenting. Måste till pappa och tanka innan.

Ikväll blir det träning på friskis och svettis. Det blir nog kul hoppas jag =) Måste plugga matte också. Prov nästa vecka, kan ingenting! Engelskan ska också göras, likaså medicinsk grundkurs redovisning, Dvärgen. Kul liv man har! 

/Anna  

Jag vill baka =)

Åhh! Jag vill inte, jag vill inte! Bläääh för skola imorgon!! Fy! Fem dagar, sen ledighet. Håll ut Anna!

Blev ingen middag med Ulf och Emilie heller. Tråkigt. Hade varit trevligt. Så nu får jag och Adam roa oss själva ist =) Men det ska nog gå bra. Just nu ligger han i min säng och lyssnar på en bok. Jag ligger på soffan och skriver här och ser på Leila bakar. Blir så sjukt sugen på att baka när jag ser henne!

Synd att möjligheterna till att baka verkligen suger här i lägenheten. Jag vill ha en större lägenhet! Med klokt kök och klok soffa! Tycker att Adam kan köpa en snart ;)

Måste typ till Ica Maxi och handla lite. Mjölk, juice, halstabletter, comviq kompis. Är så sjukt sugen på typ godis eller bullar av något slag.

Borde verkligen ha pluggat mer matte idag. Har läst ut Dvärgen iaf, men frågorna till boken är inte de lättaste... :S Engelskatexten är översatt, men den suger och har absolut inget samband eller flyt. Damn. Palla!!!

/Anna

Utan röst

Idag vaknade jag utan röst. Har fortfarande inte fått tillbaka den. Har försökt att snacka lite med mig själv, men inte ett ljud kommer över mina läppar. Nu har jag haft ont i halsen i två veckor. Kanske ska kolla upp det? Fast behövs det en penicillin-kur vägrar jag ta den. Då kan jag ju inte dricka sprit juh! Daaaaah ;)

Adam ligger och sover. Han kommer väl göra det till 1 ngn gång, om jag inte väker honom. Förstår inte hur man kan ha ro att sova så länge. Jag får panik om jag går upp senare än 8 typ. Då har jag ju sovit bort hela dagen!


Iaf. Hur har min helg varit? Ganska seg, men ändå trevlig. Fredagen spenderades först hemma hos mamma i Roma. Jag fick mina stövlar och hon fick min smutstvätt.
            V.S         

Jämn fördelning =) Vid sex tilden åkte jag in till stan. Jag och Adam gick och åt på Chinarestaurangen. Gott! Efter det begav vi oss till Ulf och Emilie, där vi såg en film. Man to earth tror jag att den hette. Sög gjorde den iaf. Jag och Emilie somnade medan Adam och Ulf tyckte den var mycket bra och hade ett spännande koncept.  :S

Igår fyllde min kusin Emma 11 år. Så hon blev firad av släkten.  Adam var också med. Det fungerade mycket bra, alla var snälla mot honom och farmor tyckte att han var "såååå trevlig!" Tur.
På kvällen åkte jag, Adam och Ulf till Conny för att se film. Han har typ en projektor med bioduk i sitt vardagsrum. Fett nice!

Vi såg "The Rock". Lätt en av de bästa filmerna på länge. Sjukt bra! Har du inte sett den, så se den! =)

/Anna

 

Krämpor!

Och jag som trodde att min förkylning hade börjat släppa, men GUD så fel man kan ha! Vaknade helt tät i kranen imorse. Har dessutom äckligt jävla ont i magen! Gaaaah 

Har ju fortfarande inte orkat fixa nässpray så läget är väl ganska jobbigt. Halsen gör också ont och är helt tjock av massa tjock slem... Så! Nu ska jag sluta äckla er ;)

Mina stövlar har kommit till mamma i Roma iaf =) Hopppas hoppas hoppas att jag kan ha dom! Annars vet jag itne vad jag gör! :S Funderar på att åka ut dit efter skolan, som för övrigt kommer bli låååååång. Matte, svenska och sen fysik. Smärta!!!

Hade snackat med Jessica om att träna idag. Men i och med den satans förkylningen så blir det nog inte av. Fan! :( Men vi får se. Under kan ju faktiskt ske!

/Anna

The tests are done

Historiaprovet är över. Jihoooo! Ikväll ska jag och Jessica fira detta genom att gå och se svinalängorna på bio =) Tror det kommer bli helmysigt =) =)
Tror att provet gick sådär. Är nöjd med det jag fick ner, kan absolut inte komma på något som jag borde ha tillagt. Men vi får se vad det blir =)
Spanskatestet överlevde vi också. Tror det gick riktigt bra, men eftersom jag trodde det om förra provet också (som gick åt helvete) så vågar jag inte säga för mycket ;)

Dagen ska spenderas framför TV'n med lite plugg, nyponsoppa och mandelbiskvier! Samt halstabletter :)

Dessa är min favorit just nu. Smakar så sjukt gott! Problemet är att man äter dom som godis ist ;) Hihi :S

/Anna


Snart kommer dom!

Mår lite bättre nu. Imorse var det hemskt, men som sagt, nu går det åt det bättre hållet =)

Fysik och matte idag. Haha, rätt så pain in the ass alltså =) Imorgon är det först ett litet spanska-test och efter det är det historiaprov som gäller. Gulp! Är så sjukt rädd för Ingalill och hennes prov. Skrämmande tant det där! Men vi får se hur det går. Det är väl bara att flumma loss riktigt ordentligt antar jag.

Mina stövlar kommer snart! Wiiiie!! :)

Fan vad jag längtar efter att kunna stoppa ner mina frusna fötter i det varma, mjuka, mysiga skaftet!

/Anna

Sjuk

Gud vad jag inte mår bra. Förkyld, ont i halsen och ont i huvudet. Känner mig så sjukt risig och tycker snuskigt synd om mig själv. Det är farligt att vara sjuk, för då intalar man sig själv att det är okej att rensa hela huset på allt gott eller dra till Maxi och köpa en stor påse godis. Adam kommer och tar hand om mig snart.

Somnade strax före tvåtiden idag. Och vaknade strax efter fem. Så sjukt skönt! Kanske ska iföra en daglig sovstund så man slipper vara så trött hela tiden? =)

/Anna

RSS 2.0