Fagning

Pust! Är näst intill helt slut!
Idag var vi i Västerhejde med klassen och fagade i fyra timmar. Det är så galet tråkigt och dessutom luktar man som en rökt böckling! Vi åt korv, vilket jag inte äter. Men det gjorde ingenting, för jag älskar att umgås med min klass! Bjuder på ett par mer eller midre fina bilder:
 

Amanda och Amanda

Fannie?

 
Jag och Daniela


Jessica, Frida och Anton


Korvdags!

Har städat lägenheten nu. Klockan tre kommer Jessica hit å så drar vi till Ica Maxi för att köpa lite grillbar mat till kvällen. Sen blir det in i duschen och försöka snygga till sig innan vi drar till Mirjam och firar valborg där!

/Anna

Tråkig torsdag

Det regnade ju imorse så jag tänkte faktiskt ta en bild på fönstret och lägga upp den här så att man kunde se de fina vattendropparna, men jag hann aldrig. Eller jo, men jag tänkte att det fortfarande skulle regna när jag kom hem så jag struntade i det. Och nu går det inte för nu skiner solen. Skönt, men det blåser som satan!

Dagen har varit helt okej. Fast jävligt tråkig, precis som en torsdag i skolan brukar vara. Engelska, kemi och spanska. Gick på extramatten idag. Kände att jag behövde det :P Fick ut ett par av c-uppgifterna iaf. Det stärker självförtroendet något så enormt mycket! Jag och Frida kunde ocksp konstatera att vi inte är helt dumma i huvudet. Lägg märke till "helt"..

Hade planerat att se ett par prison break avsnitt denna eftermiddag. Men det känns fel nu när solen skiner.. så det blir väl svenska-plugg för hela slanten. Redovisning nästa vecka!

/Anna

Trollbunden

Varför har vi inte fått hålla på med diktanalyser tidigare? Det är grymt underskattat! Även jag trodde från början att det skulle vara astråkigt att analysera ett par rader som man absolut inte hajar ett skit av. Men nu har jag hållit på ett tag, läst dikten om och om igen, och jag tror faktiskt att jag har kommit fram till något klokt och jag hoppas att det kommer bli en bra redovisning på onsdag!

Det här är min dikt:

Trollbunden, Karin Boye

När du är borta, hungrar så vilt min själ.
När du är nära, längtar jag likaväl --
förtvivlad ser jag,
stelnad, sluten,
hur tom och fåfäng
flyr minuten.

Ditt väsens stolta kungliga blomdoft fin
jag ville hemligt dricka, ett heligt vin --
men dödstung står jag
som i drömmar,
med törst som Tantalos
i klara strömmar.

I ensamhetens tid har min tunga bränt
att säga dig det vackra jag drömt och känt --
men i din närhet
min tanke somnar,
min port är stängd,
och hjärtat domnar.


Man måste läsa den ett par gånger innan man inser att den är rätt bra faktiskt. Det krävs att man skrapar lite på ytan och tittar var som egentligen står där under för det räcker inte bara att läsa den precis som den är, utan man måste liksom gå mer på djupet. För det finns hur mycket som helst som man kan skriva om den. Så jag ska nu passa på att citera vår lärobok: "det är bara en dålig dikt som har en botten".



Midsommar, Söderöra, 2009

/Anna

Pain in the ass

Första nationella provet är avklarat. Gött! Det var uppsattsdelen på engelska. Man skulle skriva ett brev till ett företag eller något som hyrde ut lägenheter och sen säga vilken av lägenheterna man ville ha. Rolig uppgift! Det kändes hyfsat bra också. Trodde att det skulle bli tight med tiden, men jag hann precis :)

Sen var det dags för svenska och diktanalys. Jag måste göra min muntligt. Pain in the ass. Vem fan vill sitta och höra på en massa diktanalyser? Det suger ju!
Ingalill (handledare) tog ut mig ur klassrummet och vill prata med mig. Redan när hon sa det visste jag exakt vad det handlade om. Jag vet att mamma har ringt henne, för annars skulle Ingalill aldrig sagt det som hon sa. Och eftersom mamma är pain in the ass så kunde inte samtalet bli så mycket bättre än pain in the ass...Men varför ska jag göra som mamma säger? Hon ljuger ju bara för mig, precis som de flesta andra.

/Anna

Ohh happy days!

Vad vore en dag utan ett blogginlägg? Förmodligen liiite tråkigare! :)

Tisdagen - The worst day of the week - är än en gång avklarad. Skönt att man överlevde den här gången också! :)
Har till och med hunnit bli lite glad under dagen. Min stora lyckostund kom under spanskalektionen, tro det eller ej. Mela, läraren, berättade att vi inte kommer ha en enda spanskalektion efter studenten, alltså den 3/6. Soft as hell! :) Det betyder alltså tre spanskatimmar färre, och dessutom har vi ingen spanska nästa vecka eftersom vi har nationella på tisdag och på torsdag är vi lediga (stor tumme upp!)

Fick tillbaka mitt musikprov som gjordes för nästan två månader sedan. Bättre sent än aldrig! 65/66. Kommentar: 8)
Känns även som om jag kom framåt under mattetimmen också. Med prov nästa vecka så känns det lite oroväckande, men jag hoppas att det kommer gå vägen!


Bjuder på en bild från i höstas!

Jag, Mirjam, Frida, Jessica, Daniela och Louise

/Anna

Kommande träningsvärk??

Mina knän är helt svullna. Jag har tendens till skrubbsår på händer och armbågar. Min puls är skyhög. Min rygg kommer göra ont imorgon! Nu undrar ni säkert vad i helvete jag har gjort. :) Jo, jag har hoppat studsmatta med mina Emma och Hanna och Moa (Emmas kompis).
Det är svårt att tro att det kan vara så jäkla roligt att hoppa. Men grymt skoj är det! Och det känns verkligen att det ger något! Benen blir helt lama efter ett tag och jag känner mig som spagetti just nu :P Kommer säkert ha träningsverk imorgon. Har faktiskt haft tränigsvärk idag efter gårdagens aktiviteter: bowling, pingis och golf på Wii! Undrar om detta är en varningsklocka för att jag bör träna mer? :) Jag väljer iaf inte att se det så!

/Anna

Mycket väl godkänt!

Okej? Lite smått överraskad måste jag nog säga att jag är ;) För vi fick tillbaka kemiproven idag. MVG. What the fuck happend???!! Det hade jag seriölst alldrig trott. I och för sig så hamnade jag precis på MVG-gränsen. Men va fan. Som Saie säger: "MVG, som MVG". Och för en gångs skull så ska jag nog lyssna på honom! :)

/Anna 

Ont i magen och allmänt less

Snart kommer hela jävla släkten på pappas sida hit. Farmor, farfar, Ulla, Olof, Anita, Emma, Hanna, å Daggan. Fun! Not at all! Vill verkligen inte. Orkar inte vara glad och social och trevlig. Inte blir det bättre av att jag har ont i magen heller... Vill bara vara ensam och ta det lugnt. Läsa en bra bok i solen. Men nej. Här ska firas Karins 21-årsdag! Hon har inte hjälpt till ett skit ens! Jag och pappa har dukat, gjort tårtan, hissat flaggan, städat, och allt sånt som man brukar göra innan något ska firas. Blir så jävla less på henne ibland! Hon tror att hon bara kan glida runt och göra vad fan hon vill.

Men är det en bild som verkligen kan få mig glad så är det denna:
Fy fan vad kul vi hade!

-Nu! Nu, nu NU!! Nu händer det!! Haha

/Anna

Labbrapport-krångel!

Sitter och kräks över labbrapporten just nu. Fan vad lång den blir! Fyra sidor. Minst! Och jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den heller. Allså, vi gjorde fyra labbar som ska in i samma labbrapport. Jag vet inte om jag ska skriva varje labb för sig, eller om jag ska skriva först utförande på alla labbar, sen resultat för alla labbar och sist slutsats för alla labbar. Hmmm..knepigt! Och med tanke på att kemiprovet sket sig så måste jag verkligen få högsta betyg på de resterande labbrapporterna. Samt de kommande proven

 Nu var Körslaget slut. Jag ska se Die Hard 4.0. vare sig pappa vill eller inte :-) Fast han springer runt här och städar så han har nog inte tid. Lite släkt kommer hit imorgon för att fira Karins 21-årsdag. Så då blir det smörgåstårta med skagenröra. Igen.

/Anna

Fredag!

Sitter med vetekudden på magen. Det är så himla skönt att få lägga på den på magen efter att man har gått runt och haft ont länge. Som en lugnande känsla som sprider sig i hela kroppen :)

Imorse hade jag sovmorgon. Dock vaknade jag lite tidigare. Typ sådär 3.30 och hade svårt att somna om. Morgonsolen började sen någon timme senare lysa in genom mitt fönster och dessutom så stod mina kusiner och skrek på varandra innan de drog till skolan.
Började 9.40 med kemilaboration. Labben var helt okej. Fina färger :-) Så i helgen blir det att skriva labbrapport. Länge sen man fick göra det nu. 
 
Städningen av lägenheten är avklarad. Så nu väntar TV-tittande. The Tyra Banks Show och sen Top model. Vilken häjdareftermiddag! :) Vid femiden kommer väl pappa och hämtar mig och sen drar vi till Ica Maxi och sen hem.
Ska bli så skönt med helg, men det kommer nog kännas himla konstigt för vi har nästan inget skoljobb. Bara kemin dåra.

Hör just nu att mina kusiner håller på att ställa fram sålställningen till deras studsmatta. HAHA! Dom skulle bara veta... :P

Trevlig helg på er!

/Anna

Katastrofalt

Kemiprovet är avklarat. Det sög! Jag kommer få VG. Inte ett VG+, utan bara ett VG. Katastrof!

Eftermiddagen spenderades på Visbys gator i snöfall/regn med Jessica. Hon köpte ett par pilotbrillor! :) Ascoola :-) Det första jag ska köpa när jag har fixat mina linser är ett par solbrillor! Vi tog en fika på Skafferiet. Jättemysigt ställe på Adelsgatan som jag verkligen rekomenderar! Vi blev kvar där rätt länge. Det snackades både det ena och det andra. Mest satt vi nog och tänkte på midsommar!  

Imorgon är det fredag. Kommentar: Äntligen!

/Anna  

Taktik

Om jag var trött på kemi igår, så är det inget emot hur trött jag är på det idag!
Men det verkar som om det mesta har fallit på plats iaf :) Jag har min taktik klar: Det är egentligen bara att hoppas att man kommer ihåg hur man ska räkna ut uppgifterna helt enkelt. Ta det lugnt, läsa igenom uppgiften flera gånger, förstå vad det är hon frågar om, se vad man har för siffror och sen se vilka siffror man behöver räkna ut eller hämta från periodiska systemet. Och sen såklart, svara rätt! :P



DÖ!

Det jobbiga är att det brukar bli så tight om tid på våra kemiprov. Hon gör dom sååååå lååååånga, så man hinner omöjligt göra klart det under lektionen. Det resulterar i att man kommer försent till spanskan och möts där av en halvirriterad Venezuliansk lärare... På tal om spanska så har jag lite ord och verb som vi tydligen ska läsa på. Men jag pallar inte för det är så jäkla tråkigt.

Om vädret tillåter imorgon drar jag in till Öster med Jessica. Jag tror på en trevlig eftermiddag!

/Anna



Koordinationsförmåga? Ha, nej!

Ännu en dag avklarad. Tisdagen - värsta dagen på veckan. Äckligt lång! Vi slutar 15.15. Egentligen så är vi nog egentligen sjukt bortskämda när det gäller vårt schema. Vi slutar innan 13.45 fyra dagar i veckan. Och sen har vi bara tisdagen som är lång. Fatta vilken chock det kommer bli för oss när vi börjar tvåan. Jag tror nämligen att vi kan förvänta oss ett liiiiite tuffare schema då :P Men det är då det!

Idag på eftermiddagen har jag haft sjukt ont i magen. Har precis värmt vetekudden för andra gången. Så himlarns skönt att ha den på magen! Ett lugn sprider sig typ i hela kroppen :)

Musiken idag sög. Gjorde min låtpresentation av Perfect. Det gick bra. Sen gick vi igenom trummor. Trummor är inte min grej kan jag konstatera. Det där med att röra händer och fötter samtidigt är inte riktigt min starka sida :-) Aja, killarna fick sig nog ett gott skratt. Jag, den enda tjejen som egentligen bör ha koordinationsförmåga, var sämst av alla :P Efter det skulle vi spela gitarr. Magnus ville att jag skulle improvisera ett solo. Är han dum på riktigt eller?! Jag kan fan inte ens ta mer än fem ackord och så vill han att jag ska köra ett solo! Knas!

Eftermiddagen/kvällen fortsätter med plugg för min del. Kemi - I love. Inte riktigt, men jag börjar förstå lite smått nu iaf! :) Tur det, för annars så hade jag väl gått och hängt mig!



Jag vill ha sommar, med vackra solnedgångar och varma kvällar!!

/Anna

Trött på plugg!

En dag har gått. Nu är det bara fyra kvar till helg! :)

Fy fan vad trött jag är på kemin just nu. Har suttit i stort sett hela eftermiddagen och räknat, räknat och räknat. Försöka få in allt i skallen. Det sitter sådär.. Men gaslagen är helt skum! Helknas! :S
Det är inte så mycket som man ska plugga in, utan det är mer att man ska komma ihåg hur man räknar ut saker. Smått knepigt!! Provet kommer säkert vara assvårt. Som vanligt. Hoppas att det går vägen iaf.

Imorgon väntar engelska, spanska, matte och musik. Ska presentera en låt på musiken. Haha, alltså jag är ledsen men jag kan verkligen inte ta den uppgiften seriöst ;P Magnus går inte att ta på allvar. Så jag har inte övat ett dugg. Typ. Men improvisation - det gillar vi!

/Anna

Resumering av helgen

Jaha, då var det söndag igen. har kommit tillbaja till staden efter en helg ute på landet hos pappsen.

Fredagen var bra. Hade utvecklingssamtal efter skolan med Jacob, min handledare. Det ser bra ut. Ligger på MVG i alla ämnen som han hade fått information om. Låter bra. Kan pusta ut lite, men inte alltför mycket.
Kvällen spenderades i Roma med smörgåstårta med släktingarna på mammas sida. Vi firade Karin. Johan (Karins pojkvänn) var också där. Han gav Karin ett Nintendo Wii i present. Nintendo Wii. Fatta. Grabben är galen!

Lördagen spenderades med plugg. Kemi - gå och dö! Men jag tror att jag har fått liiite ordning på det. Kanske. Men jag ska inte säga fär mycket. Dessutom så frågade underbar Frida Knutas mig om jag ville på Lars Winnerbäck-konsert den 7 augusti i sommar. Självklart svarade jag "ja". Oj, jisses vad jag hoppade runt hemma i köket. Så jäkla glad blev jag! Katten måste trott att jag hade psykbryt!

Idag blev det ännu mera plugg. Och dessutom har det smidits lite planer om Midsommar 2010. Jag säger bara "Det ska bli så jävla kul!!".

/Anna

Grattis syster!

Idag fyller min kära storasyster 21 år. Hon börjar bli gammal. På allvar. Gammal och tråkig, men hon har dock sina stunder. Ibland :P

Tänkte nu fylla inlägget med lite pictures på syrran. Som en hyllning liksom. Sen vette katten om hon uppskattar det. Men det spelar egentligen ingen roll, för hon kommer ju inte få veta något. För hon läser inte min blogg och det vill jag inte att hon ska göra heller ;P

  





Så, än en gång. Grattis! C ya 2night!

/Anna

Solstrålar

Jag blir så jäkla lycklig av det här vädret! Kunde sitta ute och räkna matte idag. Alltså fatta. Utomhus! Fantastiskt :) Och det var varmt! Jag frös inte ett dugg. Solstrålar måste ju var en av de mest underbara fenomen som finns.
Jag längtar som tusan till alla varma sommarnätter då man kan sitta ute och snacka skit med polare ända tills  solen går upp igen. Fy fan vad jag längtar!



Kom och tänka på Daniela just nu när jag satt och tittade igenom lite bilder från klassresan i nian. (Bilden ovan är från klassresan). Det var under klassresan som jag och Daniela verkligen började umgås, och sen bjöd hon med mig till hennes farsas lantställe på midsommar, utan att vi ens lärt känna varandra sådär jättebra. Innan hade jag knappt pratat med henne. Eller jo, det hade jag ju. Men alltså då var det mer typ artighetsfraser och så.  

Ärligt talat så kan jag nu inte förstå varför jag gick miste om en sådan underbar kompis under så lång tid. Vi hade gått i samma klass under hela högstadiet men det var först i slutet av nian, när det var mindre än en månad kvar, som vi började umgås. Synd att vi inte började umgås tidigare! 

Bläddrade precis fram till den här bilden: 
 
Jag och Daniela tog en promenad och hittade de här träden. Tror att det var jag som upptäckte det först, men jag kunde inte riktigt fatta vad det var för något. Sen blev vi båda två helt förundrade över hur det kunde ha blivit ett sådant fint märke. Hur det hade kunnat bildats ett sådant välskapt hjärta.



Är det inte galet vackert?

Om det är något under klassresan som jag definitivt vill uppleva igen. Så är det promenaderna jag och Daniela gjorde tillsammans. Allt vi snackade om. Fina minnen! Jag är så happy över att vi började umgås! Undrar hur allt hade sett ut annars om vi inte hade börjat snacka med varandra.

/Anna

Engelskapresentationen klar!

Har precis gjort engelskaredovisningen. Det gick asbbra och jag är jättenöjd! Hela gruppen gjorde ett bra jobb tyckte jag. Till och med Mirjam var här! Kors i taket! :) Opiki var dock sjuk. På riktigt.
Fick precis beröm av min lärare ;p Hehe. Men hon visste inte att jag satt här. Kul att höra! =D

/Anna

Djupdykningar och plugg

Onsdag idag. Lill-lördag. Snart helg!!! Längtar som tusan, men tycker ändå att veckan hittills har gått snabbt!

Idag var vi på Solbergabadet på idrotten för vi skulle ha livräddning. En av uppgifterna var att hämta en docka som låg nere på det djupa stället. Trodde absolut inte att jag skulle klara att hämta upp den, men det gjorde jag! Nästan lite stolt över mig själv faktiskt! :) Fick dock lite ont i öronen, men det gick över snabbt. De andra övningarna gick ut på att kasta livbojjar till nödställda i vattnet. De gick bra det med! 

Har precis skrivit klar texten till min låtpresentation som jag ska hålla på tisdag. Valde Perfect av Simple plan. För övrigt en sjukt bra låt. Har typ ångest över att jag inte har kollat ett dugg på kemin. Men alltså, det är inte så lätt när man inte föstår ett barr! Man vet liksom inte var man ska börja någonstans. Har desutom galet ont i huvudet så det är inte direkt så att man känner sig i toppform för att plugga kemi nu..

/Anna

Problem med kemin..


Okej. Alltså. Ibörjan av terminen tyckte jag att kemi var jätteroligt för då förstod man vad kapitlena handlade om. Men nu. Nu är man helt lost. Totalt! Jag hajar inte ett skit av det som vi håller på med nu. "Räkna med kemi". Vad fan ska det vara bra för? Inte fan vet jag! Vad i helsike är molmassa? Entalpi? Entropi? Exoterm och endoterm reaktion? Hur beräknar man entalpiändringar? Reaktionsvärme? Bindingsenergier? Hur i helsike utför man stökiometriska beräkningar? Och vad i helvete är "allmänna gaslagen"? Det låter ju hel-crazy!

/Anna

Glad, glad!

Just nu är jag lite småglad faktiskt!
Fick tillbaka spanskaprovet idag. 113/120. MVG. Helt över förväntan. Kan fortfarande inte fatta hur i helsike jag kunde skrapa ihop så många poäng! Jag blev ju helt lost på hörförståelsen och trodde att jag sumpade allt pga den. Men tydligen inte. Tur de! :)

Hade också redovisning på musiken. Jag och Patrik skulle spela upp våra låtar som vi har tränat lite på under två lektioner. Let it be och Hallelujah. Fy fan vad nervös jag var när vi skulle spela upp för dom andra. Nu kan man tro att vi skulle spela upp för typ 20-30 pers, men nej. Det var bara 5 andra pers. Pinsamt ju! Hur fan kan man bli nervös av att bara spela upp och sjunga för så få personer? Obegripligt? Ja! Skakade så in i helvete. Man skulle kunna tro att hela min kropp var utsatt för jordbävning! Haha.
Men det hela gick bra iaf. Sjöng inte fel, spelade inte fel, kom inte av mig och satte de höga tonerna i Hallelujah. Så helt klart godkänt! Och de andra tyckte att de lät bra också!

/Anna

Montering av perkolator

Egentligen skulle jag behöva sätta mig ner med kemin och gå igenom kapitel 7 och 8 och verkligen se till att jag förstår. Men jag har absolut ingen lust! Så därför hamnade jag här istället.

Sedan senaste inlägget så har jag tittat på The Tyra Bank's show. Jag fullkomligt älskar det programmet! blev helt överlycklig när jag såg att det har börjat sändas igen. Tumme upp! Dessutom har jag "installerat" min nya kaffebryggare. Eller perkolator, som det egentligen heter. Typ. Valde att dokumentera ögonblicket i bilder. Haha. Vadå, inte ha ett liv?


Inköpt igårkväll på Ica Maxi. 399kr *host* pappa betalar *host* ;P


Sen började monteringen.

Läste tom igenom hela instruktionsboken :-) vilket inte är något som jag brukar göra. Men eftersom den typ bara var på tre sidor så kände jag att jag lika gärna kunde göra det :P
Monteringen gick bra. Inga större problem. Men som sagt, det var ju ingen komplicerad rymdfarkost som jag skulle sätta ihop :)


Ny kaffesort köpte jag (pappa) också.

Men vem i helvete kom på idén att göra kaffeburken bara en aningens större än vad som behövs för att ett helt kaffepaket ska få plats?? det är en kamp varje gång man ska fylla på med ett nytt paket. Det är precis så att det inte rinner över kanten! Jag vet, I-lands problem, men i alla fall :P
 
 
Sen var hela spektaklet färdigt att användas. Och gott blev det!


Har dessutom hittat en bok som jag ska läsa på svenskan. Smuts av Katarina Wennstam. Tror och hoppas att den kan vara riktigt bra. Så imorgon innan spanskan ska jag smita in på biblioteket och låna den :-) Hoppas bara på att den finns där! 

/Anna 

Back in buissnes

Jaha, då var det efterlängtade påsklovet slut för i år. Skönt med lite ledighet, men ärligt talat så var det liiiite för långt. De fem sista dagarna satt jag och inte gjorde ett skit :)

Lovade som sagt att jag skulle slänga upp lite bilder på mina inköp i tisdags. Så här kommer dom, bättre sent än aldrig som sagt:


Converse, mörkblå, från Åhlens 699 kr. (Är helt överlycklig, detta är mina FÖRSTA converse!)


Linne och tröja från JC. Linnet var på rea, bara 79kr. Tröjan 199kr


Jeansjacka från H&M, 299kr


Tröja, H&M, 149kr

Första dagen i skolan idag. Om nio veckor är det första året på gymnasiet över. Slut. Finito. det har gått så himlarns fort! Känns som om vi började förra månaden typ! Men guuud vad saker vi har hunnit med! Helt annorlunda från Klinte, där man efter en termin inte ens kunde räknat upp vad man hade sysslat med i de olika ämnena ;) Men fy satan vad prov, inlämningsuppgifter och redovisningar vi har haft detta läsår. Det känns faktiskt som om man har lärt sig något. Lite iallafall.

Fick tillbaka referatprovet idag. MVG. Så det får man väl vara nöjd med. Den argumenterande texten som jag kämpade och slet med i Åre fick jag också tillbaka. VG. Jävla f*ttkärring! Den var ju hur bra som helst! Men enligt henne var den "för oseriös". Du kan va oseriös!

Kemiprov nästa torsdag. Haha, det känns som ett skämt. Jag fattar inget om kapitlet som vi håller på med nu... :P Men en sak som glädjer mig är att jag idag fick reda på att vi inte kommer ha något nationellt prov i svenska A. Det är något som jag har gått och trott hela tiden och stressat upp mig över. Vi har alltså "bara" nationella prov i matte A, engelska A och spanska steg 3. 

/Anna

 

Sååå segt!

Torsdag idag. Jag har absolut ingenting att göra. Eller jo. Jag skulle kunna plugga kemi, räkna matte och öva lite på engelskapresentationen och musikredovisningen. Men jag pallar inte. Jag skulle också kunna sätta mig ute i solen och läsa "Aldrig fucka upp", men det har jag redan gjort idag. Jag blir så galet rastlös av att bara sitta still och läsa!

Men det lutar mot att jag ska ut och gå en långpromenad. Har inget bättre för mig. Men först måste jag ladda upp lite bilder på facebook. Har försökt göra det ända sen igår förmiddags, men som vanligt är et ngt knas med internet så det tar verkligen år för att ladda upp fem bilder!! Så jäkla segt!

/Anna

Herrvik by night

Då var påsken äntligen över. Den sög, som väntat.
Men den avslutades iaf på topp! I måndagskväll begav vi oss ut till Herrvik för att äta och dricka gott och ha det allmänt trevligt förståss. Vi tycker om Herrvik. Det är trevligt! :-) 
 
Här kommer lite bilder från vår trevliga kväll!


Mirjam och Jessica


Petter och Olle


Ralf


Anton var på topp! Tills han spydde ner hela rabatten och parkettgolvet... ;)


Jessica hade varit gullig och bakat kladdkaka! Mums! :)

Igår tog jag bussen från Herrvik och in till stan. Gick runt på Visbys gator ända till klockan 14.05 då jag tog bussen ut till mammas lägenhet i Roma. Vad jag köpte får bli ett annat inlägg. Lägger nog upp bilderna ivkäll :-)

I Roma så gjorde jag absolut ingenting tills mamma kom hem kl 18.30. Då gick vi ner till Yvonnes Café och tog varsin räkmacka. Jag passade även på att lämna min ansökan om sommarjobb. Hoppas att dom vill ha mig bara :-) Vill verkligen inte plocka jordgubbar i år!


/Anna

Springtime

Låter bilderna mestdels tala för sig själva. Jag blir så himla glad av alla vårkänslor som sprider sig i kroppen!!


Såhär mycket har jag och pappa pyntat i påsk. Det räcker gott och väl för oss.














Det är inte alla som har en egen kanal i trädgården, men det har vi :)




/Anna

Påsklov!

Äntligen är det efterlängtade påsklovet här! Så jäkla gött! :-) Jag kommer ihår i julas när man satt och längtade till påsklovet. För då vet man att det börjar bli varmt, man blir lycklig av all sol och dessutom så närmar sig sommaren.

Åkte hem till pappa i torsdagskväll. Lämnade min älskade palm för ett par dagar. Han börjar se lite tilltuffsad och risig ut. Pappa hävdar att jag vattnar honom för lite, medan jag tror att jag vattnar honom för mycket. Dom på Linds sa ju faktiskt att man inte skulle vattna dom så mycket.
Dock kan det ju bli lite svårt att bevisa vem som hade rätt, jag eller pappa, när palmen dör.. Får klura på det där!
  
Han ser liiiiiite hängig ut..


Igår var jag hos mamma och käkade mat med Karin, Johan, mummo och moffa. Trevligt. Tror inte att moffa skrämde bort Johan alltför mycket ialla fall. Men observera ordet "tror". ;P

Igårkväll var jag ute och övningskörde. Var och hämtade hem mitt piano från stan. Kör sedan toftavägen hem och precis vid rödljusen i Vibble så säger pappa: "Ta det lugnt nu Anna för du har polisen efter dig". Med hjärtat uppe i halsgropen


Och våren har kommit! Tog en förmiddagspromenad på typ 8km. Så himla mysigt! Jag älskar de första dagarna om våren när man kan gå ut i tjocktröja och inte frysa. Det måste nog vara en av de bästa känslorna som finns!
Ska nu ut och ta lite fina pictures på alla blommor som har kommit upp i trädgården.

/Anna

RSS 2.0