Mer, mer, mer

Nu har vi fått ännu mer att göra. En idrottsuppgift som innefattar att man ska utföra någon form av konditionsträning och sen ska man skriva några rader om det. Jag, konditionsträning? Jag orkar ju knappt cykla till och från skolan. Sen har vi en spanskauppgift till imorgon, Ska skriva en tredjedels sida och något med kärlek. Tror Lars inte att jag har annat att göra eller???

Skippade spanskan imorse. Kom inte upp ur sängen. Det var som om kroppen hade låst sig. Idrotten var jag inte heller med på. Jonas verkade förstå iaf. Skönt.



Nu är det biologi och jag sitter och håller på med en uppgift som ska redovisas för min grupp om en vecka. En till uppgift alltså. Livet är bra underbart.

Matteprov imorgon. Måste hem och plugga efter extralektionen i matte. Plugg, plugg, plugg hela kvällen. Jag orkar inte.

/Anna

Great!

Från halv tre ända tills nu har det pågått ett konstant gråtande och hulkande. Jag lär fortsätta ett bra tag till. En hel jävla eftermiddag och kväll har gått åt till detta. Skulle kunna ha suttit och pluggat matte och historia/svenska. Men inte fan har jag gjort det. Nej, jag har slösat bort mer än 7 pluggtimmar! Så till min redan befintliga ångest har jag nu mera ångest över att jag inte har tagit vara på tiden. Great!  



Måste dessutom byta ämne på till min redovisning. Den suger. Allt suger. Allt är kasst. Jag är kass.

/Anna

Jag orkar inte mer

Jag är så jävla värdelös. Hur klarar alla andra det, men inte jag? Vad fan är det för fel på mig? Har väl gråtit konstant sedan jag drog hem från skolan vid halv 3 tiden. Började redan på väg ut ur byggnaden. Jag orkar inte mer.

/Anna

Life's a piece of cake?

Man blir så frustrerad när inget fungerar, när ingen förstår. När dom bestämmer över huvudet på en som om man vore ett litet barn. Den här dagen har verkligen varit hemsk. Vet inte hur många gånger jag bara ville ta mina böcker och dra hem på grund av att tårarna brände bakom ögonlocken. 

Gårdagen var lika förjävlig. Det är ett år sedan nu. Du beter dig som om inget har hänt. Som om allt är som vanligt. Men det kommer aldrig mera bli som vanligt. Du ljög och du ljuger fortfarande som en jävla gris för mig. Du tror att jag tycker att allt är okej som du håller på med. Men det är det fan inte. Fast jag säger inget. Jag bara sitter där och tar emot varje smäll. Du har ingen respekt för mig, har du någonsin haft det? Du inser inte hur jävla mycket du har sårat mig med dina lögner, dina samtal med loket och ditt jävla uppträdande. 
Jag kommer aldrig, ALDRIG, tillåta mig själv att bli som du mamma.

/Anna 

Dagens goda gärning!

Sådär ja! Nu har man gjort pappa glad för dagen :)
Han känner sig rätt värdelös eftersom han aldrig kan hjälpa mig när jag kör fast med mina skolarbeten. Jag satt och skrev om hur röntgenrören fungerar och ville veta skillnaden mellan elektrisk ström och elektrisk spänning. Så jag frågade far min och hade väntat mig ett kort och bra svar. Men dert blev snarare en halv fysiklektion. Han demonstrerade på lampor, säkringar och gjorde jämförelser med vattentryck i smala och grova vattenslangar. Blev jag klokare av det? Fick jag svaret på min fråga? Haha, nej. Men pappa blev glad och kände sig behövd och jag känner att jag har utfört dagens goda gärning!  



/Anna

Tragisk...

Sitter och skriver på mitt genibevis - Röntgenstrålningen. Jag vet att jag är tragisk. Det är fredag och jag ska ligga utvräkt i soffan med en påse godis på magen och zappa med tv-dosan. Men jag kan inte sånt, så jag får väl vara tragisk ;P Dock så står ju TV:n faktiskit på och jag sitter i fåtöljen med datorn i knät. 
Anyway, jag har kommit igång bra iaf tycker jag. Känns som om det kommer bli ett bra slutresultat förhoppningsvis :) Ska försöka att bli klar med hela skiten innan helgen är slut, men med tanke på hur ineffektiv jag brukar vara när det gäller att plugga så blir jag väldigt förvånad över mig själv om jag lyckas uppnå mitt mål. Det visar sig helt enkelt :)

/Anna 

PLUT-dag

Sitter hemma i Mästerby och har det allmänt bra på denna PLUT-dag:) Skönt med sovmorgon var det också. Vi borde ha precis som Donner. Att vi är lediga en dag i veckan, det vore guld värt! Iaf blev det som sagt sovmogon till 8, upp och äta frukost framför datorn och under tiden göra en sista korrekturläsning (visst heter det så när man läser igenom något innan det ska gå ut i tryck i tidningar tex?) på biologiarbetena.

Dagen kommer fyllas med historiaplugg och matte. Har valt ämne till historian. Ska skriva om röngten och någon annan skanningstyp inom sjukvården. Tror att det kan bli bra. Roligare än kompassen iaf! 

Fan vad jag gillar att vara hemma. Så skönt att slippa vara inne i stan. Kan koppla av på ett annat sätt här. Måste bjuda hit mina polare snart. Dom har inte varit hemma hos mig en enda gång under hela ettan och nu i tvåan. (Förutom Daniela då ;) Det är nästan pinsamt alltså!

Gud vad jag längtar efter svinkalla, vindstilla dagar då solen lyser och det knarrar när man går i snön för att det är så kallt. Kylan riktigt biter tag i kinderna på en och när man andas ut kommer det en massa rök, ånga (eller vad fan säger man??) Slänger upp lite mysiga vinterbilder från i vintras/våras: 









/Anna

Extra dag ledigt

Skön dag idag :) Känns som om man har varit ledig en extra dag.
Vaknade rätt tidigt av att mina kusiner stod och skrek nedanför mitt fönster att det regnade. Härligt konstaterande! Men tydligen så var det viktigt att skrika ut det över hela Kittelgatan för att absolut ingen skulle missa det. Det öste ju absolut inte ner...

Satt och pluggade spanska till frukost brevid mig och nyhetsmorgon på TV. Jag kanske är helt jävla störd, men jag tycker det är rätt mysigt att se på Nyhetsmorgon. Skön start på dagen liksom. Dessutom så upprepar dom ju typ allt varje halvtimme så chansen att någon nyhet ska fasta i knoppen på en är ju rätt stor ;)


En bra uppvärmning till en bra dag!

Sen började det närma sig lunch. Värmde lite kyckling. Johans kyckling. Så jävla god! Kommer kräva att han gör den när jag kommer och hälsar på uppe i Umeå på höstlovet! :) 11.40 började mattelektionen. Hann 1/3 av dagens planering. Ändå helt över förväntan :P

Nu väntar The Tyra Banks show. Hon är så jävla bra!

/Anna

Följa instruktioner? Varför då? :)

Damn! Mitt arbete om giraffen suger verkligen, haha. Jag kommer inte få bra betyg på det. Men just nu känner jag att jag inte orkar byta djur när jag har lagt ner så himla mycket tid på arbetet hittills. Har så mycket text att jag är förvånad över hur det fick plats ;) Men tilde sa ju faktiskt inget om hur långt ut på pappret man får ha text. Alltså att man inte fick öka det vanliga "skrivområdet" liiiiite, vilket jag nu faktiskt har gjort :) Dessutom fick jag inte plats med några fotnoter, så jag fick köra på ett annat alternativ till fotnötter, typ "slutkommentar". Hoppas det fungerar iaf och att jag inte får IG för att jag inte riiiiiiiktigt har följt instruktionerna... Hähä

Sitter faktiskt och ser på "Utfrågningen" på TV4. (Eller jag har det på i vakgrunden) Har ju aldrig direkt gillat politik, men det känns som om jag borde engagera mig liiiiite iaf. Bli en aningens mer insatt. Känner mig så dum när alla andra verkar så himla insatta och fulla av åsikter!

/Anna


Försvunna kontroller

Har precis ätit ett mål lunch och ska nog fortsätta eftermiddagen med lite plugg och TV-tittande. Fokusen ligger på biologin. Fotnötter och skit... Undrar om hon blir sur om jag väljer en av giraffens underarter.. För det finns bara en art inom giraffsläktet, men det finns en massaa underarter... Nåväl, får se vad det resulterar i för betyg...Annars ska jag snacka mig till det! Det kan hon ge sig fan på!

Orienteringen idag gick bra, jag kom runt den tänkta banan innan Jonas hade åkt tillbaka till skolan ;P Dock så tycktes en del kontroller vara totalt uppätna.. Skönt att det var fler än jag som inte hittade :) Men ofta att man inte går ut och kollar om kontrollerna står där dom ska stå innan man skickar ut en hel klass i skogen!?! Hur mycket annat är det som ska göras om man är idrottslärare.. Han kan väl fan inte ha tidsbrist direkt?

Spanskaprov och 2,5 veckor. Trevligt! Vi har börjat med en ny grammatik-form. Eller böjning av verb, kanske det heter. Nu är handlar det om något som man gjorde förrut, innan alltså. Men inte en avslutad händelse eller en händelse vid en bestämd tidpunkt... Eller... Hur var det nu igen? Skit samma. Prov på kap4 näst nästa tors iaf... :S
Ska anmäla mig till Högskoleprovet idag också. Sista anmälningsdagen är ju imorgon. Ska bara gå in och göra det för kul. Utan förhoppningar och prestationsångest men bara med en tanke som säger: "det är en bra erfarenhet". Skönt att slippa behöva känna press för en gångs skull...

/Anna  

Det tar sig

Fan det går framåt ju! Nästan klar med biologin. Ska bara få in varför giraffen ser ut som den gör samt en massa fotnoter... :S Men jag vet redan nu att det kommer bli för mycket för att rymmas på en sida.. :( Jaja, det får bli morgondagens problem :)
Har även räknat lite matte ikväll. Är snart klar med dagens planering. Känns skönt att man nästan är ikapp. Det är helt sjukt hur mycket det är tänkt att man ska hinna med på en lektion! Låååångt ifrån rimligt!

Imorgon är det tisdag. Spanska direkt på morgonen och sen idrott. Vi ska till p18 och springa orientering. Palla ta sig ända ut dit liksom! Hur lång som helst ju! Men sen slutar vi, så det blir bara en kort dag - så jävla skönt!



På onsdag är det likadant. Börjar inte förrän 20 i 12 eller nått =D *Tummarna upp* och då har vi bara en mattelektion. På torsdag är vi lediga. Sweet! Åker nog hem till far på onsdagkväll. blir ju segt att sitta här inne en hel torsdag...  Sen är det fredag och efter fredag så är det HELG! Och efter det bara 5 veckor kvar till höstlov! =)

/Anna

Plugg, plugg, plugg

Var det inte jag som skulle skriva klart biologin igår? Haha, gjorde jag ens något på den då? Jag tror inte det, men nu känns det iaf som om jag har kommit igång och att jag ungefär vet vad jag ska skriva. Dock så blir det knepigt att få rum med all text på en halv A4. vad tusan tänker hon med? Gaaaah!

Måste bestämma mig för en uppfinning att redovisa om också. Skrev upp mig på kompassen, men det verkar inte så jävla skoj. Funderade sedan vidare på pacemakern men den var tydlign upptagen. Eller har jag sagt till Ingalill att jag ville ha den så att hon har satt upp mig på den? Herregud, jag kommer inte ihåg. Senil AB? Panik AB? Ehh.. jo!

Kvällen kommer mestadels bestå av plugg av biologi och matte. Finns ju inte direkt så mycket annat för mig att göra, så det är väl lika bra att få det gjort... Men fy fan vad jag inte vill. Ibland undrar jag varför jag valde natur. Jag har många gånger ifrågasatt varför har jag sådana höga mål med mitt liv. Tänk vad lätt det hade varit om jag inte hade varit så målinriktad. Då hade jag ju kunnat välja en oseriös linje. Typ Handel eller omvårdnad.  

/Anna

Kräftskiva

Hemma igen efter en trevlig kväll/natt/morgon hos Frida i Träkumla :) Kan nu gå ut med att jag har blivit av med min kräftoskuld :) Dock förstår jag inte rikigt meningen och tjusningen med att äta kräftor:
1. Det finns ingen mat på dom så man måste äta jättemånga för att bli mätt.
2. Man måste bryta av dom och skala dom och ta ut en massa äckliga delar.
3. Man luktar helvete om händerna sen!
Nej, tack vet jag kräftstjärtar på burk :) Men det var kul att testa iaf! 

Idag ska jag plugga lite. Har suttit med matten ett tag nu men det är inte så lätt att fortsätta med den eftersom jag har kört fast... Tänker avancera vidare till biologin och arbeta effektivt med den fram tills det att pappa dukar fram maten. Förhoppningsvis är jag klar då så att jag har hela eftermiddagen fri, men jag tror knappast att det blir så... Bäst att sätta igång!

/Anna

 


Insparken 2010

Lägger upp några av bilderna som togs igårkväll. Titta och njut :)



























/Anna


Sjukt med skoj

Igår alltså. Vilken kväll! Fan vad roligt vi hade. Iaf hemma hos mig. På hamnplan sög det rätt rejält. Proppat av folk så det var faktiskt äckligt att dansa när man bara knuffades hit och dit medan man koncentrerade sig på att hålla sig kvar på benen. Sprang runt med en liten flaska bacardi mellan benen (tolka det rätt) som vi skulle shotta upp inne på toan, men det glömde vi ;P Har åkt taxi för första gången i mitt liv också. Ner till hamnplan. Det var skoj det med! Bara måste göras om! Haha =D
Fy tusan vilka fina bilder jag har! Ska lägga upp några snart så att ni får se. Jävlar vilken kväll vi hade!

Idag mår jag oförskämt bra. Trodde att jag skull må pyton, men jag har klarat mig utan större symtom :) Verkar som om Daniela, Jessica och Frida fick ta den största smällen ;P

/Anna

Insparken

Insparken ikväll! Det kommer bli så jävla kul! Vi kommer äga allt och alla. :) Fan vad trevligt det ska bli och fy vad onyktra vi ska vara! Gäller att grunda rejält med pasta och pastasås :) Det bästa är ju nästan att vi inte börjar förrän 11.00 imorgon. Visserligen har vi matte då, men sovmorgonen är guld värd. Jag har en känsla av att vi inte kommer må så jättebra... =)

Kameran ligger framme. Allt kommer bli dokumenterat. Har inte bestämt mig för om jag ska ha med den på hamnplan senare. Vi får se. Risken är ju att jag har tappat omdömet helt och tar med den, tappar den och "hej då med 5000kr..." Men det hade ju varit roligt att ha bilder därifrån!

Känner på mig att det kommer bli en TOPPENKVÄLL!

/Anna 

Gissningslek...

Nu ska vi ha gissningslek. (Har sjukt tråkigt, därav aktiviteten) Hope you enjoy it! :)

Okej, har ju fått en ny bokhylla från IKEA som jag lovade att jag skulle visa. Här är den iaf:

Í en bokhylla kan man förvara lite olika saker. Böcker, prydnadsgrejer och annat skit som man inte får plats med någon annanstans :) Jag köpte till två lådor och en lucka så att man kan gömma undan lite saker som man inte vill att alla ska se..


Här är luckan. Tanken om vad jag skulle ha bakom den luckan har funnits länge. Jag måste tillägga att jag är stolt över att ha en egen sådan lucka. Nu är det dags för er att gissa, vad jag har bakom!

Och för att ni inte ska fuska så lägger jag in en annan bild som absolut inte har med ämnet att göra (eller jo, kanske.. om man tänker efter). Men bara för att ni inte ska scrolla ner och kolla på bilden utan att ha hunnit gissa så bjuder jag på denna bild från i somras :) 


Den bjuder jag på. Men vänj er inte ;) Denna är från Blå Lagunen. Mycket spännande och händelserik helg det där! :)   

Slänger in en bild till så att jag är säkra på att ni inte tjuvkikar! :)

What happens in blå Lagunen, stays in Blå lagunen :)


*trumvirvel*
Tadaaaaaa!!

Mitt eget spritskåp!! =D
Upptäckte dessutom att jag inte bara hade 4 cider, utan hela 7 st! Undrar vart dom kommer ifrån? ;) :S I lokaflaskan har jag lite baccardi och i flaskan som man knappt ser i bakgrunden har jag ännu mera baccardi. Skulle tippa på 5dl sammanlagt. Så jo, jag kommer nog kunna roa mig imorgonkväll! =)

INSPARKEN 2010!! NU JÄVLAR!!! =D =D Är galet taggad (om ni inte redan har förstått det)

/Anna

Skolval

Idag hade vi skolval i skolan. Så galet tråkigt att lyssna på debatten mellan de olika partierna. Höll på att somna ett par gånger. Känner att jag inte orkar bryt mig. Alltså att jag inte pallar ta ställning, jag menar, det är ju bara ett simpelt skolval...Inget viktigt, livsavgörande utan bara en kul grej för skolan. Ta ställning, det gör jag om fyra år! Då ska jag vara seriös. Men då är då och nu är nu :)

Efter skolan var det en liten tur på stan med Jessica, Frida och Daniela. Gick införbi körskolan, men dom hade lunch just då. Bläääää! Fan! Ville ju beställa mina första lektioner.
Vidare till ÖB och sen Öster. Fika på Ringduvan. En kopp te och en choklad biskvi för 42 kr. En hel jävla förmögenhet! 

 
Hur fan kan man ta 20kr i betalt för en jävla biskvi!? Jag menar, den äter man ju i typ 3 tuggor!

IDOL 2010 är på i bakgrunden, är det någon mer än jag som typ har tröttnat lite på detta TV-program? Hur många personer i Sverige finns det egentligen som vill söka. Skumt att dom slår ansökningsrekord varje år. Tycker att de sökande borde ta slut snart.. :) 


/Anna 


Kort skoldag

Då var den här skoldagen redan över. Sjukt fort gick den, men vi slapp ju biologin så det kan ju vara en anledning :-)

Sitter i lägenheten och försöker få lite saker gjorda. Medicinsk grundkurs, spanska, biologi och matte. Har inte börjat på gårdagens matteplanering ännu och dessutom ska jag räkna morgondagens planering också! Vi snackar typ 10 sidor! Har ju skolval imorgon så mattelektionen går bort... Kan ju bli intressant och se hur många tal man klarar av :S

Till 15.15 är det dags för sjukhuset. Alltså jag tycker att Visby lassarett är så HIMLA fint! Byggnaden är jättefin och ser inte alls så tråkig ut som stora byggnader annars kan göra.
Dessutom ligger sjukhuset så jäkla fin där nere vid vattnet.

/Anna

Snart Herrvik!

Min lördagskväll sög. Stefan, pappas gamla polare kom på besök. Ungefär så kommer han typ var femte lördag så jag hade på känn att han skulle komma. Oj, så rätt man kan ha! =) Iaf så resulterade det i ett astråkigt TV-program med traktorer följt av Superman returns eller ngt liknande. Jag tröttnade efter inte alls så lång stund och satte mig och löste sudoko. På en lördagkväll! Jag har fan inget liv! Som 17åring ska jag vara i stan och festa och bli aspackad, men nej, jag sitter hellre hemma och löser sudoko. Bra Anna, bra!

Nu ska jag och pappa snart bege oss ut till den östra sidan av Gotland. Till Herrvik, med käk på krogen. Har redan spanat in mig på deras hamburgare - den kostar minst (153kr)... Galet vad man kan ta betalt för en portion mat!  


Seg lördag

Å så var det lördag idag och jag har söndag i huvudet eftersom jag var hemma från skolan igår.
Dagen verkar inte bli så jätteintressant. Har mest suttit framför datorn och arbetat lite med biologiarbetet. Det om maskarna blev jag klar med igår, men nu ska jag skriva om giraffer! :) 



Alltså jag måste verkligen vara galet seg när jag pluggar, för det tar så lååååång tid! :S Haha. Men jag vet inte riktigt vad jag ska börja med, för allt känns lite oklart... "/
Ungafakta.se är ju för övrigt världens mysigaste sajt. Jag fullkomligt älskar deras illustrationer och dessutom skriver dom så att man förstår :)

När det nalkas mot kväll måste jag åka in en sväng till lägenheten för att hämta kläder till imorgon. Vi (släkten på pappas sida minus farmor) ska ut till Herrvik och äta på krogen där. Det var pappas och Olofs födelsedagspresent till farfar.
Men innan dess ska jag och pappa sätta upp lite gipsskivor :)

Har även lagt ut min skinnjacka och min Gstar jacka på blocket. Hoppas verkligen att någon dum jävel vill köpa dom. Vill ha CASH!! =D Känner mig fattig.

/Anna

Ingen olympiad för mig

Bestämde mig för hemma idag på grund av at jag har sovit som en påse nötter.. Kände att jag verkligen inte pallade medverka på Polhemsolympiaden när jag känner mig som en zombie. Dessutom är det sjukt kasst väder ute. Varför ska det alltid blåsa så in i helvete på denna lilla skit-ö? Och varför ska det vara så galet kallt! Jag vet att det är höst, men alltså det är ju typ inte mer än 12 grader ute och ändå är det bara i början av september... (Måste köpa en ny vinterjacka, SNART. Och varm ska den vara, inte som fjolårets G-star jacka) :)
Pappa kom iaf och hämtade mig så nu sitter jag hemma i Mästerby och har det bra =)

Håller på med lite skoljobb. Samma som igår på biologilektionen. Tilde sa att om man var ganska så effektiv kunde man hinna hela uppgiften på lektionen. Ehh?! What? Jag satt en stund igårkväll och har suttit hela morgonen med den och ännu är jag inte klar. Sjukt svårt att hitta bild och svenskt namn på sällsynta arter ju! Grrr! Har varit nära ett flertal sammanbrott.


Är inte denna hopprätvinge sjukt charmig? :) Såå snygg!


/Anna

Biologilektion

Sitter i skolan och har biologilektion. Vi letar information om maskar. Mycket trevligt. Man känner riktigt hur det rör sig i magen på en... :) Förstår inte riktigt varför vi ska googla information om dessa och sen skriva ihop ett litet arbete om dom. Obegripligt. Men jag kan ju passa på att bjuda på en trevlig bild =)



Vill bara hem. Har skitont i ryggen och nacken. Hatar att skriva på våra bärbara jävla skit datorer. Måste ha kaffe och naturgodis. NU! Pistagenötter <3

Annars har väl dagen helt okej trots att torsdagar är våra långa dagar. Från 08.00 till 15.30, det är mördande. Men snart är det helg. Wiiiiie! =)


/Anna


Höst och matteproblem

1 spetember idag. Det är årets första höstdag. Deprimerande, minst sagt. Precis som alla andra ställer jag mig frågan; Vart tog sommaren vägen? Dock så är det ju rätt trevligt med alla gul/röd/orange-skiftande löv, värmeljus och en varm kopp choklad när det blåser och regnar som satan utanför. Det blir ju faktiskt sommar igen. :)



I skolan rullar det väl på. Har redan en hel del att göra. Även om det bara handlar om lite småfix här och var. Men "många bäckar små" som sagt... :S Matten är värst just nu. Kan fortfarande inte haja att vi läser matte C. C!?! Det är psykiskt knäckande bara att höra det. Att ens öppna boken är en kraftansträngning utöver det vanliga. Men känslan när man klarar en c-uppgift är underbar. Dock får man ta vara på dessa tillfällen eftersom dom inträffar sisådär en gång i veckan...

/Anna

RSS 2.0