Helt slut

Jag är helt slut. Känner mig som spagetti! Hann inte äta och sen idrott uppepå det samt hård motvind hem. Inte okej!

Referatprovet är överstökat. Känndes förvånande lätt att skriva ihop en text på 125 ord. Mycket lättare än när vi har gjort det innan för att träna. Hoppas att den resulterar i ett bra betyg också! Det kändes bra, men jag vågar inte säga att jag är nöjd för då får jag väl dåligt betyg.. :)

Matteporven fick vi igår. Fick MVG, 26/32 (MVG-gränsen låg på 24) men jag är inte nöjd. Det känns så dumt och säga att man inte är nöjd. Men det är ju sant. Jag är riktigt missnöjd faktiskt. Känns som om det är dags att sänka kraven på en själv kanske??

Ikväll blir det till att öva på engelskaredovisningen inför morgondagen. Power-point presentationen blev klar idag - skönt! Nu gäller det bara att memorera, öva, memorera, öva och öva!!


 
Snälla ge mig sommar sol och värme snart!

/Anna

En vanlig sketen tisdag

Tisdagen, den jobbigaste dagen på veckan är nu avklarad. Två dagar kvar. Jippey! :)

Idag på engelskan hade vi verkligen jättemycket att göra inför redovisningen på torsdag. Men eftersom ingen utom typ jag var klar med min text så kom vi inte så långt. Därför måste vi stanna kvar i skolan efter morgondagens sista lektion och sätta i hop Power-pointen samt snacka ihop oss lite.

Svenskaprov imorgon. Jag ska skriva ett referat på en timme. Vad fan ska jag kunna skriva ett referat för? vad har jag för nytta av det? Inte mycket... Aja. Suck it up.

Ikväll väntar engelskaplugg. Ska lära mig texten utantill tänkte jag. Har lärt mig ungefär halva nu. Fotografiskt minne är bra fantastiskt alltså! :) klockan 9 är det House! Mysigt.

/Anna

I will survive!

Bokpresentationen gick helt okej. Inte perfekt, men garanterat helt okej. Med tanke på att boken verkligen inte hade någon handling så får man väl vara nöjd då man slängde ihop en 10 minuters presentation om den. :) Jag var garanterat inte sämst heller. Galet skönt att bli av med det! En riktig lättnad.

Bara tre dagar kvar. Man ser ljuset i tunneln :P Det känns bra. Jag är nästan helt säker på att jag kommer överleva till påsk. Har inte så mycket i skolan heller. Bara referatprov på onsdag och det kan man ju inte plugga till. Och sen är det engelskaredovisning på torsdag. Eventuellt. Det är väl den som man får ägna mest tid åt.

En annan jobbig sak är att vi kommer få tillbaka vårt spanskaprov och matteprov imorgon. Jag vill fan inte ha tillbaka dom. Jag oroar mig för att jag kommer bli helt knäckt när jag ser hur det står VG med röd penna uppe i högra hörnet. Hu! Hemska tanke!

Ikväll vankas en lugn kväll framför TV:n med en kopp te. 20.00 Top model, sen Svenska Hollywood fruar och klockan 22.00 börjar det där programmet med Filip och Fredrik som jag totalt har glömt bort vad det heter! :) Fy skäms ;P

/Anna 

För två år sedan..

Måndag. Igen. Jippiey! Not.
Sovmorgon. Kemi 09.30 - 11.00. Sen hem hit till lägeneten. Ska åter tillbaka till skolan till kl 14.30. Bokpresentation om "Bokhandlaren i Kabul". Nervöst? Jo! Hoppas att det går vägen iaf :)


Idag är det den 29 mars. För exakt två år sen var jag i Stockholm med Frida. Fan vad kul vi hade! En halv dag på stan, sen tillbaka till "The red boat" där vi bodde och fixa till sig. Djurgårdsfärjan till Djurgården och sen konsert med Simple Plan på Cirkus. Min första riktiga konsert. Fan vad grymt det var och fan vad hög man kände sig!


 
Min biljett som nu sitter inramad på mitt rum!


Pierre kom upp på läktaren där vi satt. Han stod och sjöng "Untitled" typ 3 meter ifrån oss! Magiskt!!

/Anna

Söndag

Klockan på 07.00 imorse. Snoozade dock två eller tre gånger. Inte helt okej ;) Det var ju jag som skulle fånga dagen.. :) Låg och rättade och ändrade min engelskatext om Australien. Redovisning på torsdag. Om vi har otur. Ser gärna att vi inte hinner och får redovisa den efter påsklovet istället.

Påsklov. Fyra dagar kvar. Ofattbart! Känns inte som om jag har befunnit mig i skolan överhuvud taget sedan innan sportlovet. Känns som om man bara har glidit omkring och softat. Dock haft lie småpanik över allt skoljobb. Men fan vad skönt det har varit, delvis!

Bokpresentationen är utskriven. Kan nästan hela första sidan. 1,5 sidor kvar som ska läras in. Annars får man väl improvisera. Men det är inte min starka sida direkt. Redovisning imorgon. TAGGA!!

Verkar som om jag slipper musikredovisningen på tisdag också. Nice! Jag och James kom fram till att det vore onödigt att införa låtredovisning igen, nu när det har varit uppehåll sedan innan sportlovet typ. 


Vad hände igårkväll på körslaget egentligen?? Hallå!? Team Gyllenhammar är ju bäst! Och så åker dom ut. Inte okej! Lite besviken. Nej, fel. Väldigt besviken!  


/Anna

Spridda tankar

Två blogginlägg på en enda kväll. Inte illa, inte illa. Fast jag vet inte. Kvalité kanske går före kvantitet. Eller?? :)

Har iaf blivit klar med den satans bokpresentationen. Känns grymt skönt. Ska läsa igenom den imorgon bitti och sen skriva ut den och sen lära mig den utantill till på måndag eftermiddag. 2,5 sidor dataskrivna papper. Ingen superlätt match, men det ska gå. Det MÅSTE gå. Så enk elt är det. 

Vi går mot ljusare tider. Dags att ställa om klockan inatt. Har faktiskt redan ställt om min mobil så att jag kommer upp i tid imorgon. 07.00 kommer metallicas Die die m darling väcka mig ur min skönhetssömn. Carpe Diem säger jag bara! 

In till stan imorgonkväll. Jobbigt att åka fram och tillbaka. Men jobbigaste är att åka in och handla på Ica Maxi. Vem fan orkar fixa till sig på en söndagkväll liksom? Inte jag i alla fall. Så därför går man runt i affären och ser ut som något som katten har spytt upp!

Min 21-åriga syster sitter just nu och asgarvar till "natt på muséet". Och hon ska vara vuxen? Ha! Knappast! Berättade jag förresten att hon fick världens sladd på bilen när vi åkte hem från Åre? Läskigt som fan var det iaf! Jag trodde att vi skulle hamna bredvid vägen, försöra bilen och missa båten. Är det inte lite konstigt hur man prioriterar? Jag skulle bli mer ledsen om bilen gick sönder än om jag bröt båda benen.. :s
Oj vilket sidospår det här blev!

Fan. Jag vill tillbaka alltså! Åre, snackar vi om nu. Jag vill jag vill jag vill! För en vecka sedan var man heldepprimerad över att man skulle åka hem nästa morgon. Fan vad fort allt går! Tiden bara rinner iväg! Klassas inte det som vuxenpoäng? Alltså att man säger att tiden bara rinner iväg? Visst gör det? Jo, det tycker jag att vi bestämmer!

/Anna

En ljusglimt i mörkret

Även fast jag sitter här och håller på att spy på den jävla bokpresentationen som ska vara klar att redovisas på måndag så kan jag inte låta bli att le.
Snackade just med Isak på facebook. Kul attt höra av honom! Vi har ju gått i samma klass i 10 år och jag har känt honom i närmare 14 år eller något. Ialla fall så kom vi in på skolan och matte. Vi har tydligen samma mattelärare :) Och tydligen ska ska Jacob, matteläraren ha sagt till Isak att jag är bra på matte och att det märks att jag har mycket kunskap med mig från högstadiet. Asså fatta vad glad jag blev! Det är sådana här småsaker som förgyller vardagen på en! Det gillar vi!



 
Slänger upp en bild från Åre. Vi hittade en telefon i bilen. Spännande!!

/Anna

Saknar..

Jaha.. För två veckor sedan var man överpepp över att få Åka till Åre. För en vecka sedan gled man runt i Åre. Glad men ändå deprimerad över vetskapen av att man snart skulle åka hem. Nu har man inget att se fram emot längre. Inget roligt. Ingenting. Det suger. 



Danne, Johan, Malmis jag och Danne.


På ett sätt vill jag tillbaka. Så in i helvete!! Men å andra blev allt jävligt jobbigt de sista dagarna. Jag är ambivalent så att säga. Men jag hade kul så länge jag hade kul. Smart där!

/Anna


Första dagen tillbaka

Nyss hemkommen från skolan. Första skoldagen på sisådär 12 dagars ledighet. Stannade hemma igår också. Kände att jag behövde plugga både till matteprov och spanskaprov samt att jag inte hade den minsta lust att göra svenskaprov.
Gjorde spanskaprovet idag. Jag gissar på VG+. Tappade totalt bort mig på den satans hörförståelsen.. "/ Blir alltid så stressad när man sitter spänt och lyssnar och sen inser man att dom redan har sagt svaret och har gått över till en annan fråga när man själv sitter och klurar två frågor upp.

Matteprovet får bli imorgon. Hoppas att han gör ett lätt prov med stor chans att få MVG. Känner att jag verkligen behöver det nu så att mina nerver kan lugnas ner lite..

Överlevde iaf dagen utan större problem, men dock med många tankar snurrandes runt i huvudet...

/Anna

...

Första dagen i liftkön frågade du och såg sökande på mig.
Du: - Där är singelkön. Där kan vi stå va?...Eller?

Du: - Anna, jag vill ligga och kramas!

När jag låg och hade jätteont i magen:
Du: - Vill du ha något? Kan jag göra något för dig? Ska jag hämta något?

Du: - Vill du ligga här brevid mig och se TV?


Men vad hände sen? Var du nöjd?

/Anna

 



Mycket att göra..

Jag ligger efter så in i helvete i skolan. Har svenskaprov och matteprov imorgon. Spanskaprov på tors. Två redovisningar nästa vecka. Säkert en en till inom musiken. Har jag otur ska vi spela upp på tisdag också. Great. Har jag pluggat? Nej. Matten är skitsvår. Kan inte. Fattar inte. Inte så jävla lätt när man inte har fått genomgång på det sista avsnittet. Vi kommer typ bara ha två prov i matte B vilket betyder att jag måste sätta MVG på båda två för att vara säker. Spanskan har jag inte ens kollat på. Vet inte hur jag ska plugga in det heller. 
Kan inte koncentrera mig för fem öre. Varje gång jag försöker inser jag att jag har så jävla mycket att göra och att det aldrig kommer gå. Att jag aldrig kommer hinna. Att jag bara kommer få VG i allt. Idag har jag stor sett gråtit mig igenom hela jävla dagen. Precis som igår. Precis som jag ville göra i söndags och lördags. 

/Anna  

Take me back!

För en vecka sedan satt man i mysiga Åre. Lite lagom mör efter 6 timmar i backen. Kvällen spenderades framför TV:n med trevligt folk och mycket skratt. Vi såg på Boston Teaparty och snackade skit. Tog ett glas vin och en drink. Dagen hade varit asbra och man ville verkligen inte gå och lägga sig. Man ville att det skulle vara för evigt.

Nu när man hemma på Gotland igen med massor av plugg som bara ligger och väntar på en. Helst av allt vill jag bara gå och lägga mig. Slippa vara social med pappa. Men då kommer han väl bara undra igen vad som är fel. Han kommer börja gråta och fråga vad han har gjort fel. Precis som igårkväll. Han kommer säga att han är orolig för mig. Att jag alltid har ont i magen, varför jag aldrig ler eller pratar, varför jag aldrig umgås med kompisar. Jag orkar inte. Orkar inte med hans jävla tjat. Orkar inte med något längre. Vill bara försvinna.

/Anna

Hemma igen..

Dålig uppdatering. Jag vet. Men det fanns så mycket annat att göra uppe i norrland så det blev liksom aldrig av att jag bloggade.

Just nu är jag så jävla nedstämd. Deprimerad som fan. Helt jävla nere. Så jävla ledsen. Besviken. Vill inte vara tillbaka på den här jävla ön. Vill inte tillbaka till den vanliga vardagen. Dessutom ska jag bli lesbisk. Jag lovar. För killar är svin.

/Anna

Fan!

Hej, jag heter Anna och jag är svinigt full just nu. Försökte komma in på krogen här i Åre, men en jävla vakt stoppade mig. Dessutom drog Johan hem eftersom alla klagade på att han är full.. Vilket han iof är men iaf.. Försökte komma in med Danne, men vakten ville inte släppa in mig iaf... Fuck it!!  
Karin var iaf shysst och gick med mig tillbaka till Lägenheten. Hon och Johan pratar inte med varandra just nu. Det är pinsamt tyst här... :S Jag tro att Johan blöder näsblod för han har en hel dassrulle uppstoppad i näsan! Typ :)Jag pallar inte! Asså om Karin och Johan inte pratar med varandra imorgon så kommer jag antingen åka helt själv eller så kommer kah åka med Danne. Lite öfrvirrande att vi har 2 Daniel med oss på resan ;P hähä :-) Daniel bad mej att vi skulle byta säng. jag vet inte varför men visst visst. (Vi sover i våningssäng i samma rum) Om han vill sova i en asvarma 90säng så får han väl göra det medans jag sover i hans 120säng. ;) Fast om han vill joina mig så är det hel OK! :)

Kag känner mig som en jävla tönt som inte kommer in någonstans. Fan!! Käner mig ivägen för allihopa. Jag vill vara 18 och inte 17!!! Fanhelvetesjävlaskit!!! Bläääh! Men bara 9,5månad kvar nu typ.

/Anna

Drunk? Oh yeah!

Hihi, Just nu är jag lite småfull :-) men vad fan gör det?? Inte ett skit :-) Sitter och försöker skriva ihop min spanskadagbok som min idiot till spanska lärare tvingade mig att göra. Men det går inget bra... Hehe :D Karin, Danne, Danne och Johan sitter och spelar typ virrpanna eller ngt sånt :-) Alla 'är lite småfulla och ingen fattar ngt. Men fan vad kul vi har!! Wiiiiiiee!!!!!!!!!!!!!!

lovade som sagt att jag skulle lägga upp lite bilder. Dom kommer väl så småning om, men inte nu. Pallar inte ;P

Idag har det varit en GREAT dag!!!!! :D Jag bara ÄLSKAR ÅRE! Vill aldrig åka härifrån!! <3 <3 <3 < 3 Hähä
'
/Anna

Åre är intaget!

Just nu för stunen sitter jag i det kombinerade köket/vardagsrummet i vår extremt fina lägenhet i Åre by. Det är sjukt fint här. Kanske lite litet med 56m2 till 6 pers, men än så länge har det gått alldeles utmärkt!

Resan hit gick helt okej. Övernattade i Sundsvall på ett läskigt vandrarhem. Vi var alldeles ensamma, lite småskumt. Som taget ur en skräckfilm, men vi överlevde natten! :) Åkte de sista typ 30 milen till Åre idag. Kom fram vid ungefär 13.00. Det tog oss ungefär en timme att hitta stället där vi skulle få ut våra nycklar till vår lägenhet.. Haha! Fy fan vad vi irrade runt!

Vår lägenhet ligger på femte våningen, men ändå så kör det bilar precis utanför fönstret ;P Lite roligt tycker vi! =) Karin blandade en jättegod drink till mig. Hon kan sin skit! ;)  

Orkar inte lägga upp bilder nu, så jag gör det senare någon gång! Men bilder kommer, det lovar jag!


/Anna

Den slutliga packningen..

Det här med packning är en sak som VERKLIGEN förvirrar mig. Man vill ha med å mycket. Onödigt mycket. Man försöker tänka smart, men resultatet brukar inte glänsa iallafall. Bara det här med att bestämma vad man ska ha på sig på resan dit är ju en hel vetenskap i sig!!

Förvirrad? JA!

Just nu är hela min säng fylld av kläder. Sammanlagt har jag med mig 8 byxor. Då är allt från leggings till jeans inräknat. Det låter galet mycket nu när jag tänker på det. Men man vill ju variera sig lite. Det är ju inte dirket mitt ute i norrlands vildmarker man kommer befinna sig. Det är ju trots allt Åre vi snackar om! Åre liksom!! Daah! ;)  



Packning på hög nivå...

Eftersom vi ska övernatta i Sundsvall på ett vandrarhem på vägen upp, blir det ÄNNU mer komplicerat. Jag måste liksom ha lakan, handduk, nya kläder till söndagen, sovkläder och neccessär väldigt lätt-tillgängligt. Just nu lutar det år att jag kommer lägga det som jag behöver till söndagen i en separat MQ.kasse. Jag tror nästan att det blir smartast.

Har ialla fall ett mål att hålla mig till två väskor. (Läs hockeytrunkar) :-) Och jag tror att jag kommer lyckas. Förhoppningsvis. Just nu ser det ut som det i alla fall. Självklart kommer jag ju ha med min bruna Friis&Company väska också. Lagom stor att ha med i baksätet på bilen och upp på båten. Får plats lite av varje. Därbland min kära laptop. Undrar vad jag skulle gjort utan den. Tänk att skolan verkligen bestäme sig för att ge oss NV-are varsinn data. För mig är det helt obegripligt! :)




Min Friis&Company-väska som jag fullkomligt älskar. Sjukt snygga detaljer i skinnet. Börjar bli lite sliten här och var, men är fullt duglig ännu :) Passar perfekt till både skolväska, väska att gå på stan med, reseväska, sova-över-hos-väska mm. Ångar inte en sekund att jag köpte den, trots att det sved liiite i plånboken.

Var precis och hämtade min vittvätt ur tvättmaskinen och fick en mindre chock/panikattack. Vår kära tvättmaskin har bestämt sig för att inte centrifugera klokt ikväll. Väldigt trevlig och snällt av den. NOT. Det RANN vatten från mina vita linnen och min vita tunika när jag tog ut dom.. Hmm...Blir ju himla spännande och se om dom hinner torka på 12 timmar.. Det brukar inte gå :S

/Anna

Håla och snart kaffedags

Idag är det fredag. Det är riktigt nice! Pappa Har varit och hämtat den nya bilen nu och ja ser fram emot att få åka hem i den ;) Har suttit och skrivit ett par rader på min argumenterande text, har ju håla nu. Vet inte hur många gånger jag har ändrat ämne. Men nu tror jag iallafall att jag har bestämt mig. Det får bli en text om att vi ger bort Skåne till Sverige. Men med detta menar jag inte att jag tycker så i verkligheten även om brottsstatistiken skulle minska och vi skulle slippa den hemska dialekten bland annat :-)

Ska nog kila bort till cafeterian och köpa mig en kopp kaffe snart. Egentligen är jag för snål för att lägga ut fem spänn, men va fan, det är ju fredag!!

Imorgonbitti bär det av till Åre. Det ska bli så JÄVLA ROLIGT!! Har sett fram emot det sjukt länge!! :-)

/Anna

En vanlig torsdagkväll

Hej igen! Tredje inlägget för idag. Det tar sig må jag säga! :-) Förhoppningsvis så börjar jag kanske få in rutinen? Eller är det bara önsketänkande??

Måste verkligen sätta igång med min svenskatext nu! Den ska vara klar innan måndag.. och med tanke på att jag kommer vara på resande fot både lördag och söndag, plus att imorgon kommer bli en hysterisk kväll så måste jag göra ett ryck nu med detsamma! Men vi får ju inte glömma att det är "halv 8 hos mig", "sveriges värsta bilförare" och dokumentären om The Jacksons ikväll! Inget av detta får man ju bara missa!




Så såhär ser min kväll ut. Kaffe, TV, plugg och sen läsa "Snabba Cash" innan jag ska sova. Har ju varken läst boken eller sett filmen. Verkar som om jag typ är den enda svensken som inte har gjort det ;-) Aja, men det ska vi snart ändra på! Eftersom boken har fått så bra recensioner så kommer jag nog kunna plöja igenom den på nolltid! Kanske.. :)

/Anna

Bajsprov!

Alltså BLÄÄÄHH!! Fy helvete vad provet sög! Helt obegripligt svårt. Det gick åt helvete. Jag kommer få VG, kanske VG+ om jag har tur. Får väl trösta mig med att alla, verkligen ALLA, sa samma sak. Att provet var assvårt och att hon inte borde kunna kräva så mycket utav oss. Men fan vad det känns surt!! Bajsprov!

Har börjat städa lite smått. Hinner inte imorgon eftersom pappa kommer och hämtar mig direkt efter jag har slutat så att jag hinner hem och tvätta det sista och börja packa ;) Mattorna är ruskade och golvet dammsugat. Mina kläder som jag ska ha med mig är nedstoppade i väskan. Ska plocka ihop lite skolgrejer och sånt som jag måste ha med mig. Sen kan jag inte göra så mycket mer. Toan och diskbänken får jag väl städa imorgonbitti. Jag ska gå upp svintidigt så att jag kan somna tidigt imorgonkväll :-)

/Anna

Tagga!!

Sitter nu i skolans datasal. Det är meningen att jag ska leta fakta om John Marsden och "platser man bör besöka om man åker till Australien" till vårat engelskaarbete, men kände att jag var tvungen att blogga lite också! Som sagt, vi har börjat med ett engelskaarbete i skolan som ska vara klart om 2,5 veckor. Min grupp består av mej, Jessica, Opiki, Olle och Mirjam och vi ska snacka om Australien i 20-30 minuter. Just nu verkar som om det bara är jag och Jessica som är engagerade. Hoppas att dom andra verkligen börjar engagera sig snart, annars blir jag förbannad!!!

Kemiprov om 50 minuter. Jag är liiiiiiite nervös. Allt är inte helt glasklart. Måste verkligen få MVG. Pressen är stor.. som VANLIGT!! Men känner mig lite taggad ändå. Det blir jag alltid innan prov. Undrar varför? Är inte det lite sjukt egentligen??  

/Anna

Dåliga bortförklaringar och imponerande upplevelser!

Måste erkänna att det har varit lite sisådär med uppdateringen av bloggen. Men jag har faktiskt ett par anledningar. Musikprov igår och Kemiprov imorgon. Av någon konstig anledning så får jag för mig att jag inte hinner blogga när jag ska ha prov inom de närmsta dagarna.. ;) Jag tror att om jag bloggar så rinner tiden iväg, jag hinner inte plugga lika mycket som jag borde göra och pga det så kommer jag bli besviken på mig själv när jag bara får VG på proven. Så om jag inte bloggar på ett par dagar så vet ni att det beror på att jag har prov ;)

Iaf, så lyckades jag ta mig igenom musikprovet. Vet att jag har ett fel. Han hade ritat ett barréackord och vi skulle skriva vilket ackord det var. Men hallå!? Som om en normal person lägger barréackord på minnet! Ehh.. NEJ! Dock tror jag att resten av provet gick bra. Det kändes helt okej =)
Måste medge att jag är smått imponerad av min musiklärare Magnus. Jag satt och spelade Unfaithful på piano och i den låten finns det inte några enkla ackord som typ C Am F G osv. Nej, utan nu snackar vi C#m, Ab, en massa Maj ackord och sånt. Men ändå, utan att titta på mina fingrar, utan enbart på gehör, så tar Magnus upp en gitarr och spelar låtern utan problem efter att bara ha lyssnar på den en gång typ. Det är vad jag kallar respekt!


Idag har jag knappt varit i skolan. Hade matte från 8.00 till 9.10. Sen var det liksom slut för dagen. Hade dock en hälsokontroll i skolan kl 13.15 som jag var tvungen att gå på. Men undersökningen gick bra! Har gått ner mer än 10kg sedan klass 8, så det får man väl vara nöjd med :-)

Nu ska jag kolla lite mer på kemin inför det stundande kemiprovet imorgon! Här är ett par vinterbilder som jag tog hemma i Mästerby i söndags!  




Jag älskar när det bildas rimfrost på träden!!

/Anna


Tack Frida!

Tack bästa Frida för att du har fixat en sån snygg layout på min blogg! Resultatet blev hur bra som helst oxh jag är verkligen kalasnöjd! Jag hade aldrig klarat det själv så schysst att du hade lust att hjälpa mig!! :) Tack så mycket än en gång!



Frida

/Anna

En dag i den stora staden

Idag tog jag en tur in till staden med mamsen. Vi besökte först Inter Sport ute på norr för att kolla efter lite skidkläder. Hittade ett bälte, två par strumpor, två polotröjor och en fleecetröja. Allt var på rea förutom bältet, som kostade ungefär lika mycket sommallt det andra tillsammans... Men det gjorde inte så mycket. Mamma betalade. Tror hon har lite dåligt samvete, och det kan hon gott ha. Hon får gärna fortsätta betala för mig :-)



Strumpor och bälte


Fleecetröjan. Sjukt skön! Schysst färg :-)


Vi åkte sen vidare in till Öster för att möta Karin och käka på Ringduvan. Tog en soppa med kyckling/currysmak. Stark som tusan, men galet god. Dom har alltid så goda soppor på Ringduvan, så that's the place om man är sugen på soppa. Ringduvan ligger precis utanför Österport, för dom som inte vet.

Sen blev det en tripp nerför rulltrappan till Clas Ohlsson. En himlarns tråkig affär, men som ibland kan överträffa ens tankar och bjuda på riktigt bra saker. Den här gången gick jag därifrån med ett fodral till min dator och ett minneskort på 4GB till kameran. Det är typ arga hundar på fodralet. Fanns inte så mycket annat att välja på så jag hade inte så mycket val... Men det blir nog bra ändå! =) Slänger upp en bild på den vackra skapelsen ;)




Sist hamnade jag på H&M där det blev en kofta, en typ kavajliknande grej som ser lite typ My Chemical Romance-inspirerad ut (det var iaf det första jag tänkte på när jag såg den) samt lite underkläder.

     
My Chemical Romance-inspirerad?                 Kofta och underkläder

Har suttit och pluggat lite till musikprovet på tisdag. Är mest orolig för var alla toner på basen och gitarren sitter. Men det ör väl bara att memorera antar jag, eftersom jag inte lyssnade när Magnus snackade om hur man räknar ut var dom sitter... ;) Måste få MVG, eftersom det är det enda provet vi har och "/

Vår bil har gått sönder. Eller, pappas bil har gått sönder. Så vi sitter här utan bil. Trevligt, trevligt.. ;S Blir lite små-intressant hur det kommer att lösa sig. Vi får inte vår nya bil förren på fredag (en volvo V70 från 2006 typ) så det kan bli liiiiiiiiite knivigt för honom att ta sig de närmsta dagarna...
Men det löser sig!


/Anna

Packning och kanelbullar!!

En slappardag hemmavid. Skönt. Avkopplande. Börjar inse att det bara är tre dagar kvar på mitt sportlov. Det suger!

Har dock var it rätt duktig och börjat packa lite smått. Typ lagt ner mina skidbyxor och skidglasögonen + min NV-tröja i väskan ;-)
Men det är faktiskt svårt att packa när jag har kläder både här i Mästerby och i stan, samt att allt är lite halvskitigt så då kan man ju använde kläderna en gång till innan man tvättar och packar ner dom i väskan. Man blir helt förvirrad. Får liksom ingen ordning på något. Snacka om jobbigt I-landsproblem det här med att packa inför en resa som kommer bli toppen! =) Och inte behöver jag betala den själv heller. Resan alltså :) Men det kan vi ta en annan gång! 


Hann med att baka en sats med kanelbullar också! Finfina resultat om du frågar mig :-)

Man är nog ändå inte så dum i köket ändå :) Och goda blev dom! Har precis slängt ner dom i frysen så att vi kan ta med dom till Åre! =)


Det konstigaste när man bakar är hu missvisande recepten är. Det stod att det skulle bli 60 kanelbullar. Jag fick till typ 35, bara lite mer än hälften alltså. Är det jag som gör helt fel eller är det tänkt att kanelbullarna ska vara jättesmå??

Imorgon ska jag och mamma åka till stan. Hon kommer ofh hämtar mig här typ halv 10 så att vi kan vara inne i Visby lagom till affärerna öppnar. Eftersom jag inte har något annat för mig så kan jag ju skriva ner min inköpslista!
Kofta
Långa linnen
Fleecetröja
Skidtröja, typ polotröja
Dataväska
Minneskort till kameran
Tunna ullstrumpor
Bälte (till mina tjockbyxor eftersom jag tappar dom)
Sen blir det alltid en sväng upp på MQ och Vila och käk med Syster och Mamma på Ringduvan.


/Anna  


Depp

Jag är ledsen, men jag kan fan inte vara glad för någon annas skull. Just nu är jag så in i helvete besviken. Värre än igår. Jag kan inte unna någon annan det. Inte just nu i alla fall. Det är svårt att erkänna men jag är jävligt avundsjuk. Jag fick aldrig ens chansen även fast jag vet att jag är bättre än visssa.

Det snöar ute. Snö, snö, snö. Mig gör det ingenting faktiskt. Jag tycker om snö, så länge det är minusgrader ute. Så för mig får det gärna snöa lite till. Skulle jag kunna, hade jag beställt en snöstorm, så att man slipper gå ut och inte ha dåligt samvete för att man sitter inne hela dagarna.. 


Här är en bild från förra vintern. Infarten till vår gård.

/Anna 

Teknikens under

Alltså, det här med teknik är ju verkligen underbart. Just nu sitter jag på övervåningen i min säng och skriver. Pappa har fixat trådlöst bredband, så det är därför det är möjligt att jag sitter här. Vi hade trådlöst bredband förut, men inte alls lika bra som det här som vi har nu är. Förut kunde man knappt ens förflytta sig med sin bärbara ut i köket (Ca 8 meter ifrån grejen med det trådlösta bredbandet sitter) men nu kan jag till och med sitta på övervåningen i mitt rum som är så långt bort från bredbandsgrejen man kan komma inom husets väggar! Är det helt fantastiskt underbart?

/Anna

Besvikelse...

Just nu är jag så jävla besviken. Så fort jag kom ner i köket i morse så såg jag GA ligga på bordet. På framsidan står det om Mojje och Körslaget. Körslaget ska ha med en kör från Gotland med Mojje som körledare. Det var audidion igår. Igår! Har inte hört ett endaste ljud om att körslaget ska komma till Gotland. Ända sedan programmet började för 2 år sedan så har jag sagt: Om en kör från Gotland ska vara med, så ska jag gå på audition. Men nu är det för sent. Det är kört liksom. Jag hade ingen aning om att det var audition. Fan också! Jag som så gärna ville vara med! :'(

Mår fortfarande lite sådära kasst. Helt skum i magen och huvudet. Känns grötigt. Men får väl hoppas att man blir frisk snart. Pappa har varit hemma för att hålla mig sällskap idag.

/Anna

Sjuk

Vaknade i natt med jätteont i magen och känslan av att jag kommer att spy snart. Har känt mig lite småsjuk under första delen av lovet. Ont i magen blandat med illamående. Vaknade även upp med ont i halsen och en början till en förkylning för 45 minuter sedan. Vad fan! Jag vill inte vara sjuk nu!!

/Anna

Sportlov!

Måndag. Egentligen första dagen på Sportlovet. Det känns underbart!! =) Jag behövde verkligen en veckas ledighet. Synd bara att jag vet att det kommer gå så fort, och sen är det skola igen! Har rätt mycket som jag måste fixa. Till exempel att packa inför Åre. Det är så jobbigt när man verkligen måste tänka igenom vad man behöver ha med sig!!

Idag har jag mest gjort absolut ingenting, men ändå har tiden gått fort. Tränade en timme på crosstrainern och satt och skrev sammanfattning till vårt kemiprov också.
Har även bakat kärleksmums  som vi kan ta med till Åre. Hoppas att de andra gillar dom. Lite rädd för att dom inte ska smaka bra... :S Använde blockchoklad istället för kakao och jag trodde att det skulle bli för mycket choklad, men det blev snarare tvärtom.. Aja, vill dom spy så är det väl okej =)


Men erkänn, det ser rätt gott ut, eller hur?


Igår, eller var det till och med i lördags? Ialla fall så har pappa hållit på att plantera om lite blommor. Han skulle plantera om min kaktus upp på mitt rum och märker då att min kaktus har växt fast i väggen! Jag skämtar inte! Den sitter verkligen fast! Så jag var tvungen att fixa ett bildbevis :-)

       
Se hur den har växt sig fast! Gick inte att få loss, så den får väl sitta kvar där :-)

Var ute och övningskörde i TRE timmar igår! Snacka om långfärd! Man kan nästan tro att jag och pappa tog en roadtrip runt hela Gotland, men så var väl inte riktigt fallet..

RSS 2.0