Uttråkad

Sitter och har så fruktansvärt tråkigt. Har pluggat lite biologi, kört igenom mitt tal ett par gånger, tittat på det senaste GossipGirl-avsnittet (OMG!!!!!) och även laddat ner och sett första avsnittet av SATC. Inte överförtjust direkt... Men kanske ska se ett par avsnitt till innan jag bestämmer mig för om jag ska fortsätta eller inte. 

Imorgon har vi prov i biologi. Typ cellbiologi. Lite om hur den arbetar och ser ut och så. Jag gillar biologi, men jag gillar inte vår lärare. Hon gör läskiga prov och tar med frågor på sånt som hon har sagt att vi inte behöver kunna.
 
Jag ser INTE fram emot det. Dessutom ska jag framföra mitt tal imorgon. Igen. Med mer inlevelse och betoning den här gången. Har jag det är det perfekt. Så sa båda lärarna, men jag tror att dom ljuger. Jag tror inte att jag kommer få MVG iaf.

Överlever jag provet och talet väntar en frustrerande genomgång av InDesign med Steffens datorsnubbe. Så mycket som jag har klagat och svurit över InDesign tidigare så antar jag att ni fattar att jag inte ser fram emot det?

Fast tänk om man får en riktig uppenbarelse! En sån här "KATCHIIIIIING!!!!". Fan vad skönt det hade varit. Inte för att det kommer inträffa, men ändå :) Man kan ju alltid hoppas =) 

/Anna  

Smärta

Att jag över huvud taget kom ur sängen idag ska jag ha en oerhört stor eloge för. I de kroppsdelar som jag inte har ont i sedan gårdagens två fall, har jag träningsvärk! Känner mig som en gammal tant!

Nu har jag placerat vetekudden på min nacke/mina axlar och hoppas att den ska ha en god inverkan där. Sen ska jag värma om den och lägga den antingen på höften eller i en muskel i midjan som jag inte ens visste att jag hade...Haha.

Dagen har flugit fram på samma sätt som det känns som om det var flera år sedan som jag Jessica och Daniela satt och labbade med spolar, spänningsaggregat och magneter (som vi gjorde på fysiken imorse).

Dagen har sedan bjudit på branlarm (igen!! inträffade förra veckan också...), en kemilektion där Sture drack mjölk och ättiksyra och mikrobiologi där vi förberedde för labben där vi ska undersöka hur mycket bakterier det finns i köttfärs.

/Anna

Jävla fitt-dag

Den här dagen har varit den värsta på jäääävligt länge! Kommer bara skriva allt i punktform för om jag ska gå in på detaljer så kommer jag bara bli förbannad och helt uppriven igen.

  • Jag har frusit HELA natten trots att jag sov i morgonrock, två täcken och en yllefilt.
  • Där jag skulle hämta skottkärran som jag skulle slänga hästskiten i (fick mocka i stallet) var det glashalt. Jag ramlar och får kärran över mig. Den var tom men iaf. Ont så in i helvete gjorde det och jag har ett charmigt rösa/blå/lila-skimrande blåmärke på min vänstra biceps som bevis.
  • Ramlar av hästen då hon börjar busa under hoppningen. Landar på höger höft och nacke/huvud. Sedan dess har jag haft en dunkande huvudvärk.
  • När jag skulle raka benen så passar jag även på att raka av mig halva tumnageln vilket resulterade i högljudda vrål och en dusch som såg ut som Stockholms blodbad.
  • När jag skulle hämta ut mina p-piller på Kronans Droghandel på Skarphäll så var dom slut! Fick därför åka in till apoteket på öster alldeles finnig, ful, osminkad, och med ett otvättat hår (kunde ju inte tvätta det eftersom det då skulle bli rött av allt blod).

Nu sitter jag här och har panik över både biologin och engelskan. Men orkar inte göra ngt pga huvudet. Fun!

/Anna


ett jobbigt avbrott

Låg i sängen under två täcken och en yllefilt och frös som satan. Men ändå hade jag det ganska mysigt tills dess att jag insåg att jag hade missat ladda ner avsnitt 10 av DH säsong 7. Gud vad förbannad jag blev på mig själv! Efter ett rafflande slut på avsnitt 9 så kunde jag ju inte bara lägga datorn ifrån mig och dessutom är jag inte det minsta trött. Så tänkte slänga på avsnitt 10 direkt, men det fanns inte! Så jag blev tvungen att gå upp ur sängen, frysa ihjäl innan badrocken kommit på, och slå mig ner vid skrivbordet för att koppla in datorn till nätverkskabeln och påbörja en nedladdning. Detta är ju det enda stället jag kan sitta på och ha internet i min lägenhet för tillfället. Det suger. Men men. Nu har  det gått typ fem minuter och avsnitt 10 är nedladdat. Yey! Jag återgår till sängen.  

/Anna

Säsong 7

Har påbörjat säsong sju av DH idag =) Har typ blivit beroende. För ett år sedan fattade jag inte hur man kunde sitta och se nedladdade avsnitt efter avsnitt och inte tröttna. Nu är jag fast! 
 

Har varit ganska duktig ikväll. Lite biologi och lite engelska. Men nu tror jag att jag ska krypa ner under täcket och se några fler avsnitt.

/Anna

Indisk mat

Skrev faktiskt ett inlägg igår men precis när jag skulle publicera det så dog internet. Detsamma hände idag! Då tappar man liksom sugen...Dock så har jag fått en nätverkskabel av farbror så att jag iaf har tillgång till internet. Dock så kan jag bara sitta vid skrivbordet eftersom sladden är för kort för att nå till tv-soffan.

Gårdagskvällen var iaf nice. Indisk mat och sedan film uppepå det. Har aldrig ätit indiskt förut, men det var nice. Tog kyckling i curry sås. Lagom starkt =) 


Imorse vart det lite träning och sedan TV-tittande. Har ikväll även lyckats skriva ihop labbrapporten i fysik. Fattar inte ett skit om vad jag har skrivit, men förhoppningsvis genomskådar Jakob inte det ;) Hehe

/Anna

Biologilektion

Sitter och har biologilektion. Hyffsat trevligt eftersom vi får repetera inför provet som vi ska ha nästa vecka och eftersom jag har min dator med mig så kan jag sitta och se på kläder, läsa bloggar och kolla facebook, medan jag låtsas att jag pluggar och skriver sammanfattningar om DNA, RNA och annat shit.



Fick även precis reda på att min syster har tenta dagen innan jag tar studenten. Kul jul! Så då kommer hon inte komma hem till balen och inte hinna hem till själva utsläppet på Wisby Strand. 
 


Vill bara hem! Men måste överleva en engelskalektion och en fysiklektion först. Kanske går.

/Anna

Onsdag

Jahapp, vad ska man skriva?
Inget speciellt har hänt idag vad jag kan komma ihåg. Det mest häpnadsväckande var att det under natten har fallit drygt 1dm snö över Visbys gator.. Blev minst sagt lite förvånad när jag klev ut genom dörren imorse!

Dagens motion har alltså bestått av lite snöskottning och avborstning av min trappa upp till lägenheten.

Imorgon är det torsdag vilket innebär att det snart är fredag vilket i sin tur betyder att helgen är här! Kanske ska ragga tag i någon och bege mig ut till ett skidspår och åka någon kilometer? Nu har det ju kommit tillräckligt med snö iaf! =D

/Anna

Vad gjorde man förr?

Yey! Nu kom internet tillbaka! Jag har skrikit svurit och till och med släppt en tår eftersom jag har varit i lägenheten sedan kl 11 idag utan internet... Vad fan gjorde man förr i tiden när internet inte fanns? Hur i helvete fick man sina dagar att gå? Hur fick man tex reda på hur stor en moderkaka är om man inte hade google? (En fråga som uppstod idag...hehe)

/Anna

Serier

Nu ska jag belöna mig själv med lite Desperate Housewifes =) Har ju faktiskt varit riktigt duktig idag och pluggat! Galet vad mycket grejer man kan få gjort om man inte har internet. Hehe ;) Är förresten inne på upploppet av sjätte säsongen DH.

När samtliga avsnitt av hela serien är sedda tror jag att jag ska ge mig på Sex and the City! Funderade först på Prison Break, men jag vill ha ngt mer lättsamt så SATC passar nog liiite bättre ;)

/Anna

Tömkörning

Hade faktiskt tänkt uppdater MYCKET tidigare idag men jag har inte haft ngt internet till min dator. Blir så jävla trött på min farbrors trådlösa. Ibland fungerar det helbra utan ngt som helst knas eller krångel. Ibland blir man inte ansluten direkt utan måste koppla från, ansluta eller starta om datorn för att man ska få tillgång till internet. Men idag så fungerade det inte över huvudtaget! Jag har svurit långa ramsor, stängt av och startat om datorn, kopplat från internet och försökt ansluta igen. Säkert 10ggr om. Inget fungerade. Fick dock tillbaka internet för drygt 30 min. *lycklig* 

Iaf. Idag stod tömkörning på schemat. För att aldrig ha gjort det förut så var jag grym! =D Det gick kanonbra och Rinja var jättesnäll och snurrade varken runt sig själv eller fick damp och började galoppera/bocka. 

Dock var det jävligt jobbigt att springa efter hästen hela tiden ;) Det är ju inte helt enkelt att springa i ridhusetsunderlag samtidigt som man ska hålla koll på att hästen springer där den ska, att tömmarna inte släpar i marken så att man snubblar och att inte tappa piskan. Som om inte det vore nog skulle hästen styras genom en massa krångliga serpentinvägar.

/Anna


Ett problem

Måste åka och handla mat snart. Är hungrig! Dock har jag ett problem...Min farbrors kompis har parkerat bakom min bil längs med muren vilket innebär att jag kommer behöva göra en fickparkering mellan grannens bil och min farbrors kompis bil när jag kommer tillbaka från Maxi. Och fickparkeringar kan jag ju inte göra..hehe. Så där jag! Nu har jag delat med mig av mitt största problem just nu!

/Anna

Mardröm

Usch. Hade en mardröm nu på morgonen som jag vaknade typ kallsvettig ifrån.

Jag, mamma, pappa och Karin var i Åre och det blir krig mellan Sverige och Norge. Särskilt Åre fjäll verkade bli väldigt attackerat eftersom de skjöt upp typ kanoner i backen där man åkte. Jag tvingade pappa att tjuvkoppla en bil så att vi kunde fly direkt. Planen var att fly in i Norge..(??????!!!!!) för tydligen var det bara södra Norge som låg i krig med Sverige medan norra Norge inte var inblandade. Så vi tar den tjuvkopplade bilen och börjar färden in mot Norge medan vi jagas av norska soldater. Som tur var så vaknade jag då av att min farbror öppnade ytterdörren. Tack!

Nu blir det Vinterstudion och skidor för hela slanten. Blir nog lite plugg och pyssel till det med! 

På tal om skidor; jag vill ha lagom med snö så att man kan dra ut ett gäng till Vok- eller Svaidestugan och ta ett spår eller två eller tre ;) Å sen efter det grillar man korv, dricker nyponsoppa, snackar skit medan man sitter och myser mot en solig vägg. Jag vill, jag vill, jag vill!  

/Anna

Vad gör man?

Efter en mycket trevlig dag i Mästery är jag nu åter i stan igen. Vet inte riktigt hur jag ska spendera kvällen bara. Adam skulle tydligen spela så jag får väl ligga och pilla navelludd eller något. Fun! Funderar dock på att ta en promenad till Maxi för att köpa lite godis. Har varit galet sugen på godis alldeles för länge!


Kan ju faktiskt ta och plugga lite. Typ engelska, biologi, kemi.. Dock känns inte det särskilt lockande eftersom det inte är ngt som absolut måste bli klart ikväll. Så om jag känner mig rätt så kommer jag nog skjuta på det en eller ett par dagar till ;) Hehe

Kom ju på att jag har ett nytt Greys avsnitt nedladdat, plus ett Suburgatory! Var tvungen att testa pappas fiber inatt/morse. Och jäklar vilken skillnad det blev! När jag har testat ladda ner förut och då han inte hade fiber gick det inte. Allt typ dog. Men nu går det lika snabbt som i stan. Yey!

/Anna

Skrik och tröjtittande

Sitter och softar i soffan framför Nyhetsmorgon. Det är så himla mysigt!! Så avslappnande att bara sitta och glo och lyssna lite halvt på nyheterna och alla diskussioner som uppstår. Myyyys!!


Gårdagskvällen var helnice! Det blev en soppa med kyckling och kokosmjölk och hembakade baugetter till. Som efterrätt framför Strandvaskaren blev det fruktsallad. En sak har jag lärt mig; se inte skräckfilm med Jessica eller Carro - de skriker och tittar oftare ner i tröjan ön på TV:n! 

Trevligt hade vi iaf! Och jag ser fram emot nästa gång vi ses, och då med Daniela!

/Anna  

Suburgatory

Sitter och knaprar jordnötsringar fär glatta livet. Man måste ju ladda upp med en massa kolhydrater och fett inför morgondagens prov...Hehe. Påsen har varit öppen ett par dagar, med det bekymrar mig inte det minsta! Jordnötsringar äger! 


Imorgonkväll vankas det trevligheter då det är dags för filmkväll med mina projekttjejer. Tyvärr åker Daniela till Sthlm, men inget hindrar ju oss från att umgås allihopa fler helger framöver! Jag älskar min projektgrupp och vår slutprodukt kommer bli awsome! I feel it in my fingers =)  

Måste dock överleva provet imorgon. Ska inte plugga mer ikväll nu tror jag utan det blir ett eller flera avsnitt av DH eller Suburgatory, en ny serie jag har börjat titta på.  

Den är rolig och lättsam. Handlar om en tjej, Tessa, som flyttat med sin pappa från NY till ett förort som hon hatar. Alla fruar i förorten stöter på hennes pappa och hon ogillar starkt allt som händer i hennes nya hem. Se den! 

/Anna

 

Bakterier

Nej, om man skulle ta och ta tag i den där fysiken så att man får något gjort. Vi lyckades iaf fall övertala Jakob om att inte ha det på eftermiddagen, vilket känns riktigt bra. Att skriva prov på halva fysik B-kursen fredag eftermiddag i F-huset vill jag helst slippa.


Idag kollade vi på bakterier på mikrobiologin. Jordbakterier, svettbakterier och tjocktarmsbakterier. Sjukt spännande! Dock så var det bara snälla bakterier, vilket drog ner spänningen lite. Men jag tror att de flesta fann lektionen intressant iaf! =)

Nu: FYSIK <3

/Anna

Spott kring halsen

Idag på gentekniken fick vi framställa vårt eget DNA från våra kindceller. Vi tuggade, spottade, blandade med diskmedel, värmde, hällde i alkohol och skakade. Detta resulterade i ett vitt ludd (DNA) i provröret. Detta skulle sedan samlas ihop i ett litet hjärtformat halssmycke. Så nu har alla i A och B- klassen sitt eget spott hängande i ett snöre runt halsen. Haha

Sedan följde en ytterst hemsk biologilektion där vi skulle använda oss av mikroskopen. Jag HATAR dessa! Ser inte ett skit i dom och sen blir ögonen helt konstiga då man har tittat en stund. Mina celler som jag skulle avbilda blev således ytterst vackra. Inte.

Även här skulle vi använda oss av våra kindceller. Med en tändsticka skrapade man på insidan av kinden och kletade sedan ut det på en glasskiva. Problemet var bara att det kom typ mer mini-flisor från tändstickan än celler från kinden, så det var liiiiiiite svårt att hitta ngn cell med mikroskopet.    

/Anna

Tofflor med glasklar förklaring

Jao, passet på Friskis var nice =) Mötte även Nemo där, mkt trevligt att ha lite träningssällskap! Hoppas att vi kan fortsätta gå på samma pass. Man blir så härligt avslappnad i hela kroppen.

Sitter i soffan med datorn i knät och bara myser =) På fötterna har jag mina nya älsklingar! Ett par tofflor som jag fick av mamma i söndags. Tänk er ett par Uggs-liknande skor fast stickade i blått med vitt mönster och som man kan ha som tofflor. Superdupersköna!

Ser nääääästan ut som dessa, fast mina är inte riktigt så höga å dessutom har de fuskpäls och knytsnören med bollar. Jag känner att min förklaring är glasklar!

/Anna

Kemi

Dags för ett litet inlägg kanske? Kort skoldag, bara en hemsk fysiklektion och kemi uppepå det. Dock så blev kemin väääääldigt kort. Vi fick vårt hemprov och sedan hade vi betygsnack och efter det kunde man gå.

Blev himla glad över Stures kommentarer angående min prestation hittills. Dock fattar jag inte hur jag kan ha lyckats så bra i kemin, för jag fattar ju typ ingenting! :S Men men! =) Det är väl bara att tacka och ta emot antar jag =)

Ikväll blir det ett medelpass på Friskis! Fram tills dess ska jag spendera tiden med...hmmm....gissa vad! FYSIK<3

/Anna

Tråkigt var bara förnamnet

Ridningen idag gick superbra! Grymt stolt över mig själv :-) Rinja gick riktigt fint tillslut! Great!

Eftermiddagen, från 13:00 - 16:30 spenderades vid Gotlands tingsrätt. Fy satan vad tråkigt det var! Jag kan verkligen inte förstå hur min syster vill utsätta sig för sånt här varje dag livet ut. Obegripligt! Jag höll ju på att dö efter 30 minuter. Höll även på att somna flera gånger om. Men, men. Det ser mörkt ut för VD:n iaf...Moahahahahha

/Anna

Helgen är förbi

Å så var denna helg slut. Imorgon börjar en ny skolvecka innehållandes fem skoldagar. Allt avslutas med ett halvslutprov i fysik på fredag eftermiddag. Myyyyyys! Det kan eventuellt bli ett nytt framförande av mitt tal i engelska C på onsdag. Jag vet inte, för Peters svar sa både ja och nej. Typ. Jag blev inte klokare iaf!  

Imorgon är det iaf ridning, sen studentmöte och efter det ska jag försöka hinna till Tingsrätten. Skulle ju egentligen dit förra måndagen men då var jag sjuk. Å på fredagen så blev det stan med Jessica så då blev det inte av heller. Men imorgon eftermiddag så ska jag försöka klämma in det!

/Anna

Värsta kursen

Usch vad trött jag är på den där JÄVLA fysiken. Den värsta jävla kurs som jag någonsin har läst. Man pluggar som en idiot, men det ger ingen utdelning ändå. Kan det inte bli sportlov snart?

/Anna

Lördag

Var och tränade i morse på Friskis. Skönt, svettigt, kul och uppfriskande! Resterande delen av dagen har spenderats i soffan framför Vinterstudion och med fysikboken uppslagen. Jag är livrädd för "halvslutprovet" som vi kommer ha på fredag. 5 kapitel, alldeles för många sidor och obegripliga uppgifter. Fan vad kul vi ska ha det! Men ack så skönt när det är över! 

Snö har vi också fått! Och storm och snorhalt på vägarna! 

/Anna
 

På tal om

Sitter och avnjuter en bit mango samtidigt som jag tagit en paus i korrekturläsandet av vårt projektarbete.

På tal om mango: Sjuuuuuuukt gott både som den är och till vaniljglass! Och när man inser att mangon håller på att bli lite för övermogen och man inte har lust att äta den just då så kan skära sönder den i bitar och lägga den i frysen! Det är supergott att äta frusen mango som snacks!


På tal om korrekturläsningen till projektarbetet: Fy fan vad vi har varit duktiga och effektiva! Vi är så jävla bra allihopa! Tänk att vi ska producera en bok, en äkta bok! Vi är så jävla bra helt enkelt. Enormt med cred till oss!

Dagen har bjudit på kemilabb, näsblod, fysik, stan med Jessica (hittade en t-shirt, en tunika och en stickad tröja. *stolt*), fika med Jessica, köra till akuten med Adam (det var fyra timmar sedan och han har fortfarande inte blivit undersökt av en doktor), Top Model, mikrobiologi-plugg, Project Runway och snöstorm!

Första skolveckan är avklarad. Nu återstår endast sex veckor kvar till sportlovet. På tal om sex veckor: då sitter jag just nu i Umeå och har det nice =)

/Anna

Det går bra nu

Fan det känns bra nu!

  • Baldejten (James) lade jag beslag på i höstas.
  • I måndags var jag och mamma och kollade på tyg till balklänningen. Vi hittade ett väldigt fint som jag har bestämt mig för att ha.
  • Igår ringde pappa och sa att han har fixat en silvrig, tror jag, Volvo C70. Ehhh...NICE!!!)

    Är det bara jag som tycker det är coolt att den fäller ihop sig själv och lägger taket i (typ) skuffen? =D
  • När jag och några andra brudar var var och käkade på Märthas Café igår, eftersom Jessica fyllde år, så stötte jag på min släkting (typ) Kristina som stod i kassan. Och vips så var hon tjinge-lingad som håruppsättnings-fixare samt sminkös.
  • Idag efter skolan träffade jag min balklännings-syuppare och disskuterade klänningen med henne. Till på måndag så ska hon ha ritat mönstret så att hon kan börja sy.

Nu återstår bara ett par skor och en kuvertväska! Men det känns som piece of cake jämfört med allt annat! Great!

/Anna


En liten djävul

Sitter och pimplar kamomillte med honug för glatta livet medan jag ser på alpint på SVTplay. Det känns som om det sitter en liten djävul och kliar i min halsen.

Man kan inte dricka bort den och man kan inte hosta bort den. Jag blir galen.

Inatt drömde jag mardrömmar om - gissa - Andra världskriget. Score! Dock så visste jag typ vad som skulle hända eftersom jag har drömt den drömmen tidigare. Usch!  

/Anna

Kom igen nu för fan!

Nej nu tycker jag att Småkronorna kan ta och smälla en ett mål eller två i kassen bakom den ryska målvakten! Pallar fan inte med att se någon Sudden Death!! Å absolut inga straffar! Så kom igen nu Sverige för fan!


/Anna

Inte helt kry

Var på en trevlig middag igår ute hos Adams mamma i Hangvar. Hon är så grym på att laga mat! Under hela min uppväxt har jag fått det inpräntat i skallen att kött ska vara genomstek och inte det mista rött - för då dör man. Därför har jag älltid blivit serverad genomstekt kött även fast jag ÄLSKAR lite smårött kött, och det får man alltid hos Adams mamma =)


Halsen är fortfaranden dum och förkylningen med. Magen är inte helt bra, det har jag fått bevis på idag. Tror inte riktigt att jag är helt frisk eftersom jag sov mer än 12 timmar inatt, vilket det inte är vanligt att jag gör allrahelst när jag har sovit ca nio timmar under varje natt denna vecka.

Ikväll blir det mer middag, denna gång hos Adams far ute i Kräklingbo. Det blir nog trevligt det med =) 

/Anna  

Sjuuk

Sitter i soffan iklädd min bad/morgonrock som jag fick av mamma i födelsedagspresent. På TV:n är det skidor. Tour the ski till och med. Sprint står på schemat idag. Att längdskidor, skidskytte och alpint kan vara så roliga att titta på förstår jag inte riktigt. Men så är det iaf. En av de anledningar till varför vinterhalvåret är bra - det går skidor på TV typ hela tiden =D


Mamma ringde och väckte mig för typ en timme sedan. Blev en lång sovmorgon idag eftersom jag satt uppe och såg Hockey inatt. Vilken match, vilken spänning! Jisses! Längtar till FINALEN!! =D Måste, måste ses!!
För övrigt så vaknade jag upp i ett svinkallt sovrum (elementet fungerar inte...å med tanke på att det drar in i min lägenhet när det blåser mycket ute, så var det en aaaaaaningens för kallt för min smak), helt tät i näsan och tjock och öm i halsen.

Ont i huvudet från den 25/12 till den 31/12, ont i halsen sedan i söndagsmorse, magdålig i måndags, och förkylningen kom igår. Det känns som om hela höstens åkommor har samlat sig och tillsammans brytit ut nu...Skoj!  

/Anna

19 år

Den andra januari 1993 låg jag på BB i Visby och kämpade för mitt liv. Lite trevligt fostervatten och annat mysigt hade hamnat i mina lungor och jag som hade tyckt det var så bekvämt i mammas magen hade inga som helst planer på att börja andas på egen hand när jag väl kom ut. Det var tal på att akutförflytta mig till Karolinska, men så blev det aldrig. 


Idag, 19 år senare, låg jag än en gång och kämpade för mitt liv (jag vet att det är en överdrift, men jag trodde seriöst att jag skule dö). Vaknade väl vid fyra tiden och hade så fruktansvärt ont i magen så att jag inte visste var jag skulle ta vägen. De två följande timmarna spenderades inne på toaletten. Höll även på att svimma en gång när jag skulle ut och hämta vatten, men då slog jag typ i dörren så att Adam vaknade och kunde serva mig lite. 
Min mage har ALLTID varit krånglig och besvärlig så det är inte första gången som jag känner en sådan smärta som jag imorse gjorde. Men tro mig, så här illa har det nog aldrig varit. Så det slöt med att jag låg med kudde och filt inne på toaletten tills det gick över (vid 6-snåret). Jag var såååååååååå nära på att be Adam skjutsa ner mig till Akuten, men då hade han bara blivit onödigt uppjagad och orolig.
När allt kändes lugnt lade jag mig sedan i sängen igen men vaknade 8:40 av samma jobbiga magvärk. Dock så var den mycket kortlivad och höll bara i sig i drygt 15 min. Tack gode gud för det.
Minst sagt en spännande start på sin födelsedag!!

/Anna

RSS 2.0