En innehållsrik dag

En innehållsrik dag är nu till ända! Började med ca en timme i skolan innan jag begav mig till Skönheten. Där väntade Birgitta som var snäll och gjorde en fransböjning + fransfärgning på mig gratis. Sweet :-) så kan väl göra lite reklam för dem:
Skönheten | www.skonheten.se
Klockan tre väntade en tid på sjukhuset. Hahahahhaha, trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna stå upp efter denna. My god! Har nog aldrig haft så ont som jag hade. Jag typ vrålade, svor och gnydde som en liten snorunge. Mitt blodtryck sjönk till 92/40-någonting samtidigt som jag kände att jag skulle spy och svimma vilken sekund som helst. Min kropp försatte mig sedan i typ någon form av frossa att jag bara låg och skakade helt okontrollerat där på britsen. Under tiden domnade mina händer bort och mina fingrar låste sig i ett klo-liknande utseende. Jag kunde verkligen inte böja dem! Hur jävla äckligt som helst att kroppen inte vill göra det som man själv vill! Fick en värmedyna, akupunktur samt en muskelstimulerande grej som skulle hjälpa mig mot smärtan. Efter ca en timme var jag som återställd. Tur det.
När jag var tillbaka på benen igen begav jag mig raka vägen ut till M-by där vi skulle påbörja arbetet med vår studentvagn. Vi kom en bit påväg och jag känner mig hoppfull. :-)
/Anna 

Den årliga krämpan?

Blääh. Har ont i halsen. Undrar om det är min vanliga krämpa som jag får runt studenten varje år. Hoppas inte, för då kommer jag tappa rösten om en dag eller två.
Idag har de vi hopptävling på ridningen. Jag kom tvåa! Moahahahahaha. Med tanke på att alla andra fem antigen har egen häst eller rider minst två-tre gånger i veckan så måste jag säga att jag är riktigt nöjd! :) Synd bara att detta var sista ridningen :( Kommer sakna min Rinja!
Imorgon blir det endast 45 minuter lektion. Därefter ska jag iväg till Skönheten för att få en permanent fransböjning och en fransfärgning. Nice! Lite senare blir det MVC och kl 18:00 ska vi börja fixa med studentvagnen. Spännande!
/Anna

Oh My! Apple Pie

I fredags började startskottet på studentfirandet. Mösspåtagningen! Jag hade verkligen svinkul! Så roligt har jag inte haft det festväg sedan insparken i tvåan. Detta mina damer och herrar är ett mycket gott betyg. Satan vad skoj det var! =) Å snart väntar ju mer fest.
Hehe, det forna 9:2-gänget ;)
Igår mådde jag lite sådär halvbra. Tog mig ändå bort till Kristina för att diskutera hår och smink. Vi kom fram till en lätt uppsättning med diadem och lockar. Till det blir den en ganska basic sminkning. Det blir nog suvränt detta :-)
På kvällen var jag och Adam ute och åt. Köpte även hem en ny smak av Ben&Jerrys att kalasa på senare under kvällen. Oh My! Apple Pie! Ett litet tips; köp den inte, den var ingen höjdare...

Idag är det mors dag. Mamma kommer och hämtar upp mig ca 13:40 och så drar vi ut till mummo och moffa på fika. Blir nog trevligt, dock med en massa historier som man redan har hört . Moffa brukar vara bra på sånt...
/Anna

...

Today is not a good day.
/Anna

Onsdag

Har slutat för dagen. Himla nice! Ska dockpå ett skolrelaterat möte kl 14:00 hos ABF. Vi ska diskutera en eventuell fortsättning för vårt projektarbete Ekomat -ät rätt utiftån ett miljövänligt perspektiv. Just nu är jag inte så sugen på att fortsätta med det. Visst, trycka upp böcker och kanske tjäna en slant är heeeeeeelt okej men att genomföra en massa föreläsningar är jag inte särskilt sugen på. Vi får se vad hon säger helt enkelt!
Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe och få klart lite plugg Mikrobiologi, biologi och genteknik. Imorgon är det över. Underbart.
/Anna

Varmt

Usch vad jag har det varmt i min lägenhet. Just nu är det 30.3 grader här. En aningens svårt att sova när det är så hett :P På morgonen har temperaturen iaf sjunkit till ca 27, vilket är lite bättre iaf :P

Hade mardrömmar i nättras. Om andra världskriget som vanligt. Det var ju väldigt passande att det har varit flygövningar över Visby under natten. Så när jag vaknade upp ur min dröm och hörde flygplanen så trodde jag ju seriöst att jag skulle dö! Så en optimal uppladdning inför dagens fysikprov var det inte. Men men, jag överlevde iaf och det är galet skönt att fysiken nu är över, om jag inte bestämmer mig för att komplementera på fredag.
/Anna

Kadrilj

Idag red vi lite kadrilj, vilket var grymt längesen jag red! Det var lika kul som jag hade för mig! Var dock lite orolig över att hästarna skulle få damp på varandra när vi red så nära varandra ;) Några är ju nämligen lite sparkbenägna... Men det gick bra! Nästa gång är sista gången och då ska vi hoppa.
Nu ska jag plugga ett tag innan jag beger mig ut till Klitne för att göra mig lite sommarfin i håret!
/Anna

Plugg och bio

Fyra dagars ledighet är nu över. Imorgon påbörjas sista seriösa veckan i skolan. Tre prov. På torsdag kl 11:10 är det sista gjort. Behöver jag säga att jag längtar dit? Tror inte det va?
Iaf. Under mina vakna timmar (8:00 - ca 01-02.00) har jag mestadels suttit med huvudet nedsänkt i fysikboken. Har jag blivit klokare? Tveksamt. Snarare stressad över att jag har glömt bort mycket. Klämde iaf in ett biobesök igår med Adam, Emelie och Conny. Dark Shadows, en vampyrfilm med Johnny Depp i huvudrollen. Ingen höjdare till film dock. Men lite underhållande var den iaf eftersom jag inte somnade ;)
/Anna

Första studentpresenten

Å så var den första studentpresenten kirrad! En klocka från Klockia blev det och jag är nöjd. Farmor med ;) Karin föreslog att jag skulle ta en Gucci fr 647 000 kronor, men kände att det var liiiiite väl mycket. Får ju inte vara girig.. hehe ;) Den är från märket Tissot, armband i stål, arabiska siffror och vit bakgrund i "klockhuset" samt så har den safirglas (tål repor). Min klocka måste dock beställas hem och jag kommer inte få den förrän på min studentmottagning (10/6). Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga!

/Anna

En dyr historia

Har faktiskt fått lite gjort idag! Skönt! Har tvättat flera maskiner med tvätt. Så imorgon står strykning och ihop-vikning to-do-listan!
Imorgon ska jag även möta upp farmor på stan och peka ut en klocka som jag vill ha i studentpresent :-) Karin fick ju en Dolce&Gabbana så jagska minst ha en lika dyr. Moahahaha. Måste även köpa smink till balen. Dyyyyyyrt.
Fast jag behöver fylla ut min sminkväska då den endast innehåller puder, täckstift, vit kajal, svart kajal (typ fyra år gammal..hehe), lypsyl (vet knappast om det räknas??) och en mascara som typ är slut.. Så det är väl lika bra att göra en liten uppdatering! Mascara, ögonskugga, rouge, eyeliner och ögonbrynspenna står på listan.
/Anna

Under kontroll?

Har varit uppe sedan åtta och försökt få gentekniken under kontroll. Det går sådär alltså ;P Tycker inte att det står någon som helst information i våra häften som vi har fått. Dåligt! Men tur att man har internet!

Kl 11.00 väntar ett spin-pass och i eftermiddag drar jag ut till papsen som sagt.
/Anna

Anfallen

Ännu ett jobb-pass är avklarat. Vet inte hur många hundar som har varit nära på att hoppa omkull mig ikväll...Min jacka är full av spår av hundtassar så det blir tvätten för den ;) 


Imorgon ska jag träna innan jag åker ut till pappa .-) Vi ska grilla :) Mys. Blir dock en jävla massa plugg också...
/Anna

Tisdag

Kommer hem från skolan och ser att pappa har varit här och lämnat av en rabarberpaj och en förpackning vaniljvisp. Naaaaw :-) 

Har gjort klar inbjudningarna till min studentmottagning. Det lutar åt att det bara kommer bli släkten som blir bjudna. Anledningen är för att jag helt enkelt inte vill utsätta mina kompisar för just min släkt. Detta eftersom farfar och mamma inte gillar varandra jättemycket efter allt som har hänt. Jag vet därför inte hur de kommer reagera när de ser varandra... Men men, det visar sig! 
Snart är det dags för jobb igen. Mot Slite denna gång. Första stoppet kl 16:17 och sista säkert vid 20-21 någon gång. Well, well. Jag får pengar iaf :-)
/Anna

Jobb

Har inte varit hemma alltför länge efter ett par timmars jobb. Kallt som satan var det ikväll. Imorgon blir det ännu kallare och dessutom ingen sol. Men på onsdag, då kommer det regna. Vad fan har man på sig då liksom? Undrar om jag får på mig jeans utanför understället? Nåja, morgondagens problem!

Hoppning idag på ridningen. Gick bra. Rinja gjorde dock världens bronto-snubbel under framhoppningen. När vi sedan började hoppa bana så tvärnitar hon efter hindet. Efter! vanligtvis brukar de ju tvärnita innan... ;) Ramlade inte av iaf även om jag typ låg raklång över hennes hals. Hahah, måste sett kul ut! ;)
/Anna

Insane

Tror att jag har hittat min klänning till mösspåtagningen nu. Eller jag har hittat två som var snygga. Beställer nog båda å så får jag se vem som faller mig bäst in i form och smak! Å asså fatta, det är endast 13 dagar kvar till mösspåtagningen. Helt jävla insane!! Och typ endast sju skoldagar innan alla prov, inlämningar och sånt är överstökade. OMG.
/Anna 

Det närmar sig

Idag fick jag hämta den. Min balkänning. Är väldigt nöjd med den. Sitter som smäck verkligen! Sköööönt! :D Det som återstår nu till balen är smycken, smink samt val av håruppsättning och sminkning. Kristina ska fixa mitt hår och smink, men måste ju veta hur jag vill ha det.
Satt och gjorde en liten beräkning. Min student är sammanlagt, so far, uppe i drygt 8500 kronor. Och dyrare blir det då jag ännu ska inhandla klänning till mösspåtagningen (paniiiiik, två veckor kvar!!), betala bilen till kotegen samt köpa smycken, smink och en väska. Tur att jag har snälla föräldrar. Heheheheh :)
/Anna

Hur det gick

Körde ju glassbilen igår. Det blev en tur ut till Vänge, Guldrupe, Buttle, Alsog, Ardre, Ljugarn och Ala. Det bästa av allt är ju att glassbilen är hel! =) Hade 42 stopp och fick ihop 19 kunder. De flesta stoppen var på bondgårdar och eftersom det är vårbruk nu så var det kanske inte så konstigt att det inte blev så mycket sålt. Jag är iaf stolt över mig själv! Nästa pass blir på måndag.

Idag har det varit en vanlig tråkig skoldag. Dock hade vi en trevlig labb imorse ;) Både jag och Olle var smittade med smittkoppor (tror det var det..). Illa illa. Lever fortfarande iaf :) 

Efter skolan blev det ett pass på friskis. Resten av kvällen har spenderats framför projektrapporten. Men nu är den iaf klar! Typ. 31 sidor av förstklassigt material. Om inte Tant-helvetet blir nöjd så vet jag inte vad. 


Nu väntar labbrapportar!


/Anna  

Nervös

Usch! Jag är jättenervös!
Ska köra glassbilen själv idag. Tänk om jag kör i diket eller backar in i något. Fy fan. Har kollat upp alla 42 stopp som ska göras under kvällen. Tack och lov så är det mest bondgårdar vilket innebär att det finns ganska mycket plats att köra runt och vända på. Men iaf. Glassbilen är liiiiiiite större än min lila Starlet.
/Anna

Bärgarn

Har precis kommit hem från tandläkaren. Skulle ju kolla upp om man kunde göra ngt med min fula vridna tand mitt framme i underkäken. Svar: Nej. Tydligen var det inte tillräckligt mycket.
Buhuu! Jag kommer se ut som Bärgarn om ett par år! :( Fast i underkäken. 

Hej, jag heter Anna

/Anna

Bättre sent än aldrig

Hehe,det var ett tag sedan sist ;) Sorry! Men jag har en riktigt bra anledning! Gång på gång har jag påbörjat inlägg men eftersom min skoldator inte är i bästa skick låser den sig ungefär varje halvtimme och inlägget försvinner. Fun fun! =D Har Adams laptop nu och den är bajsjobbig att skriva på men bättre än ingenting iaf! =) Glad att jag får låna den. Man är sjukt handikappad utan dator.
Fredagen bjöd på jobb. Jag skrev även på asntällningskontrakt för hemglass. Sweet.


I lördags stod grillning och kortspel på schemat. Mycket trevligt, mycket trevligt! :)
Gårdagens ridlektion gick SUPER!! =D Fan vad stolt jag är över mig själv. Dock har jag två stora skavsår/skrapsårpå ett obekvämt ställe. Mindre trevligt.
Idag var det dags för fysikprov. Det kändes väldigt bra faktiskt! Men så har det ju känts förut och då har det ändå gått åt helvete. Hehe. Jag gillar dock atom- och kärnfysik. Lätt det roligaste vi har gjort inom fysiken. Med hästlängder slår det allt annat! 

Redovisningen om körtelfeber gick bra den med. Skoldagen avslutades med en kemilaboration som gick sådär för mig och Jessia... Haha, men man kan inte lyckas jämt! =)
Juste! Bara för att jag använder google chrome så kommer all text att dra ihop sig (antar jag, har gjort så förut)och mina fina styckeindelningar försvinner. Men ni få läsare får stå ut ;)
/Anna

Misslyckad

Åhh. Känner mig så jävla misslyckad. Varför ska just jag råka ut för det här? Kan jag inte bara få slippa? Kan inte allt liksom bara fungera för en gångs skull???

/Anna

En trevlig Valborg :)

Kanske dags för ett litet inlägg?

I måndags var det ju valborg. Detta firades genom grillning med Rebecca, Viktor och Adam på Galgberget. Jävlar vad kött det fanns i vår nötbogförpackning!! Solnedgången var superfin men sen vart det så kallt så vi började röra på oss. 


Därefter åkte vi hem till Becca och Viktor och spelade kort, drack sprit och shottade till halv tre på natten. Lätt den trevligaste Valborg jag någonsin haft!

Igår hände inte så mycket eftersom jag hade riktigt ont i huvudet. Dessutom typ dog min dator nästan. Eller typ. Asså mitt vanliga konto går inte att logga in på, så jag får logga in på det andra kontot som finns på datorn. Men inte heller det fungerar särskilt bra, eftersom datorn typ låser sig hela tiden :( Det blir alltså till att köpa en ny på freeeeeedag!! =D

/Anna

RSS 2.0