Inflyttning

Sitter i lägenheten nu. Samma lägenhet som gjorde mitt liv till ett helvete? Eller var det kanske jag själv? Håller på att flytta in mina grejer. Stort framsteg. Trodde inte att jag skulle få bo i stan i 2an, men det får jag! Wiiiiee! =) (FEST!!!) 
Flyttade in några saker igår, innan vi skulle till sjukhuset. Orkade inte så mycket mer sen. Har tagit lite till idag efter ett till besök på sjukhuset (egentligen var jag inte där, men jag skäms för att säga var jag egentligen var ;) 
 
Pappa håller på att snickra ihop massa IKEA-möbler. Alla ni som har byggt ihop sånna vet att man inte behöver använda sig av varken trälim eller egna mejslar. Men min pappa, han är speciel. Han använder trälim och sina egna mejslar. Suck. Jag är helt övertygad om att min nya byrå och min bokhylla kommer hålla ihop ändå, men vill han envisas med det så får han väg göra det.  


Min byrå Från IKEA, MALM heter märket

Min bokhylla, IKEA det också. EXPEDIT är märket på denna

Så nu har jag gjort lite reklam för IKEA (inte för att dom är i särskilt jättestort behov av det men iaf ;P Jag ska ha min bokhylla liggande, och sen ska jag sätta in två lådor och ett skpå i den. Det kommer bli VRÅLSNYGGT! =)
Får ta kort på alla mina andra IKEA-prylar också. Ska bara ha kameran och prylarna på samma ställe... :)

/Anna

Snart så smäller det

Har så svårt att smälta att imorgon är det skola. Iof så är det ju bara en liten stund det handlar om. Men sen drar allt igång igen. Bara 2 år kvar nu. Ofattbart. Tänk när vi i NV09b springer ut på balkonen på Visby Strand! Vi kommer vara så snygga!

Är lite nervös inför imorgon. Hur kommer det vara? Vem blir den nye handledaren och matteläraren? Hur kommer alla bete sig? Kommer Ingalill vara en pain in the ass. Hur ska vi stå u med både historia A och svenska B med henne?

/Anna

Sista dagen på sommarlovet

Nej, jag lovar att jag ska skärpa mig nu! I takt med att höstterminen börjar så ska även jag ta upp bloggandet igen. Måste säga att det har varit skönt med ett litet uppehåll över sommaren. Men som sagt, nu är jag här :)

Sista dagen på sommarlovet idag, sen börjar allvaret. Skönt att man inte sa börja ettan. Kommer fortfarande ihåg hur jäkla nervös jag var förra året. Skulle verkligen inte orka med att vara lika nervös i år igen.  

Vår skola ser verkligen förjävlig ut!  ;)

Ser faktiktiskt lite fram emot att få börja igen. Falla tillbaka till alla rutiner, se alla kompisar, dö av Ingalills andedräkt, somna på spanskalektionerna och ha så mycket prov och inlämnningsuppgifter att det sprutar ut ur öronen på en! Njaaa... allt detta är väl inte riktigt sant. Ni kan säkert lista ut vilka som inte stämmer :)

Dagen hade jag tänkt spendera på lite olika sätt och vis. Ska städa lite, plocka ihop grejer som ja ska ha med till lägenheten i stan, tvätta, stryka, baka och lite sånt. Pappa kommer hem ikväll. Han har varit i Umeå och hjälpt Karin och Johan att flytta så jag blir ensam hemma idag. Skönt :) 

Har precis varit inne på en hemsida där det fanns folk som sökte efter brevvänner över hela världen. Hittade en i Storbritannien som verkade riktigt trevlig, så jag hoppas att hon svarar på mitt mail. Hur cool vore det inte att ha en brevvän i UK liksom? Tänk att få åka dit och hälsa på henne.

/Anna 

Tillbaka igen?

Kanske dags att bli lite seriös och ta upp bloggandet igen? Skolan börjar ju snart. Jo, jag har panik över det.

Den här sommaren har inte känts som en sommar. Under en sommar ska man ha det trevligt, vara glad, njuta av solen och umgås med nära och kära. Ärligt talat har det inte blivit mycket utav det. Det har funnits för mycket annat att tänka på. Saker som stör. Saker som ständigt finns där och gnanger. Saker som gör mig galen. Jag är två personer helt enkelt. Fortfarande och förmodligen ett tag framöver också.

Den här sommaren har delvis varit jävligt jobbig. Jag känner mig mer kränkt och ensam än någonsin. Överkörd. Hoppas på. Folk har struntat i mig. Allt satans varpafolk. Ingen pratar med mig. Jag blev utkastad ur laget, utan att någon sa det till mig. Det fick jag ta reda på själv. Jävla idioter. Ni ska vara jävligt glada om jag vill bli er 3e-man nästa år. Jävligt glada.

Men nu på måndag åker jag till Sthlm. Jag är nervös. Har inte träffat folket på hela sommaren nästan. Tror det kommer bli lite jobbigt. Men jag tror att vi kommer få det kul. Släppa loss lite :)

/Anna

RSS 2.0