Första gången...

Idag var första gången som jag svimmade. Jäklar! Bara knall och fall rakt ner på sjukhusgolvet. Rätt skön känsla faktiskt. Allt blev liksom typ helt svart, benen bara vek sig under mig och jag ramlade rakt ner i golvet. Jag var helt borta, men jag visste ändå att jag var där. Shyst feeling! Det var som om jag stod brevid och såg på.
Orsaken till varför jag svimmade var att jag precis hade tagit blodprov i armen. Redan när jag satt där i stolen så kände jag hur jag började må illa och sen när jag reste mig så blev allt svart. Hon tömde mig ju typ på allt blod för fan! Kändes som om hon tog en hel liter (egentligen var det "bara" 5 rör).
Kollade vikt (secret), puls (55), bloddtryck (104/60) osv också.

/Anna

fuck you all

jag hatar allt. jag hatar alla. jag hatar mitt liv. jag vill inte leva. finns inget att leva för. ingen förstår. jag kommer ladrig bli frisk. jag vill inte bli frisk. magen bara växer och växer och växer. känner mig stor fet och ful. jag pallar inte mer. jag hatar skolan. jag hatar ledigheten. jag vill fan inte vara kvar här. jag hatar hur alla granskar mig. hur alla ser vad jag äter. jag hatar att ingen förstår.

/Anna

Paus ett tag

Har inte orkat skriva på ett tag, och kommer inte orka göra det heller tror jag..
Mår inte så jättebra just nu. Det är till och med asjobbigt att förflytta sig från TV.n till datorn...Trappan är ett helvete... Sommarlovet suger. Men hoppas att min energi ska 10-dubblas till helgen :-)

/Anna

Du skulle bara veta

Du skulle bara veta hur mycket dina ord värmer. De värmer så oerhört inom mig! Hela jag blir alldeles varm. Tack!

/Anna

Städning AB

Jaaa, uppenbarligen så blev det inget "sommarlovsirande" för mig ikväll även om nu vädret är riktigt nice =) Men fy tusan vad duktig jag är! Har börjat städa ur lägenheten. Alltså plocka ihop alla saker som kläder, mat, böcker, skrivbordsprylar, toalettartiklar osv. Imorgonkväll flyttar jag ut.

För ett år sedan stod man nere på Warvet i fina balklänningar och kände sig så himla stor för att man hade gått ut nian.

För att vara helt ärlig så saknar jag inte nian ett dugg, men det ska ändå bli riktigt roligt att grilla ihop (iaf några av 9:2) på måndagkväll! Jag och Daniela bestämde oss för att vi skulle hitta på något ifall nu Kerstin flyttar till fastlandet. Så på måndag blir det av. Trevligt!


Jag och Anton

/Anna

 

Sommarlov

Då har man sommarlov tillslut. Det känns overkligt. Ute är det typ minusgrader och mulet. Kommer nog lite regn snart. Det snackas om fest nere på Paviljongsplan ikväll. Men jag pallar inte om det är såhär kallt!! Ikväll ska det enligt Helagotland.se vara 8 grader. Härlig sommarvärme vi har! Vet inte om jag har någon vidare större lust anyway. Men det kan ändra sig som sagt.

Samlandes i aulan klockan 08.00. Lyssnade på lite musik och rektorn. Saknade dock "Den blomstertid nu kommer", eller kanske inte? Jag skulle ju bara börja gråta.. Sen samling i sal F70 med fika och betygsutdelning. Hela kalaset avslutades med kramar till både Jacob och Ingalill. Är du dum på riktigt eller? Tror du seriöst att jag kommer bli frisk till hösten? Ingalill får vi ha kvar, men Jacob kanske inte får behålla sin tjänst. Jag vet inte vad jag tycker om det. Han är väl inte jättebra, men man vet ju aldrig vad man får ist. 

/Anna 

Helgen i bilder

Jag har svårt att fatta att imorgon är det skolavslutning. I stort sett hela våren har den verkar så himla avlägsen. Flera mil bort liksom, men nu är den här. Fy fan vad efterlängtad den har varit och ändå inte. Vad händer nu liksom? Vad ska jag göra? 

Här kommer lite bilder från helgen som gick!

Jessica och Daniela


Ifall ifall...


Ifall ifall... :P


I väntan på de andra ställde vi upp kubbspelet :)


Frida, Joel och Daniela


Opiki, Sofie, Adam och Elin


=)

/Anna


Nya frisyren

Då var det klippt igen :P Hehe
Nej, men allvarligt: såhär ser man ut nu:

Jag är nöjd. Absolut! =) Skönt att få känna sig blond igen även om det blev en jävligt dyr historia =)

Snart blire glassmagasinet medd pappsen. Han fyller 51 idag! Grattis :)

/Anna

Klipptid!

Äntligen ska man få göra något åt mitt hår som ser förjävligt ut. :) I eftermiddag ska det blekas och sen klippas. Jag tror på ett bra resultat, jag gillar Mia :) Det ska bli så skönt att få en liten förändring. I flera veckor har jag gått och längtat efter min klipptid. Fy fan vad jag hatar mitt hår just nu :) Så jäkla mörkt och sen en skitfin utväxt på typ 4 centimeter :P  
Det blir å ta 51:an ut till Klinte kl 13.55. Klipptid 15.00. Jag hoppas på att jag kan få ta 16.35 bussen in till stan igen, men jag tror det blir tight om tid.. så det blir väl 17.40 bussen ist. Suck.

/Anna

Blev inte som väntat

Det var inte så kul igår som jag trodde att det skulle bli. Ingen spydde iaf och det var ju bra! Somnade typ halv tre i sängen tillsammans med en trött Daniela och en pratsugen Jessica. Jag och Daniela låg och bad tyst för oss själva att Jessica skulle sluta prata så att vi kunde få sova :P Och det fungerade tillslut!

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Var borta på Ica Maxi och pantade.. hela 18 kr skramlade jag in! Räcker till typ 2,5hg lösgodis :-) (inte för att jag köpte nå godis, men bara som en jämförelse)
Funderade på att börja plocka ihop lite grejer och sånt eftersom jag ska flytta ut nästa vecka, men jag pallade itne :)

/Anna

fesst

Nu äre fest! Eller snart iaf  :-) Det kommer bli bra, det känner jag på mig!!
Uppdaterar nog lite senare :)

me and my babes :)


Kvällens outfit!


Har köpt en skinnjacka förresten! På Ebbes på Fårö! Så jääääävla snygg!

/Anna

Måste lära mig att sova

Asså jag är för dålig på att sova! Det är helg, och jag vaknade 05.45 och kunde inte somna om. Kul kul! Vad fan ska jag göra? Jag behövde verkligen sova ut idag eftersom det är fest ikväll. Och eftersom det är jag som har den så kan jag ju inte direkt gå och lägga mig =P

Mamma kommer och hämtar mig sisådär 09.20 (men hon lär väl komma typ en timme senare, tider är inte hennes grej). Vi ska först till Ica Maxi och handla sallad, sen vidare till Öster. Jag SKA komma hem med en bikini. Sen drar vi vidare ut till Fårö. Huvudsakligen för att kolla in utbudet av skinnjackor, eftersom min har blivit på tok för stor... Det blir säkert ett besök på Sylvis Döttrar och på något ställe ute längs med den vackra kusten.


/Anna

Ingen energi

Fick tillbaka de nationella proven i matte B idag på kemin. Fy fan vad dålig jag är!! Så jävla kasst. Betygsnack med Jacob hann vi med också. Han sa: "Vad fan höll du på med, vad var det som hände?" Jaaa... vad ska man svara? Jag vet inte. Men på grund av att jag hade skrivit MVG på de andra matteB proven och samlat solar där, så blev det ett MVG i slutädan ändå.

Jag borde vara sjukt glad. Jag borde studsa runt som en hög känguru. Jag har gått ut ettan på NV med MVG i allt. Men jag orkar inte. Min energi ligger på minus.'

/Anna 

Tråkigt!

Okej, nu har jag riktigt jävla tråkigt. Jag vet inte vad jag ska göra! För det finns ingenting att göra!! Vi har inget skoljobb kvar, så himla konstigt att veta att man inte har en massa plugg. Hur i helvete ska jag överleva sommaren? Jag kommer börja klättra på väggarna bara efter två dagar, pga att jag inte vet vad jag ska hitta på! Gaaaaah!

Imorgon har vi kemi kl 09.30. Vi ska fika och ha det mysigt! Och sen slutar vi för dagen. Tror att jag ska ta en tur på stan och se efter en bikini och någon söt sommarklänning till avslutningen. Måste också köpa ett partyspel! :P Halv sju väntar ett besök på China Resturangen med Jessica, Frida och Daniela. Mys!  

/Anna

Ordning och reda!

Sitter just nu djup försjunken i en hög med papper på golvet. Jäklar, man har ju typ samlat på sig en hel skog under detta år! Galet mycket papper är det!! Nu ska de rensas, göras hål i, sorteras och placras in i pärmar. Jag älskar när jag får sitta och sortera! Mysigt på något sätt! :-)

 

Idag på spanskan fick vi smaka patacon. En typisk spansk maträtt (?)
Det är liksom friterad, utplattad matbanan. låter lite småskumt, men det var faktiskt väldigt gott när man åt det tillsammans med salt och keso blandat med fetaost. Smaskens!  

Först skär man pataconen i bitar. Sen friterar man skivorna, plattar ut dem, friterar igen och sen äter man dom!


Fast i Venezuela brukar man typ använda pataconen som hamburgarbröd och ha en massa saker imellan!
Så, nu fick jag med lite kultur i bloggen också! :)

/Anna


Bröt ihop

Snacka om att jag bröt ihop fullständigt på provet. Jag började gråta. Under provet. Jag fick panik, visste ingenting. Fattade ingenting. Allt bara snurrade ihop sig. Fan! Så det blir väl till att plugga matte i sommar så att man klarar resten av kurserna... 
Men nu är det över iaf, det är ju skönt. Inga mera prov.

/Anna


Tagga för sista provet

Nu jävlar ska det taggas! Sista provet, sen sommarlov i stort sett. Sista provet, fatta! Trodde aldrig att det skulle ta slut. Men idag, klockan 12.00 så är det över, kaputt, finito. Som vi alla har längtat! Fy fan vad skönt det ska blir!

/Anna

Knäpp?

Okej, jag må vara helt dum i huvudet, men är det bara jag som nästan liiiiite längtar efter slutprovet imorgonbitti??´Lite kul ska det ju bli att se hur mycket man egentligen kan och inte. För det visar ju verkligen vad man egentligen borde ha för betyg eftersom det är så pass övergripande.

Ska nog gå upp vid 6 tiden så att man hinner vakna riktigt ordentligt. Koka tevatten och hälla ner i en termos. ta med en termosmugg, tepåsar och socker till skolan. haha, det kommer se ut som om hela NV09b ska på picknick :P Den mörka chokladen med citronsmak får jag inte glömma heller!! Pappa köpte idag :)

Donner, de snorungarna, har ju redan fått sommarlov! Grrrrr!! Det har man absolut inte hört från alla håll och kanter idag :P

Snart är det fest igen, and I like it!!




Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet och lägga upp bilder från NV09b's vilda fester, men det får bli i ett annat inlägg! Lovar!!

/Anna

Ingen mer ESV för mig!

Yes! Uppspelet på ESV gick så jäkla bra. Liiiiite fort bara, men det lät mer än okej! Hade betygsnack också. MVG. Guuud vad jag har oroat mig för ESV-betygen. Jag har typ haft mardrömmar och har i princip trott att jag aldrig skulle klara det. Men nu, nu jävlar är det över. Alla tisdagsmornar som man har vaknat och tänkt "fan, det är musik idag", dom finns inte längre! Alla långa lektioner med teori blandat med gitarrspel är över. Så gött! Där satt den!

Det enda vi har kvar nu är matteprovet imorgon. Skriver jag VG så borde jag vara garanterad. iaf om jag skriver VG+. Det stärker mig att Jacob sa att han inte såg någon anledning till varför jag bara skulle skriva VG. Fan asså, man bli glad! 

/Anna 

sleepless

Undrar hur många timmar som jag inte har sovit inatt... Asså jag har vridit och vänt på mig. Vaknat typ 2ggr i timmen ända till halv fem då jag inte kunde sova längre. Ansträngde mig verkligen för att somna om, men det gick inte. Så jag klev upp ställde mig i duschen och nu ska jag äta frukost och räkna matte! 

/Anna 

Matte, matte, matte

Fy fan vad matte man har räknat då, men ändå så är jag inte ens halvvägs! Om provet på ons är lika knepigt som de prov som vi har fått ut att öva på så dör jag. Mitt självförtroende kommer sjunka som en jävla gråsten i en sjö!! Sitta där i fyra timmar och svettas i ett klassrum utan luftkonditionering. Myyyyyyys! :)

Farmor ringde för ett tag sedan. Alltså, kan hon aldrig fatta att jag aldrig svarar när hon ringer?! Jag vågar inte, för man vet aldrig vad hon hittar på. Lite senare skickade hon ett SMS och frågade om jag hade lust att äta med henne imorgon. Men hallå?! tror du inte att jag har ett liv eller?? Farmor skrämmer mig liiiite. Hon skulle lätt kunna stå och ringa utanför min dörr och fråga om jag har lust att typ åka på roadtrip runt hela ön, eller om vi kanske skulle ut och fiska. Utan förvarning liksom. Jag vill ha planering!

På tal om planering så ser det ut som om vi kommer bli lite folk på midsommar iaf! Det kommer bli varmt och mysigt i vår husvagn! Hehe :-) Men det löser sig! Hoppas bara det löser sig med frys så att jag kan få mina älskade oiggelindrinkar!! ;)


<3

/Anna


Vad gör han?

Och vad exakt sysslar min farbror med?? :) Man blir nästan lite nyfiken


/Anna

Aldrig mer kemi A

Kemi A är över. Provet gick galant. Trodde att hon skulle ge oss ett bronto-svårt prov precis som hon brukar med massor av jobbiga räkneuppgifter om pH och pOH. Men det gjorde hon inte. Sista uppgiften handlade om galvaniska celler. Man skulle balansera och hålla på. Men jag orkade inte, så jag skrev bara reaktionsformeln och sen lämnade jag in och gick. Onödigt att anstränga sig i onödan!

MVG i svenska A också :-)

Nu väntar mer plugg. Matte, matte, matte och mer matte!

/Anna

Snart är det över

Tänk. Imorgon klockan 11.00 är kemi A över. då har vi skrivit vårt sista prov i den kursen. Fan vad skönt. Ingen mer kemi på bra länge sen :-) Det är nice!!

Har fortfarande inte lärt mig hur man räknar ut pH och pOH och sånt skit. Inte galvaniska celler heller. Men jag vet inte om jag pallar mer asså. Det får gå som det går.

/Anna

Veckan..

Igår: kemiplugg hela dagen. Förkyld. Tappad röst.
Igårkväll: Studentfest i Follingbo. Onykter AB. Piggelindrink och Adam me like!!

Idag: Ont i huvudet. Kemiplugg. Sten-förkyld. Tappad röst 

Imorgon: Kemiprov (får MVG iaf så det spelar ingen roll vad jag presterar), betygsnack svenska A. Plugg Slutporv MaB. Öva öva öva låtar. Pluggs spanska? Nej :)

Tidag: Uppspelning ESV. Nooooooooo!!

Onsdag: Slutprov MaB. 4 timmar. Till doktorn.

Torsdag: 27 grader C? HA, never! Nu står det 19 grader C på tors! 

Fredag: Saft och bullar på kemin. Shoppa! <3 Kina Resturang.

Lördag: Fårö? Med eller utan varpa? 
Lördag kväll: Fest i min lägenhet!! Välkomna!

/Anna 
 

Helgens aktiviteter

Då var det fredag igen :-) visst, det är väl trevligt, men inte om man vet att man har en massa plugg som ligger och väntar:

  • Kemiprov på måndag. Har precis börjat kolla på det kapitlen som vi ska ha prov på. Lovande! Oh yeah..
  • På tisdag har vi typ någon mini-redovisning på spanskan. Men jag pallar fan inte göra något! Får väl bli sista minuten eller så.. :)
  • Har uppspel av The scientist och Jailbreak samma dag. Jag kan mitt hyffsat, men inte de andra i min grupp. Det får bara INTE påverka mitt betyg. Dessutom har jag lyckats med att bli svinförkyld och ha ont i halsen och huvudet (blir alltid så vid studenten, skumt!) vilket inte är helt bra när jag ska sjunga.. :S
  • Slutprov matte B på onsdag. I fyra timmar non-stop. Inga kommentarer...

Imorgon är man bjuden på studentmiddag hos Johan. Hoppas att jag kommer kunna slappna av lite iaf... Ska tydligen bli grillning a la Karlsson. Han jobbar som kock på en stor båt som ägs av en svinrik olje-Shejk så i sex veckor jobbar han och tjänar typ 60 000 i månaden. Sen är han ledig lika länge och tjänar då typ 40.000. Det är sjukt! Man kanske borde sadla om och bli kock ist?

På torsdag väntar väl mer plugg. Guuuuud så roligt!

/Anna

 


Student 2010

Man blir så jävla lycklig när man ser hur glada alla studenter är! Det smittar av sig något så fruktansvärt! Nu kan man inte annat än att längta tills det är vår tur.
Byggprogrammet


Johan


Fordon


Natur


Jultema


Vadå högtalare??


Sam


Späckhuggare! :-)


Bygg


transport

/Anna

Dagens outfit!



Med jacka


utan jacka

Jag är så in i helvete glad att jag köpte klänningen! Har inte ångrat det en sekund :-) Har leggings med mig ifall om det blir kallt. Undrar om jag kommer frysa ihjäl med den tunna jackan? Ska jag byta ut den mot jeansjackan?? Fan vad svårt det ska vara att bestämma sig! Jag tänker inte släpa runt på min stora väska heller, utan tar in lilla handväska. Får knappt ner mobilen, deon, ipoden, kameran och leggings, så jag lär ju absolut inte få plats med någon jacka där :P  

Fy fan vad bilder det ska tas, och fy fan vad kul det ska bli! Hörde just Gert Fylkings och Jill Jonssons studentsång på radion. Jag blir helt rörd alltså! Tänk, om två år då är det vi 93:or som står där!

/Anna

Studenten idag!

Idag är det studenten så vi är helt lediga från skolan :-) Ska in till Öster och möta upp Jessica och typ Frida klockan 11. Vi ska sen gå ner till hamnen, se på alla vagnar, äta glass och sen självklart se när studenterna springer ut från Wisby Strands balkong. Fan vad kul det ska bli!! Och som vanligt så kommer jag väl bli helt rörd och börja gråta :)
Känner inte så jättemånga som tar studenten, men två vet jag iaf!

Sara:


En gammal bild från 9:an :) Grattis gumman

Och självklart Johan:

Grattis!

Skan nog köpa en liten present att hänga runt halsen på dom båda två! Får se om jag hittar något vackert :-)

Just nu visar termometern 16,5 i skuggan och klockan är bara 8.20. Det verkar lovande! Jag vill bli solbränd! :-)

/Anna

Onsdag

Blev klar med svenskanovellen tidigt imorse. Gött :-) Så nu är den inlämnad och klar. Och den här veckan finns det inga mera saker som ska in å så, så det är ju jävligt skönt!  

Sjukhusbesök idag. Givande, otroligt givande. Not.

Baseball på idrotten. Jag trodde det skulle vara astråkigt, men det var grymt skoj faktiskt! :) Träffade till och med bollen. De ni! Inte illa! :-) Vi var bara en aningens förvirrade över reglerna... haha! Men kul hade vi!

15.15 gjorde jag fransfärgning på Studio Blå. Så nu är mina ögonfransar typ svarta. Kanske man kan skippa mascaran utan att se helt dum ut!

/Anna

SM:et är anmält

Nu är det anmält till varpa SM. Jag ska kasta individuellt, centimeter och par i juniorklassen. Hade stora förhoppningar om att jag skulle få kasta med Filip, men nu ska han kasta med sin syrra. WTF! Han och jag skulle ju äga ut alla tillsammans! Nu hoppas jag på att får kasta med typ Jacob Nilsson. Orkar inte dra hela lasset själv iår igen. Inget illa om Fredrik, men iaf. Lagkulan blir i damklassen med Klara och syster. Ändring i lagen blev det också. Jag bryr mig inte så jättemycket, men det är nog värre fär Karin som blev "nerpeted".

Har ju knappt lagt ut en enda bild på mig själv i den här bloggen. Så jag bjuder på en nu:) Var tvungen att ta en ny, de andra stämmer ju inte så jättebra...



/Anna

Högen minskar!

Yes! Labbrapporten ligger just nu klar på köksbordet. Högen med saker man måste göra minskar alltmer för varje dag. Idag gjorde vi även prov på engelskaboken som vi skulle ha läst. Det gick bra. :) Hade även betygsnack med Eva. Hon sa att jag hade MVG, solklart, men la till att hälsa kommer först.. Gaaaaah!!
Hade betygsnack med Jacob också. MVG i matte A, troligtvis i B också. Även han sa att det inte är värt att jobba så att man dör... Mer "Gaaaaah"!


Min labbrapport

GarageBand uppgiften blev klar idag. Fan vad gött! =) Så jävla glad att det är över. Dock så har vi uppspelningen kvar. James har inte varit där de två senaste lektionerna så vi har inte kunnat repa. Fan ta honom! ;)

Till imorgon är det bara en svenskanovell som ska skrivas. Kom igång riktigt bra igåkväll sisådär klockan 22.30 :) Får skirva klart den ikväll. Efter besöket i Tofta!

/Anna

RSS 2.0