Insomniac

Jag lyckades inte somna inättras. Gick och lade mig vid 12, såg ett avsnitt av lost, stängde av datorn och slöt ögonen. Klockan 2 när Adam kom hem så var jag fortfarande vaken. Klockan 4 när Adam gick och lade sig så var jag fortfarande vaken. Klockan 7 när Adam somnade var jag fortfarande vaken. Jag har alltså varit vaken ända sedan klockan 10 igår förmiddags. Stört att det kan bli så. Tänker för mycket på allt och alla. Kollade faktiskt upp om det var fullmåne, men det var det inte. Så problemet saknar fortfarande orsak.
 
 

Eftersom jag gick upp vid sju så har jag hunnit med riktigt mycket idag!

  • Varit ute i Mästerby för att lämna och hämta lite grejer.
  • Åkt in till lägenheten igen och suttit och pysslat lite
  • Fått igång min mobil (!!!!!!!!!!)
  • Varit på sjukhuset
  • Tagit en lång och behövlig dusch
  • Sett massor på TV. (Eftersom jag har varit utan TV hela sommaren så uppskattar jag den enormt mycket nu, även om den bara visar en massa skit)


<3

Har även lagt över lite grejer på min externa hårddisk. FUnderar på att lämna in skoldatorn till itOffice (eller vad de nu hette) imorgon så att den blir fixad någon gång. För nu kan jag inte ha det såhär längre och jag antar att det är bäst att lämna in den innan skolan börjar på allvar. Har ju inte min stationära dator längre, så jag kommer bli helt datorlös i ett par dagar :S

/Anna

 


Visa stake

Varför står jag bara och tar emot all skit? Smäll efter smäll. Varför ryter jag aldrig till och säger ifrån att jag inte vill bli behandlad såhär? Visa lite stake för i helvete Anna!

/Anna

Dags att vända!

Okej, att vara vaken när killen kommer hem efter att ha jobbat natt är inte bra för min dygnsrytm! Måste försöka vända rätt på dygnet nu ;) Kan vara en bra idé då skolan börjar om ett par dagar.

Efter mycket om och men så har jag iaf lyckats pallra mig upp ur den underbart sena sängen. Hela min kropp skrek efter att krypa ner under täcket igen, men jag tog mig samman och hoppade in i duschen. Nu sitter jag här redo för att dra in till Öster. Ska möta upp min syster och vi ska ta en lunch på Etage.

Hon åker ju tillbaka till Umeå imorgon så vi tänkte spendera lite tid ihop idag :)

/Anna

Gardinstångsproblem

Inte ens sätta ihop en gardinstång klarar jag av! Herregud, vart är världen påväg?? Bör jag bli orolig för mig själv? Men testa själva! Denna är omöjlig!!

Om inte detta är ett IQ-test så vet jag inte vad. Det måste seriöst saknas delar! Det finns ingen annan förklaring!

/Anna

Teknik, inget för mig

Har inte blivit något inlägg idag, men jag har inte så dåligt samvete hehe, för under hela sommaren så har jag typ bloggat mer än vad mina kompisar Daniela, Jessica och Josefine (det är i stort sett bara dessa tre bloggar som jag följer av de i mitt umgänge som bloggar) har gjort tillsammans.

Mobilen kom igår, samt abonnemanget. Var och köpte svindyr skyddsplast på Clas Ohlssons. Jag fattar inte vad som har hänt under de senaste två åren vad gäller skyddsplast. När jag fick min iPod touch av pappa då jag slutade nian så var det bara att köpa en tillhörande plastbit och klista på den på skärmen. Igår fick jag läsa igenom en hel jävla uppsats (typ) om hur plasten ska appliceras. Dessutom fick man med en speciell spray som man skulle ha på fingrarna för att motverka fingeravtryck samt som skulle sprayas på plasten innan man satte på den på skärmen. Det krävdes många svordomar och nästan lite tårar innan plasten slutligen hamnade på skärmen. Dock så lyckades jag klistra fast lite skit så den är bubblig. Skoj!

Har inte heller fått igång mobilen, eller jo det har jag. Men jag kan inte skicka sms, ringa eller surfa...Jag har försökt få liv i dessa funktioner, men tydligen så vill inte mitt SIM-kort bli aktiverat så det återstår bara att ringa till Tele2 vilket är skitlätt för mig att göra! Jag har två mobiler, en som man inte kan ringa från och en som man kan ringa från men man hör knappt vad den andre säger eftersom något skumt odefinierat ljud uppstår. Och vad fan ska jag säga när jag kommer fram till tele2???? Jag kommer sitta där som ett jävla frågetecken när de säger vad jag ska göra. Jag hatar att vara så okunnig när det gäller tekniska apparater.

/Anna

Lite tankar om sömn och kaffe

Alltså, jag vet inte hur jag ska kunna klara av skolan utan att somna mitt under dagen. Under denna sommar då jag har varit ledig har jag typ minst sovit 9 timmar varje natt. Går och lägger mig vid två-tiden och vaknar upp 11 halv tolv ungefär. Det är ganska många timmars sömn och jag vet mycket väl att det inte alls komemr bli lika många timmar av det nu när skolan snart börjar.
Som en lösning på detta får jag väl ta och ta upp mitt kaffedrickande igen. Slutade i stort sett med denna koffeindryck under våren och jag har inte känt något behov av att fortsätta dricka det. Men jag antar att jag inte kommer ha något val. Med tanke på att vi kommer läsa alldeles för mycket Fysik i år så kommer det nog
bli en hel del sena pluggtimmar över fysikboken skulle jag tro... Men egentligen, varför klagar jag? En stor kopp kaffe i handen och dåligt höstväder utanför är ju rätt mysigt!


Synd bara att man jag inte besitter kunskapen om att kunna göra goda kaffedrycker hemma. Typ kaffe latte och sen smaksätta detta på ett smakrikt sätt. Jag vill även lära mig att göra sånna där fina löv och hjärtan!  


/Anna

Belåten

Efter två avsnitt av Lost så begav jag mig in till de lite mer civilicerade ställena av Visby - Adelsgatan och Öster. Mitt mål var klart och tydligt: Köpa tre block på Bokia; ett rutigt och två randiga samt att hitta min foundation på Åhlens. Nu, drygt 90 minuter efter min avfärd, sitter jag 242 kr fattigare men ändå belåten vid köksbordet och inser glatt att jag kan ju faktiskt få tag i de saker som jag behöver om jag verkligen vill. Somliga kan tycka att; "Vadå, några kollegieblock och en foundation, hur svårt ska det vara att få tag i det?" Men tro mig, om man heter Anna Olofsson och allt måste vara perfekt, så kan det vara svårt. 

/Anna   

Nostalgi

Gud vad jag har ont i huvudet hela tiden! =( Fattar inte vad det kommer ifrån. Det är ju inte särskilt varmt ute, snarare svinkallt för att vara sommar och dessutom tycker jag att jag dricker tillräckligt! Får väl ta en ipren och se om det hjälper.

Har köpt ridhandskar och beställt ridbyxor idag. Nice =) Fick även till en riktigt trevlig pratstund med far min. Det är man väl inte helt bortskämd med...

Imorgon blir det nog en sväng på stan tror jag. Måste köpa lite skrivblock till skolstarten. Kommer ni ihåg när man var liten och man älskade veckan innan skolan började eftersom då gick man på stan med mamma och köpte pennor, sudd, penvässare, linjaler, skrivhäften i alla möjliga roliga färger? Det var så underbart och mysigt, blir helt nostalgisk bara jag tänker på det! Kommer särskilt ihåg ett bänkpapper som jag köpte. Det var gult med giraffer :) Hade det på varenda bok under stora delar av låg/mellanstadiet. Och sen går vi ju inte glömma mitt pennfodral som ser ut som en ko - Biffen. Biffen använder jag faktiskt fortfarande, han är ju så sjukt gullig så man kan ju bara inte stoppa undan honom!   

/Anna

Grym sjusovare

Hahahahah, jag har blivit grym på att sova! Sov ända till 12.07 idag ;) Och ändå gick jag bara och la mig vid ett-tiden..Var dock sjukt trött och jade gärna gått i säng tidigare, men eftersom Adam hade sin kompis Victor här och de satt och spelade så kände jag att jag inte direkt kunde strippa och sen hoppa i säng...Sängen är i samma rum som allt annat liksom. Typ.

Jaja, idag ska jag möta pappa. Vi ska gå och kolla på ett par handskar som jag vill ha på Granngården. Sen behövr jag tanka. Hehe =) Sitter just nu och väntar på att han ska ringa mig. Tills dess blir det lite nagellacksmålning och några avsnitt av Lost


/Anna

Sur

Nu har jag beställt mobil och ett abonenmang. Det blev en dyr historia...
Är ändå dock sjukt förbannad över att jag inte kan beställa väskan jag vill ha
http://www.themobilestore.se/se/art/exklusiv-akta-lader-mobilvaska-till-htc-desire-hd-1.php
Har inte hittat den på ngt annat ställe heller :( :( :(
Jävla piss

/Anna

Dexter

Var precis inne och kollade på dexter om det hade kommit upp någon spännande inför skolstarten. Jacob i fysik B, grattis NVNV09b Fy fan vad hårt vi kommer få det :( Sen har vi även Tilde i biologi B. Såg att vi bara blev 15 pers i klassen också. Kommer sakna jättemånga juh! :( :(

Måste ta kontakt med syon nästa vecka också. Men det känns som om det inte spelar någon roll vad hon säger, jag tror att hon ljuger och kommer sabba min utbildning ändå... "/

/Anna

Tumme upp

Idag mår min tumme lite bättre, inte mycket, men dock lite :) Natten var dock lång eftersom hela handen pulserade och gjorde svinont! Fick av plåstret för någon timme sedan och det var nog bra även om det började stört-blöda igen. Nu får såret iaf andas lite, var ju helt instängt förut. För hur lätt kan dte vara att göra plåster som andas om det måste vara en metallskena i dem? (Ifall om plåstret ramlar av och hamnar i smeten/muffinsen så kommer muffinsen pipa då den åker igenom metaldetektorn i packen). Inte särskilt lätt tror jag.

Nu känns det iaf lite bättre så tumme upp för det. Hähä

Ska iväg och kolla på en mobil snart. Har hittat en som jag vill ha. Samsungs senaste. Eftersom jag mest har läst om den på internet så har jag inte kunnat känna på den IRL. Så tänkte ta bilen och dra iväg till Elgiganten snart innan de sätnger =) Sen blir det ett besök på Kronans Droghandeln och Ica Maxi. 

Fan vad jag längtar tills jag kan få ha den i min hand! Fyra år sedan jag sist köpte en ny mobil, så det är väl verkligen på tiden för ett nytt mobilköp?? :)

/Anna

Vaska muffins

Är verkligen skittrött och har grymt ont i min tumme eftersom jag skar mig idag när jag gjorde kartonger till gastrokakorna som ska göras på måndag. Kan därför inte skriva klokt på tangentbordet :/
Fick iaf sluta tidigare eftersom vi var klara med allt som behövde göras. Den sista arbetsdagen blev alltså 70 min kortare för min del. Nice =)

Dessutom hann vi med att vaska muffins. Hehe... =D Det var skitkul, särskilt när Tina, chefen kom förbi och frågade hur det gick ;)  

/Anna

Sorgligt avsnitt

Åhh, sitter och ser på Grey's Anatomy. Avsnitt 18 på säsong 7. Callie och Arizona har krockat och nu försöker hela läkarteamet hålla Callie och hennes barn vid liv. Ett grymt jobbigt avsnitt måste jag säga, svårt att hålla tillbaka tårarna! Det blir ju inte heller bättre av att de gör en musikal av det och sjunger jättefina låtar som gör allt så mycket sorgligare.

Var bara tvungen att ta en liten paus från avsnittet. Därav detta inlägg.

/Anna

Heldoppade muffins :)

Fy fan vad jag har doppat muffins idag!! Idag var det dessutom lite knepigare eftersom dagens Lovely strawberry muffins var lite mindre än gårddagens så de var lite svårare att få grepp om då man skulle doppa dem i den vita tryffeln med jordgubbscrisp. Vet inte hur många små 65grammare som fick sig en heldoppning i tryffeln.. hähä. Sjukt med andrasortering fick vi iaf!

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Fryser apmycket hela dagarna, snoren rinner, ögonen rinner, huvudet gör ont och jag är sjukt trött :( Kan kanske bero på att det är ganska kallt i bageriet då man inte står i produktionen. På så sätt är det skönt att det bara är en arbetardag kvar :)

/Anna

Lovely strawberry

dag skulle vi egentligen har gjort Lovely Toffé men krokantbitarna tog slut igår när vi körde brownies så vi fick göra Lovely Strawberry idag ist. Det är alltså jordgubbssylt-injicerade muffins som är doppade i en vit tryffelblandning med röda prickar i och sedan är de strösslade med jordgubbskulor. Tar en sådan enorm tid att doppa!

  1. Ta en muffin från plåten i varje hand
  2. Doppa ner i ett tryffelbadet
  3. Ta upp dem och skaka så att överflödig tryffel rinner av
  4. Vänd snabbt som tusan på muffinsen (så att igen tryffel hamnar på bakformspappret) och ställ dem rätt på bläcket.
  5. Strössla över med jordgubbskulor
  6. Upprepa hela dagen



Imorgon ska vi göra samma sort fast då kommer dom vara mindre. Mini-Lovely Strawberry står på schemat. Undar vad det är för vikt på dem. Jag gissar på 45g. De som vi har gjort idag tror jag väger 125g.

/Anna


Kallt

Blev alldeles för sent för mig igårkväll vilket har resulterat i att jag har vandrat runt som en zombie idag i bageriet. Trodde att jag skulle somna stående flera gånger om. Dessutom har jag blivit vrålförkyld och frusen eftersom ganska mycket av dagen har spenderats i packen, vilket innebär att man med jämna mellanrum måste hämta stick som ska packas. Dessa stick står i snabbfrysen som har temperaturen -24 till -28 grader ungefär. Dessutom innehåller den enorma fläktar (typ Carolafläktar) som framkallar full storm där inne. Eftersom frysdörren öppnas med jämna mellanrum kommer stora sjukt kalla moln ut från frysen och sticken som man har brevid sig när man packar avger också en viss kyla. Så det blir jävligt kallt!  

I alla fall. Vi började dagen med att göra 5 blandningar kärleksmums, vilket gick rätt fort. Jag och Sandra fick sedan ta isär maskinen för att diska ur den innan vi sedan skulle sätta ihop den ingen för att kunna börja producera brownies! Ingen av oss har satt ihop maskinen tidigare så det blev en ytterst spännande historia...! Brownietillverkningen har varit igång sedan klockan 10 i eftermiddags och kommer att fortsätta vara igång ända till säkert klockam 12 i natt (vi har börjat arbeta skift denna vecka). Så jävlar vad brownies som kommer bli till idag... 

/Anna
 

...

21 996 ovala morotsmuffins.

/Anna

Breaking news!

Idag har det brunnit lite på våra (eller pappas) ägodelar. Till och med en liten notis i tidningen har vi fått! Det var en rundbalspress som fattade eld på en av pappas jordbruksmarker. Här hittar ni länken till notisen: http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7034033

Tänka sig att det till och med kan hända saker i Mästerby! Inte illa! Det enda jag kan minnas som har hänt i vår lilla pensionärsfyllda socken är att en gräsklippare har blivit snodd, någon har satt eld på ett stall, någon gubbe gick ut och hängde sig i skogen och för inte så länge sedan (typ förra veckan) så inträffade det en singelolycka i Mästerby.

/Anna

Seeeegt

Anledningen till varför jag inte har bloggat mer idag är för att internet har legat nere. :) Men nu verkar det fungera någorlunda igen så jag har börjat ladda hem lite fler Grey's Anatomy-avsnitt. Dock verkar det gå rätt trögt, så jag får försöka underhålla mig på annat sätt i ungefär 2 timmar till, enligt nedladdningsprogrammet. Seeeeegt!  


Var och handlade på maxi idag. Tycker gärna att kassörskorna kan fortsätta att slå in fel så att jag bara behöver betala 6.90 ist för typ 52.90 när jag handlar 12pack lokavatten. Hehe

Imorgon påbörjas sista jobb-veckan och en jävla massa ovala morotsmuffins väntar på att bli tillverkade. Hoppas att vi kommer på göra Lovely-muffins den här veckan, det var så länge sen jag fick göra sånna! :( Gastrokakor fungerar också, dom är riktigt roliga! 140 grammare hoppas jag inte på, får alltid panik i packen ;)

/Anna

Grey's Anatomy

Har börjat se den sjunde säsongen av Grey's Anatomy så att jag kan hänga med när den åttonde börjar på TV! Missade ju i stort sett hela säsong sju eftersom när den gick på TV så brukade jag antagligen sitta på MSN och prata med Adam, eller så var Adam hos mig och vi såg på film eller så var jag hos Adam och han har ju ingen TV. Men nu ska jag komma ifatt igen! Två avsnitt är avklarade :)

Idag känns det inte som om man vill göra så mycket. Det regnar ute och jag känner mig lite "småruggig" så det blir att koka en kopp te snart och sen spendera resten av dagen i sängen. Gud, jag kommer ju få liggsår för tusan! Den största delen av detta sommarlov har jag nämligen spenderat i sängen. Men, men. Jag vill ju inte åka till stranden, gå på stan eller nått annat så jag klagar egentligen inte.

/Anna

Vampyr-period

Är nog lite inne i en vampyrperiod nu känns det som.


Cyklade ner till Almedalsbiblioteket vid ett-tiden för att leta reda på första delen av Twilight på engelska. Jag har bestämt att jag ska ge serien en chans till! Har ju sett halva första filmen, läst en tredjedel av boken och även laddad hem den som ljudbok. Inget har fungerat. Men jag ger inte upp! Om alla andra säger att "Åhh Twilight är så sjuuuukt bra" så kan jag ju bara inte strunta i att läsa den.


Har dessutom bara ett avsnitt kvar av The vampire diaries. Sen måste jag vänta till den 15 september innan det första avsnittet av tredje säsongen går att ladda ner :( Buhuuuu! Komer ju hinna glömma bort allt juh! Har varit så skönt när man kan sträck-se serierna för då är minnet så uppfräscht och man minns alla detaljer så mycket bättre! Men nu måste jag helt plötsligt vänta i mer än en månad innan nästa avsnitt och efter det kan jag bara se ett varje vecka! 
 

Måste ju bara tillägga att Stephen är så SJUKT JÄVLA SNYGG SÅ ATT MAN BLIR HELT GALEN!!! Dock så är han en ganska tråkig karaktär, hans bror Damen är dock sjukt mycket roligare.

Kanske ska tillägga att jag inte hittade Twilight på biblioteket. Så nu har jag laddad ner den i pdf.format så att jag kan läsa den på datorn :)

/Anna

Tvätt och grillning idag

Idag ska jag tvätta ännu mera! Wiiiie :) Har faktsikt absolut ingenting emot det. Lite roligare att tvätta i tvättstuga också eftersom man då får lite tidspress på sig. Man har ju bara tillgång till maskinerna i tre timmar, så det kan kännas lite tight om man har mycket som ska bli rent. Mest lakan och handdukar blir det idag, men även ganska mycket at Adams kläder som jag snällt nog sa att jag kunde tvätta.

Ikväll väntar dock en pain-in-the-ass-grillning hos farmor. Den årliga grillningen då vi sitter i bersån i hennes extremt välskötta trädgård (hon är med i trädgårdsamatörerna..) och njuter av hennes otroligt fantastiska matkunskaper. Allt ska vara så fin och perfekt och så ska vi alla sitta där och instämma och lyssna på när hon pratar som sina irriterande grannar som inte klipper gräset, som använder "hennes" uppfart att back in på när de ska upp på gatan, som ställer soptunnorna ute vid gatan ist för att ha dessa fula tunnor nere vid sig. Jag blir så in i helvetes trött på henne och hennes jävla gnäll.

/Anna

På jakt efter den perfekta outfiten

Trotsade solelden och gick ut och satte mig i soln i ungefär 80 minuter :) Dock fick det bli framsidan denna gång. Höll på att ge upp av tristess mitt i, men jag käpade på och höll ut!

Var ute en sväng till Dharves. Ridbyxorna där var både dyrare och mer fula än hos Hööks, detsamma gällde ridbyxorna inne på Granngården. Hittade dock ett par assnygga och sköna ridhandskar på Granngården. Själva handflatan är täckt med ljusbrunt skinn och ovansidan är virkad i svart. Hittade ett par liknande på www.hooks.se

Mycket följsamma och sköna - VILL HA!

Det verkar dock som om ridskor som man knyter inte är så populärt längre, utan nu är det skor som man bara drar på som man ska ha. Jag är liiiiite skeptisk till sånna skor, vilket i grund och botten är min mammas fel.

Skeptisk AB

När jag var liten fick jag bara ha skor som man var tvungen att knyta på fötterna. Karborreband, vad var det liksom?? Anledningen till varför jag uppfostrades så var dels för att jag skulle lära mig att knyta skorna själv men även också för att mamma alltid sa att skorna sitter bättre på foten om det är knytskor. Eftersom jag var ganska bra på att stucka fötterna när jag var lite så var det alltså viktigt att jag skulle ha bra, stabila skor som satt bra. 

/Anna  

Dåligt samvete

Ååh, det är soligt idag med! Får så dåligt samvete när det är sol och jag inte är ute. Men ärligt talat så är det inte särskilt lockande att vara ute när huden på baksidan fortfarande svider vid minsta beröring :( 

Har iaf idag hunnit med att:

  • Diska 
  • Boka tvättid ikväll klockan 18-21
  • Sorterat smutstvätt 

                    
  • Vika om mina ytterst få kläder i min lilla garderob.

Ska åka ut till Dharves i Träkumla idag och kolla deras utbud på ryttargrejer, sen blir det nog vidare till Granngården.

/Anna


Dyrt men roligt

Kom ju på att jag har valt ridning som ett av mina individuella val till hösten så den senaste halvtimmen har jag spenderar framför datorskärmen letande efter lite ridkläder. Hööks har en hel del! Vill ha:

Helskodda ridbyxor, sjukt snygga tycker jag!! <3
679kr



En svart sweatshirt. Snygg och ser sjukt mysig ut, eller hur?
299kr



Kängor som man kan ha både i stallet och rida med 
579 kr



Rutiga strumpor är ju typ ett måste då man rider! Dessutom har jag alltid velat ha sånna!
65kr


Sen måste jag även ha ett par handskar, en ny ridhjälm eftersom våra är liiiiiite gamla och förmodligen inte särskilt säkra, en ny ridväst eftersom de vi har är för stora för mig och sen när vintern kommer så måste jag ju ha någon form av tjockare jacka! Detta, mina vänner, kommer att bli dyrt. Men sjukt skoj!! =D
Dessutom vet jag att jag vill ha saker som jag inte riktigt behöver.. Jag menar typ de rutiga strumporna, den svarta tröjan och skorna. Jag har strumpor och tröjor som jag kan rida i och dessutom har jag nog ett par ridskor hemma som står nere i källaren täckta med spindelväv typ... Ridhjälm och ridväst går förmodligen att låna där, men jag vill inte använda något som andra också har använt i förmodligen flera år!

Imorgon ska jag iaf ta en sväng till Dharves och sedan ner till Granngården för att kolla utbudet av ridgrejer, Granngården brukar dock ligga rätt högt i pris när det kommer till hästgrejer :( Kan ju hoppas att pappa fortfarande har rabatt där. Hehe =)

/Anna

Onsdag

Sådär! Nu är jag pigg igen, somnade i lite mer än en timme för ett tag sedan. Vilket kanske inte var så smart eftersom jag då förmodligen inte kommer sova så länge imorgon... :(  

Hade ju planer på att komma in till Öster idag, vilket jag i och för sig gjorde. MEN... För det första så kunde jag inte ta cykeln eftersom Adam, som var på jobbet, fortfarande hade min cykelnykel eftersom han lånat cykeln förra veckan. Därför fick jag GÅ in till Öster.

Tog ca 30 minuter men var faktiskt ganska nice och dessutom fördrev jag lite tid. Ändå var det ganska irriterande när jag insåg att jag skulle bli tvungen att pomenera istället för att enkelt trampa den sträckan. Men jag ska väl inte klaga, eftersom jag fick lite motion. Är ju lite dåligt av den sorten nu när jag inte jobbar denna vecka.  

Väl inne på Öster så hade jag tänkt köpa nagellack på H&M. Fanns nagellacket? Nej, färgen jag ville ha, har tydligen många andra också velat ha, så jag fick gå där ifrån lite smått förbannad och en aningens irriterad. Dock hittade jag pennan som jag skulle ha. Tur att promenaden inte var alltför gäves!

Resten av dagen vet jag ärligt talat inte hur jag har spenderat. Såg på en kass film - Angus, thongs and perfect snogging.  

I och för sig kan kan jag inte helt hundra säga att den var dålig eftersom jag gjorde annat under större delen av filmen så jag kanske missade något viktigt.
Har bestämt mig för att gå igenom alla Adams mappar med nerladdade filmer...Det lär ju ta ett tag och säkerligen lär jag inte fullfölja det eftersom jag mestadels tröttnar mitt i varje film och stänger av.. 

/Anna

Utvilad och bränd

Jag har en anledning till varför jag gärna sover lite längre nu när jag är ensam. Det är helt enkelt för att jag inte ska bli rastlös och få tråkigt. Därför slår jag ihjäl lite tid genom att sova. Men idag vill det sig inte. Kanske beror det på att jag har gått och lagt mig vid 11 varje kväll och sen sovit till, i genomsnitt, 10 varje dag. Nu är jag alltså utvilad och sömnlös denna morgon. Men men.

Min baksida är sjukt röd. Adam var och köpte denna flaska igårkväll:
 
En after sun med aloe vera. Hoppas innerligt att den är värd pengarna, i vilket fall så var den iaf sjukt svalkande vilket var extremt skönt på min rödbrända kropp. Känner dock att jag bör smöra in mig nu igen, men det är liiiiiite svårt att komma åt på ryggen :(

Fram mot tio så ska jag ta min cykel in till Öster. En sväng på H&M blir det eftersom jag såg att de hade rea på superduperbra nagellack (Y) Nu kostar de bara 39.90 ist för orginalpriset 69.90. Det vi gillar! ;) Bli också en sväng in på Norrbys Bokhandel för att köpa en bläckpenna som man man kan sudda bort.

/Anna

Waves

För första gången iår har jag nu bränt mig i solen! Underbart :) Nästan så att man har saknat den brännande känslan lite ;) Men måste nog till affären och köpa lite Aloe Vera eller något annat svalkande... Det bränner verkligen! Men som sagt, man ska känna att man lever!

Höll mig kvar ute i solen i hela 1 ½ timme, på mage läsandes en bok, Waves. Tack och lov för att jag läste ut den idag, den var extremt "hoppig". Inte direkt en bok som jag rekommenderar, men för att få ett lite mer innehållsrikt blogginlägg så tänker jag skriva lite om den iaf :) Hehe
 

Den handlade om en familj som hade ett sommarställe vid havet. Förra sommaren hade den äldsta dottern, Charley, varit ute och surfat på natten och slagit i huvudet i en klippa och sedan dess har hon legat i koma på sjukhus. Den här sommaren, när familjen åker till sitt sommarställe återigen, bestämmer sig brorsan, Hal, i familjen att ta reda på vad som verkligen hände den kvällen då Charley var med om olyckan. Vad gjorde hon ute i vattnet på natten liksom? Genom hela boken så hoppar författaren mellan vad Hal gjorde förra sommaren, vad han gör den här sommaren och vad Charley gjorde förra sommaren och var hon ligger och tänker nu när hon ligger i koma på sjukhuset.

Nu ska jag försöka hitta en schyst ställning som jag kan sitta/ligga i utan att det bränner för mycket och sedan ska jag slänga på några avsnitt av The Vampire diaries!

/Anna

Ny dag

Yes, yes. Ny dag - nya problem. Mina problem är väl inte direkt världsstora utan handlar mest om vad jag ska sysselsätta mig med i min ensamhet. Adam kommer ju om drygt sex timmar så jag har liiiite tid att slå igen. Men det ska vi nog kunna ordna!

Solen lyser ju idag med, så får väl tvinga mig ut i den trots att jag hatar det. Men, men. Jag är ju lika blev som ett lik så man måste ju offra sig...Blev faktiskt lite bränd igår! Wiiiiiiiiiieeee!! =) För den enda chansen att jag ska bli brun är att jag måste bränna mig först ;) Men ska nog vänta ett lite tag, någon timme eller så, eftersom solen är starkare då =D

Så innan dess blir det väl lite bokläsande eller något avsnitt av The Vampire Diaries!

/Anna

Fest någon?

WOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Vad hände liksom? Det är måndagkväll och jag sitter och är på sjukt partyhumör! Vill bar abli hur full som helst och äga skiten ur alla på dansgolvet! Fan det måste bli fest snart asså!


Allt började med att jag sökte på "Avicci" på google. Kände att jag var tvungen att kolla upp denna superkända svenska DJ som typ alla pratar om. Jag har inte hört talas om honom förut.. Pinsamt kanske? Fan jag vill också vara 22 år och kunna slänga ut 340 000 under en kväll på Kallis!!

Började sedan lyssna igenom hans låtar, eller remixer kanske man ska säga och sen har jag bara fortsatt slänga på partylåt efter partylåt. Och nu sitter jag här så sjukt festsugen så att det finns inte!! 

/Anna  

Djupa funderingar om självproduktion

Städningen klarade jag av! Nu ser man till och med golvet :) Strålande! Dock så ligger Adams alla kläder i soffan istället... Jag tycker det är helskumt! Ibland känns det som om det är jag som är mannen här i lägenheten, höhö. Nämen alltså det är Adam som lagar mat, duschar i 45 minuter och slänger sina kläder på golvet. Jag lagar inte mat, duschar i max 10 minuter och lägger mina kläder på en kista (alltså inte en vampyr-kista utan en fin mindre :) brevid sängen. 

Solningen gick som väntat sådär.. Stod ut i ungefär en timme innan jag kände mig alldeles för svettig, varm och galen på sommarens alla småkryp. Dock så upptäckte jag när jag låg där och solade att vi snart kommer få hallon på hallonbusken ute på uteplatsen :) Tänk vad mysigt när man kan gå ut och plocka några deciliter hallon och sen ställa sig i köket och göra något gott av dem! 
 

Helt ärligt så skulle jag vilja bo på en självproducerande (heter det så??) gård i framtiden. När man behöver ägg till sockerkakan går man ut och hämtar de nyvärpta äggen från hönorna i hönshuset, när man behöver en köttbit till sommarfesten tar man upp en filé ur frysen som kommer från en ko som blivit slaktad på gården. Grönsakerna hämtar man i trädgårdslandet och kryddorna i kryddlandet. Mjölken (är dock lite skeptisk till mjölk som inte kommer från arla, milko och andra stora mejerier men lite får man väl offra sig?) hämtas från ladugården och frukt och bär, som man sen kan koka saft, sylt, gelé och baka med, kan man enkelt skörda när deras tid väl är inne. Visserligen finns det ju flera saker som man inte kan tillverka direkt från scratch, men visst vore det ascoolt att vara så självproducerande som möjligt?

Gud! Jag inser nu när jag har läst igenom detta att jag låter som en sann jäkla bonde... :S

Jag och mina vänner på gården i framtiden??

/Anna

Redan augusti

Godmorgon världen! Tänka sig att det redan har hunnit bli första augusti!! :S Men om sista året i skolan kommer gå lika fort som sommarlovet så ska man väl överleva förhoppningsvis :)

Idag ska det:

  • Städas - diska, dammsuga, dammtorka, ev byta lakan och handdukar.
  • Solas - jag vill se ut som en bränd kräfta innan dagen är slut. Men oroa er inte för min hälsa, för jag kommer inte lyckas...

/Anna


RSS 2.0