Dyrt men roligt

Kom ju på att jag har valt ridning som ett av mina individuella val till hösten så den senaste halvtimmen har jag spenderar framför datorskärmen letande efter lite ridkläder. Hööks har en hel del! Vill ha:

Helskodda ridbyxor, sjukt snygga tycker jag!! <3
679kr



En svart sweatshirt. Snygg och ser sjukt mysig ut, eller hur?
299kr



Kängor som man kan ha både i stallet och rida med 
579 kr



Rutiga strumpor är ju typ ett måste då man rider! Dessutom har jag alltid velat ha sånna!
65kr


Sen måste jag även ha ett par handskar, en ny ridhjälm eftersom våra är liiiiiite gamla och förmodligen inte särskilt säkra, en ny ridväst eftersom de vi har är för stora för mig och sen när vintern kommer så måste jag ju ha någon form av tjockare jacka! Detta, mina vänner, kommer att bli dyrt. Men sjukt skoj!! =D
Dessutom vet jag att jag vill ha saker som jag inte riktigt behöver.. Jag menar typ de rutiga strumporna, den svarta tröjan och skorna. Jag har strumpor och tröjor som jag kan rida i och dessutom har jag nog ett par ridskor hemma som står nere i källaren täckta med spindelväv typ... Ridhjälm och ridväst går förmodligen att låna där, men jag vill inte använda något som andra också har använt i förmodligen flera år!

Imorgon ska jag iaf ta en sväng till Dharves och sedan ner till Granngården för att kolla utbudet av ridgrejer, Granngården brukar dock ligga rätt högt i pris när det kommer till hästgrejer :( Kan ju hoppas att pappa fortfarande har rabatt där. Hehe =)

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0