2010

Okej! Här kommer min utlovade resumé av år 2010:

2010 var året då jag:

  • Hade världens sämsta sommar som i stort sett bara innehöll tårar, ångest, förtvivlan och jobbiga tankar
  • bara badade i havet 2ggr eftersom det var så kallt!
  • flera gånger om ställde mig frågan "varför lever jag" och "varför kan jag inte bara få dö"
  • kände mig mer överkörd än någonsin
  • fick träningsförbud
  • började låta mina tankar ta över mitt liv
  • som 17åring var nära att bli utbränd
  • frös och var trött hela tiden
  • tillbringade mer tid på sjukhuset än vad jag gjort under alla andra mina levnadsår tillsammans!
  • känt mig mer ensam och oförstådd än någonsin


Men 2010 var också året då jag:

  • trotsade mina föräldrar och drog på fest när jag fyllde år ist för att vara hemma
  • åkte på en mycket trevlig resa till Åre.
  • insåg hur många som faktiskt bryr sig om mig
  • skaffade mig en underbar pojkvän
  • tillsammans med Karin och Johan drog ut husvagnen till Blå Lagunen och fick en mist sagt spännande kväll.. ;)
  • firade midsommar i Åminne med mycket trevligt sällskap

samt:

  • åkte taxi för första gången, och det är bland de roligaste sakerna jag varit med om ;)
  • köpte mitt dyraste klädesplagg. Men varm är jackan! ;)
  • åkte längre norrut än vad jag någonsin har varit
  • flygt flygplan för andra gången i mitt liv (och besökt Arlanda för första gången) 
  • skaffade linser
  • började jobba på mitt körkort
  • svimmade för första gången. Det var coolt!

Jag vet att jag har gjort sjukt mycket mer. Och ni kommer säkert på ngt som jag inte har skrivit, och undrar varför jag itne skrivit med det. Men man kan ju faktiskt inte komma ihåg allt ;)

Men överlag så har det varit ett ganska tufft år på många olika sätt och jag hoppas innerligt att jag inte behöver genomgå ett sådant år till.

/Anna


Hej hopp!

Redan nyår imorgon. Vart tog 2010 vägen? Ska nog göra en fin liten resumé av året i nästa inlägg :)

Idag har jag varit i Roma på banken och fått lite vägledning. Vet inte om jag blev så mycket klokare...Höll iaf på att missa bussen  från Ica Maxi till Roma. Eller jag trodde det iaf så jag sprang som en skållad råtta till Ica Maxi och fick stå och VÄNTA i 10 minuter på busshelvetet! Aja, jag missade den inte iaf.



Ëfter banken åt jag hos mamma och sen åkte hon och jag in till stan. Jag skulle till Korpen. Sen skjutsade hon hem mig för att hon skulle bege sig ut på Öster och Adelsgatan för att köpa presenter till mig ;) Och nu sitter jag här helt slut.

Adam kommer snart. Eller om en stund iaf. Vi ska åka ut till hans mor i Hangvar. Blev bjuden på middag med Adam, Eva och Katja. Jag tror att det kommer bli trevlig och mysigt =)


Jag förstår inte. Syns det så tydligt? hon som gav mig sprutan sa att "det är väl klart att det gör ont om man inte har så stora armar. Skulle man ha som jag skulle det inte göra ont alls". (jag såg på henne och hon var SKITLITEN) Även fast strl 34 i kläder ibland hänger som en hösäck så inser jag det inte. När jag tittar i spegeln ser jag fortfarande den bilden av mig så som jag såg ut för ett år sedan.
 

/Anna

Skippar landet nu!

Åkte in till stan igår. Skippar landet och stannar kvar i lägenheten de kommande dagarna. Smidigast så eftersom det blir nyår, födelsedag och en massa andra ärenden i stan under den här och kommande vecka! Dessutom vill jag ju träffa Adam också, såklart =)

Han drog till jobbet fördrygt 2 timmar sedan. Skönt att se honom igen. Vi har ju inte sett varandra sedan den 23 dec! Galet!! Men, men. Har ju längtat extra mycket efter honom, så det blev extra bra när jag fick se honom igen =)

Dagens planering är:

  • En tur till Öster för en till koll på mellandagsrean.
  • Körlektion!

Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Lite TV, körkortsteori, annat plugg eller varför inte lite pyssel? Tog med mig min Panduro-kartong som jag skickade efter i höstas. Har bara inte hunnit göra ngt med allt som jag beställde. Men nu känner jag mig lite mer avslappnad och kan unna mig lite egen pyssel-tid =)



/Anna


Syster <3

Nu har syster åkt. Hon lämnade det här innanför min dörr


Fina, fina syster <3
Jag vet att jag får damp när du använder mina rakhyvlar och tar mina hårnålar, eller använder upp mitt shampoo och balsam Men jag älskar dig ändå.


Tårarna började rinna så fort jag började läsa och dom rinner fortfarande. Det kommer bli en lång vinter/vår. Men jag och Adam ska åka upp och hälsa på dig och Johan. Det är bestämt, typ enligt mig iaf =)  
 

Jag kommer sakna dig så in i helvete. Alla dessa ord som stod på pappret gjorde mig alldeles var. De kommer värma mig länge.

<3

/Anna

Körkortsteori^3

Hej allihopa! Har överlevt julhelgen, även fast det kanske inte verkade som om jag skulle göra det. Men men =)

Igår var det mellandsgsrea i Visby som gällde. Jag var först upp av ALLA på MQ, men vad hjälpte det när deras rea var minimal. Jag borde ju ha lärt mig att dom inte rear ut särskilt mycket under mellandagarna. Det brukar komma mer en bit in på det nya året har jag för mig =)
Iaf så resulterade dagen i ett linne från H&M samt en stickad tröja och en body från BikBok. Tänka sig! Anna käper kläder på BikBok! Unbelievable! Det är ANDRA gången jag handlar något där ;) 

Under hela jullovet har jag stigit upp vid 7 varje dag. Det är så skönt att känna att man har hela dagen framför sig! Man kan ta sig lite extra tid till att sitta och chilla med kaffekoppen framför ett sudoku eller framför TV4'as Nyhetsmorgon. Mysfaktor: HÖG! 
(Nu hade jag planerat att slänga in en bild på en kaffemugg, men det finns så SJUKT många att välja på från Google så jag fick beslutsångest. Men kolla gärna och se hur jäkla många olika modeller det finns ;) )

Dagen kommer bestå av körkortsteori tätt följt av...   

...ännu mera körkortsteori! Fantastiskt! Hinner jag ska jag plugga ytterligare mer teori...Jag känner på mig redan nu att dagen kommer bli underbar.... NOT!!!
Men det är sånt som måste göras, om man nu vill ha sitt körkort! =)


/Anna

Så överskattat

Jag vet att det förmodligen redan har framgått i mina tidiagre inlägg, men julafton är så jävla överskattat. Så sjukt mycket surr för bara en liten skit-dag.

Jag hatar att vara jag, jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att ingen är i närheten av att ens förstå. Jag hatar att vara mätt, jag hatar att behöva äta. Jag hatar att jag inte kan njuta av mat. Jag älskar mat, jag är besatt av mat, recept, kokböcker. Men jag hatar ändå mat över allt annat på denna jord.

Jag hatar att mamma är så jävla pain-in-the ass. Jag hatar att hon är så falsk, så jobbig och så störande. Jag hatar att jag behöver vara hennes dotter.

Det som jag berättar nu är bara en liten bråkdel av vad som egntligen finns under ytan. Det finns så mycket som bara ligger där och bubblar. Men jag känner att det inte är någon idé att berätta för någon, för de säger bara "jag förstår" fast de egentligen inte har en blekaste jävla aning. Men jag VILL berätta för någon. Jag har gått i behandling sedan maj typ. På varje möte sitter jag bara och ljuger. Jag vill inte berätta hur dåligt jag egentligen mår och hur sjuk jag egentligen är. Jag vill inte erkänna det för mig själv.

God jävla jul på er.

/Anna

Julafton

Är det nu man ska vara sådär överglad och superlycklig och snuskigt trevlig mot allt och alla? För isf så kommer jag inte lyckas. Inte på långa vägar. Ingen förstår hur jobbigt det är för mig att sitta runt ett bord med massor av andra som "vet". Jag vet hur dom granskar mig och tänker "potatisen äter hon inte och inte hade hon smör på mackan heller." De följer varje tugga jag tar, varje rörelse jag gör. Dessutom förväntas man äta extra mycket under jul. Ingen förstår hur svårt det är för mig. Alla tror att dom förstår men man gör inte det förrän man själv sitter i min sits.   

Karin är den enda som har vågat fråga hur det känns. Igårkväll gjorde hon det till exempel, när vi var hos farmor. Rätt efter rätt dukades fram, jag trodde att jag skulle dö. Och hon såg hur jag förändrades. Hon är så rätt fram. Smyger inte bakom ryggen och tisslar och tasslar som alla andra. Jag har saknat henne så fruktansvärt. Jag tror inte hon fattar hur mycket hon betyder för mig.


Julafton är så överskattad. Julmaten har jag aldrig varit särkillt förtjust i. Köttbullar och rödbetsallad kan man ju äta när som. Det enda man längtar efter är julskinkan, men det är det enda. Pepparkakor har jag redan ätit mig mätt på. Kalle Anka suger. Julklapparna ser jag inte fram emot. Släkten suger.  



Dock ser jag fram emot en sak under dagen. Och det är 2010 års julvärd. André Pops. Kan det bli bättre eller kan det bli bättre? Ögongodis på HÖG nivå. Han är så fin! :) I think I've got a crush on him ;) Sorry Adam, but I can't help it...



/Anna


Jullavslutning

Så som vi alla har väntat. Idag är dagen här! Julavsutning 2010! Även fast terminen har gått i ett rasande tempo har den för mig varit den mest turbulemta någonsin tror jag. Men som ni märker så lever jag och allt går åt rätt håll. Hösten har inte bara bestått av tråkigheter och massa jobbigt skit utan ett eller annat guldkorn har också dykt upp. Bland annat min pojkvän Adam och mina kompisar som verkligen visar att dom bryr sig. Tack ska ni ha allihopa!

I dagens julkalender fick jag en fotfil... Vad i helvete menar mamma med det!?!?

Klockan halv 9 är det julspex i aulan i skolan. Sen är det samling med klasserna. Och efter det är det jullov! Fan så nice!! =) Jag och min fina Jessica ska börja lovet med att inhandla de sista julklapparna (och de första för min del;) )

/Anna

FAILED

Sista provet för år 2010 är nu gjort. Avklarat. Och åt helvete gick det!
Kan väl konstatera att C-kursen för min del kan sammanfattas såhär:


Men men.
Körlektionen gick iaf bra. Körde med Ulf den här gången. Han är mycket bättre än Göran som jag hade i tors. Imorgon är det också lektion. Och på onsdag. Då är det dags för "lilla uppkörningen" Scary! Jag vet att jag kommer kugga ;) Men jag är ju inställd på det så det gör inget =)

Sjukhuset imorgon kl 7.30. Omänsklig tid. Helt stört. Måste gå upp vid sex typ. Kul! Men jag kan ju glädja mig med att det är jullov snart. Sitter så jävla fint!

Just nu sitter jag och typ häller i mig glögg. Kan itne sluta. Så himla gott! Tur att den bara innehåller 2,2% alkohol ;) Så sött och gott och jag är så sötsugen.



Snart kommer Adam =)

/Anna

Fjärde advent

Tiden bara springer iväg. Idag har det erdan hunnit bli fjärde advent. Helt otroligt. Var tog december vägen? 

Om fem dagar är det julafton. Köttbullar, dopp i grytan, julskinka, knäck, sill, risgrynsgröt, saffranspannkaka, pepparkakor, lussebullar, äppelkaka, hembakat bröd, rödbetssallad, tryfflar, prinskorv, alladin chokladask, mandrainer, ja allt ska man hinna äta under denna dag. Fy fan säger jag bara.

Skolan börjar också lida mot sitt slut. Den enda som är kvar är det fruktade slutprovet i matte C som går av stapeln imorgon eftermiddag. Jag orkar verkligen inte plugga mer matte, men så fort jag lägger ifrån mig matteboken så kommer det dåliga samvetet fram igen. Och jag vet att om det inte kommer gå bra på provet så kommer jag klandra mig själv så in i helvete eftersom jag inte pluggat tillräckligt.

Den föjande veckan kommer även den vara fullspäckad.
Måndag:
Slutprov matte C
Körlektion

Tisdag:
Sjukhuset
Skola
Körlektion

Onsdag:
Skola
Sjukhus (måste byta tid eftersom jag inte vill ;) )
Julklappsinköp med Jessica
Körlektion

Torsdag:
Vårdcentralen??
Klä julgran
Göra en omgång knäck till
Slå in julklappar
Middag hos farmor (PAIN IN THE ASS)

Fredag:
Julafton, tjohoo... 


/Anna

Matte-helvete!

Fy fan vad jag inte tycker om matte just nu. Fy fan säger jag bara! Gud vad jag inte orkar plugga mer. Blir förbannad så fort jag ser bok-helvetet!

/Anna

Horoskop

Hela jag luktar citron, haha ;) Men det kunde varit värre. Citron luktar ju ändå rätt friskt och fräscht =)

Morgonen har spenderats framför TV:n och Vinterstudion med inslag av den alpina världskuppen och just nu skidskytte. Jag älskar att de på skidor. Det går himla bra för Björn Ferry just nu! Kul! =)
Har suttit med matteboken också. Det går framåt, men känner mig fortfarande osäker.


<3

Mitt horoskop i dagens GA:
"En fest kan verkligen bli rolig, men se upp med svartsjukan. Det är inget bra läge om ni ska börja bråka."


Nu börjar jag tvivla på om jag ska åka till stan ikväll eller inte. Hur mycket ska man lita på horoskopen egentligen? Är det sanning eller gör det en bara orolig i onödan? Nu måste jag nästan ta reda på vad GT's horoskop säger. Haha! 

/Anna  

Fredagkväll

Svenska-helvetet är inlämnat. Nu sitter jag och pluggar matte och dricker mitt jävla sura citron-te. Min mage vänder sig snart ut och in!

Egentligen tjänar det inte så mycket till att jag sitter och räknar i boken. För jag kommer ihåg precis typ varje tal. Alltså hur man ska göra för att lösa det, och det ger ju egentligen ingenting. Men men, lite kanske det fräschar upp minnet iaf. Det kan man ju hoppas på! Men jag känner mig så sjukt rädd och så sjukt oförberedd inför provet. Tänk om jag inte kan ett skit! Hej då MVG. 

Försökte precis göra en fin beskrivning för pappa vad filmen Gladiator handlar om. Han verkade måttligt intresserad... Men ännu är det TV 3 som rullar på TV:n! ;) Bra jobbat Anna!!! =)

/Anna

Fredag!

Det var ett tag sedan sist nu, och förklaringen är att det har kommit mycket saker imellan. Körlektioner, läxor, matte^2, pojkvän... mm.

Gårdagen sög. Fick tillbaka spanskaprovet, hade läsförståelse på svenskan, och sen 2,5 timme fysik. Kan det bli värre? Och uppå det så skulle jag ha körlektion. Tanken var att jag skulle ha omkörning i mörker, men på grund av det dåliga vädret så blev den inställd. Ist fick jag en vanlig körlektion. Körde runt i stan. Inget fungerade, allt bara sket sig. Aja, shit happens.

Sitter just nu och plågar mig igenom hemmagjort "citronte". Adam presenterade det för mig igårkväll. Det är gott men surt som satan! Min mage gör uppror på grund av allt surt som jag druckit de senaste dygnet. Men har väl inte så mycket till val, eftersom jag inte vill gå på pencillin.  

Dessutom överraskade han mig igårkväll med choklad och en ny smak av Ben & Jerry's! Den killen vet precis vad jag vill ha ;)  

Om en vecka så har man snart bänkat sig framför TV:n och Kalle Anka. Alltså, Kalle Anka är inte bra för fem öre, men det hör till att man ska se det, om man så måste plåga sig i genom eländet.!

/Anna

Halkkörning och middag

På order från Jessic så ska jag tydligen skriva ett inlägg. Trots att jag egentligen borde räkna matte, räkna matte och räkna ännu mer matte. Hade varit skönt att ha allt avklarat innan helgen så att man bara kan slappa då och ladda upp med pepparkakshus, brända mandlar och fudge!

Iaf! Igår stod det halkkörning på schemat. Det var kul, ganska iaf. Tills jag började må lite illa ;P Men jag överlevde och det känns skönt att ha det gjort.

Igårkväll var jag och åt på Bolaget med Adam, hans syrra, hans mamma, Carlsson och Vidar. Mycket trevligt och riktigt god mat. Tog en grillad laxbit och ångrar absolut inte mitt val. Ang. Adams familj så var den helt OK ;) Dom säger verkligen precis vad dom tycker och tänker, men dom var roliga och trakasserade Adam under hela kvällen. Inte en enda utfrågning fick jag. Skönt! Eftersom det var det som jag varit mest nervös för!

/Anna

Varför gör jag såhär??

Jävlar i helvete! Varför tackar jag "ja" till saker som jag vet att jag kommer vara jättenervös inför!?!? Imorgon ska jag ut och äta med Adam tillsammans med hans syster och mamma (!!!!!!!!!!!!!!!!) Gaaaaaahh! Båda två på samma gång liksom! Tänk och dom är jätteläskiga och gaddar ihop sig mot mig och ställer jättejobbiga frågor! Vi ska på Bolaget. Har aldrig varit där. Kollade precis in menyn - det är SVINDYRT! 

Confiterat anklår... :S 


Kalvlägg
Några av sakerna man kan välja. Typ inget går under 200kr..

Å sen, vad ska man ha på sig liksom? man vill ju vara snygg, men ändå se naturlig ut. TACKSAM FÖR TIPS!!!!

/Anna

Redovisning avklarad!

Fan vad skönt att denna dagen är över! Så otroligt happy över att Historiaredovisningen är överstökad! Det är så härligt att man märker hur mycket man utvecklas med tiden också. För ett par år sedan skulle jag ha haft mardrömmar om redovisningen en hel vecka innan, men idag gick jag upp där och var itne ett dugg nervös. Jag bara körde på.

Besöket på Korpen gick också smärtfritt. Fina, snälla, bästa Jessica var jättegullig och följde med mig =) Vi halkade runt på våra cyklar och trodde att vi slulle ramla och bryta vartenda ben i hela kroppen, men på något underlivt sätt så klarade vi oss! Underbart!

Nu är det inte mycket kvar av denna hösttermin. En engelskatext till imorgon, svenskatext till på fredag (eller måndag????) och sen slutprov i matte C. Det ska man väl kunna överleva?

/Anna

Fullspäckad vecka!

Då var det måndag igen. Helgen är över och en ny fullspäckad vecka väntar!
Idag:
Korpen kl. 11.00
Redovisning antiken/medeltiden

Imorgon
Halkkörning!! :S 8-12

Onsdag:
Körlektion efter skolan mellan 14.50-15.40
Soaré i skolan kl 17-?????

Torsdag:
Körlektion efter skolan mellan 15.45-17.25
Bad med Adam och hans kompisar 18.30-????

Fredag:
Deadline svenskatext??
Fransfärgning??
Julklappar???????

Utöver detta ska man också kolla igenom hela matteboken inför måndagens slutprov i matte C. Skoj!!! =)
Men sen är det snart jul. Kan inte fatta att det redan är Lucia idag och att julafton bara är om 11 dagar!

Jag älskar julstämningen som sprider sig i kroppen. Pepparkaksbak, koka knäck och kola, lussebulle-doft, snön, halkan, all julpyntning på stan, all julgransbelysning, julklappsstressen, (JAG ÄLSKAR DEN! Så det är därför jag helst sparar julklappsinköpen till sista dagarna), den satans granen som barrar, risgrynsgröte, doften av kanel. Guuud vad det är mysigt i dessa stunder!! :)  

/Anna


Julbak!

Ligger i sängen just nu. Vaknade drygt tjugo i åtta och övade lite på min historiaredovisning. Fan vad det blåser idag! Kan ju knappt höra vad jag själv tänker! Och inte kan jag se vad jag själv skriver heller eftersom jag inte har satt i mina linser än. Skärmen befinner sig drygt 50cm bort, och jag ser inte vas jag skriver. Ibland skäms jag över min dåliga syn ;)

Jag bakade pepparkakor igår! Det är sjukt lätt att bränna dom, har jag nu kommit på. Första provkakan blev liiiiite väl mörk, men resten av plåtarna kom jag ihåg! =) Egentligen gillar jag inte hemmagjorda pepparkakor, de man köper smakar mycket bättre.

Men ändå så hör det liksom till att man ska göra egna pepparkakor på julen och där har vi anledningen till varför jag stod och svor över den jävla pepparkaksdegen som bara gick sönder, samtidigt som jag lyssnade på julmusik.

Det blev ett litet kolka-kok också! Guuuuuud vad smeten är god! Skulle lätt kunna äta upp hela ;) Hehe =) =)

Tror ta mig tusan att det får bli en till sats idag! Dessutom ska det göras lite knäck också! Och räknad MÄNGDER av matte.

/Anna

Bakis??

Fy fan vad bakis jag känner mig! Guud vad ont jag har överallt.. haha :) Känns som om jag har festat hela natten. Mitt huvud sprängs snart och jag vill bara ligga på soffan och smälla i mig godis. Tycker det är grymt konstigt eftersom jag inte har druckit på flera veckor..

Igår efter skolan gick jag på stan. Köpte ett par jeans till mig samt en blus. Hittade dessutom en födelsedagspresent till Adam och en julklapp till Jessica. Jag känner mig redan fattig. Fy fan, vad lite pengar man kommer ha den 23:e! (Datumet då jag förmodligen köper resten av julklapparna...) :)


Iaf. Lite senare på kvällen kom Adam och hämtade mig. Vi åkte till Oskar och låg på soffan och snackade skit. Mysigt. Sen beställde vi lite mat. Drig sedan vidare till Ulf och Emelie. Gick till Atterdags och köpte godis och sen åkte vi alla fem till Borgen och såg på bio. En händelse av ren imuls liksom :) Men det är det jag gillar med Adam och hans kompisar. Man behöver liksom inte planera allt i förväg. Det som händer, det händer liksom =)

Filmen hette Unstopable och den var helt okej =) Handlade om ett tåg med farligt gods som råkade åka iväg obemannat. Sen skulle man få stopp på det så att det inte skulle typ skada en massa andra tpg på samma räls och så. Låter heltråkig, men den var bra! =)

Åkte sen hem till Adam och sov där. I morse när vi vaknade låg vi och såg på Despicable me.

Så sjuuuukt rolig! Haha =) Se den! Nu sitter jag i min lägenhet. Adam skjutsade in mig eftersom han ändå skulle in till stan och börja förfesta klockan ett... Han har personalfest ikväll. Pappa kommer och hämtar mig snart. Ska hem till Mästerby för att baka pepparkakor och göra knäck och kola! =)

/Anna


God morgon!

Ligger i sängen och dricker ur Adams avlagna coca cola. Sött och gott =) Han åkte härifrån för typ 40 minuter sedan. Vill inte att han skulle gå :( Men vi ska typ ses ikväll igen, och då typ med hans kompisar. Läskigt!!

Skönt att det är fredag! Har sovmorgon till 11.00 idag. Och sen ska det ut på stan och letas födelsedagspresent till Adam. Vet inte riktigt vad det kommer att bli för något, men jag hoppas innerligt att jag hittar något bra :)

/Anna

Tant-helvete!

Efter en bortslösad håla så begav jag mig ner till sjukhuset. Först skulle jag till fyslab. för att kolla mitt hjärta. Tanten som satt där i receptionen borde seriöst överväga att skaffa ett nytt jobb eller äta upp alla pepparkakor som finns i Sverige för att bli liiiiite snällare och trevligare...
Skitotrevlig när pappa sa att jag hade blivit ditskickad från barn o ung.avd.
- Nej här finns inget inbokat! Men vi får väl ta ett EKG på dig ändå! Men du får sitta här och vänta ett tag om det går bra!?
Väl inne på rummet visar det sig att det är hon som ska ta EKG:et. Jag vill bara springa därifrån.
- Ta av dig allt på överkroppen.
Visst tänker jag och tar av mig tröjan. Tar för givet att jag kan behålla bh:n på eftersom den inte bör vara ivägen för elektroderna.
- Sa jag inte att du skulle ta av dig ALLT, säger hon när jag står där i bh.
Så det är bara att ta av sig medans hon står där och glor. Fun! Sen så sprutar hon en massa vatten på mig för att hon ska kunna fästa plattorna på min kropp. När EKG't är taget så är jag fortfarande skitblöt på kroppen men inte får jag ngn handduk eller papper att torka mig med. Nej, hon säger bara:
- Så nu kan du ta på dig och ta med den här lappen (den långa remsan som visar hur hjärtat slår) när du går.

Sen gick jag och pappa vidare till barn och ungd. avdelningen där jag fick ta vikt, bloddtyck och blodprov. 4 rör från mitt långfinger! Trodde huden skulle spricka sönder när Lena klämde på mitt stackars finger. Men jag gillar Lena. Hon är riktigt trevlig och alltid så glad :) Har nästan saknat henne lite ;) Var ju ett tag sedan vi sågs. Har aldrig haft så lågt blodtryck som jag hade idag. 61/100... och pulsen låg på 48.

Träffade sen en barnläkare. Hon var bra, jag gillade henne jättemycket. Dock sa hon att jag inte får göra ngn fysisk aktivitet, alltså varken cykla till skolan eller gå promenader. Som tur var så var inte mamma eller pappa med, så jag kan ju bara råka glömma att säga det :) Inte av den anledningen att jag är ute efter att bränna så mycket kalorier som möjligt utan mer för att jag inte vill belasta pappa för mycket. Han skjutsar mig redan till skolan varje dag och jag vill inte be honom att skjutsa hem mig från skolan också. Han gör redan så mycket för mig.

/Anna

Roses :)

Igårkväll fick jag en bukett rosor från Adam :) Trodde att jag skulle smälta. Gud vad gullig han är! Nu står de på mitt köksbord och doftar gott =) Vill bara hem och borra ner nästa i dom och andras in den ljuvliga doften.


Har precis haft spanskaprov. Gick sådär, men jag hoppas på det bästa =) Kändes inte helt fel ändå =) Nu ska det skrivas utredande uppsats...Det kommer inte gå bra =) men jag är glad ändå :)

/Anna

Don't lie

Sluta ljug för mig. Jag vet att du inte tror på ett enda ord av det som jag säger. Man behöver itne vara dum i givudet för att fatta det. Varför ljuger du för? Varför säger att du litar på mig, när du ändå inte gör det?

Killar vill inte ha tjejer som inte äter. Jag vet det. Det här är ett sånt sjukt jävla bra tillfälle jag har kommit till, men ni fattar inte. Jag äter som mest när jag är med Adam. Vi åt glass igårkväll. GLASS!! Grädde och massor av fett. Men jag åt, för Adam var vid mig. Han köper pepparkakor och choklad till mig. Jag äter. Han köper julmust, jag dricker. Han har sagt att jag är benig på vissa ställen. Vem vill höra det från sin pojkvän? Ingen väl!?!? Jag vill inte att han ska tycka att jag är bening så jag vill göra något åt det. Alltså äta.

Men det spelar ingen roll vad jag säger till er. För ni tror ändå bara att jag ljuger. Jag väntar bara på att ni ska ta reda på Adams mobilnummer så att ni kan ringa och sms:a honom och därmed ha stenkoll på mig. Precis som ni har sms'at och ringt till en del av mina närmsta vänner.
Karin är på min sida iaf. Tur att någon är det?

/Anna 


Tedrickande

Sitter i min extremt lilla soffa och avnjuter en god kopp te. Det är typ någon speciell julblandning från Kränku and I like it a lot!! =) Innehåller lite mandelspån, apelsin, kanel och citron tror jag att det stod på. I vilket fall som helst är det sjukt gott! Och julkänslan kommer lite smygande =)

Kränku har så sjukt goda te'er så man blir helt lycklig. Måste gå igenom hela deras sortiement =) Så om ni känner för att ge mig en liten present någongång så kan ni alltid köpa en påse lös-te därifrån :) Hittils har jag testat kärlekste, gotländs sommarblandning och det här speciella julte'et. Okej, när jag tänker efter så har jag kanske inte testat så många, så min statistik ska man kanske inte lita fullt så mycket på eftersom alla andra te-sorter kan smaka skit ;) Men de tre som jag har smakat är supergoda =) Särskilt med en sked honung i!

Så då var bloggens te-kvot fylld för ett år framöver, nu till dagens händelser!

Vaknade efter fyra timmars sömn av att Adams mobillarm ringde klockan 6. Ville bara ligga och hålla kvar honom i sängen, men han skulle ju upp på jobbet så det var bara att låta honom gå :( Buhu!! Hela sängen och min sodda (typ) luktar Adam. Det knyter sig i magen så fort jag känner doften. Vill bara träffa honom nu nu nu!!!

På den medicinska grundkursen hände inte mycket. Likaså var det med mattelektionen. Frida var dock tillbaka i skolan efter att ha varit hemma typ 12 dagar! Kul att se henne igen! :) Fina, glada Frida :) Eftersom Ingalill inte är på ön denna vecka så slapp vi en lärarledd historialektion. GÖTT! Slutade alltså 90 minuter tidigare! Wiiiie!!

Har också hunnit med att känna mig riktigt duktig idag också! Ringt och bokat tid och allt. Jag vet att det inte låter som en så stor grej, men att jag, Anna Olofsson ringer och bokar tid hos någon okänd person, har aldrig hänt förut, since I hate to speak in and answere my telephone... :)

/Anna



Fia med knuff

Då har det redan blivit söndag. Kan inte förstå att det bara är 2,5 veckor kvar i skolan. Obegripligt faktiskt. Var tog höstterminen vägen? Förstår inte hur det har kunnat gå så snabbt. Snart har jag gått hälften av min gymnasietid. Underbart!

Skulle ju bakat pepparkakor i helgen, men vem tror ni glömde de nyinköpta pepparkaksformarna i lägenheten.. haha ;) Istället blev det lunch hos mamma igår. Hon fyllde ju år förra veckan så vi firade henne lite igår =) Spelade "fia med knuff". Jag HATAR det spelet.



Fia med knuff är ett jävla skitspel. Anledningen till varför jag har den åsikten är att jag bara ha dåliga minnen från det. När jag var liten spelade jag det alltid mot Karin och hon slog ut mig VARJE JÄVLA GÅNG!!

Håller på att försöka knåpa ihop något vackert till min utredande uppsats... Hmm.. undrar vad det kommer bli i slutändan. Säkerligen inte en utredande uppsats utan en mix av lite allt möjligt tror jag =)

/Anna

Varför?

Varför har inte jag rätt att vara som alla andra. Varför kan inte jag äta vad jag vill? Varför tror jag att ingen kommer gilla mig och jag väger ett par kilo mer? Varför är jag så jävla störd för? Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

/Anna

Första december

Gårdagen var verkligen jobbig. Pain in the ass. Förstår inte hur det kunnat hända. Förstår ingenting.
Har precis haft matteprov. Det gick mindre bra... Jävla kanal-helvete! Nu ska jag iaf tröstäta lösgodis som Adam hade med i måndags :)  

Första december idag. Typ - 12 grader imorse. Trevligt...Blev ingen julkalender för mig imorse, eftersom jag inte kunde byta kanal på TV:n.. Så det får bli SVT play när jag kommer hem.

Öppnade inte heller min chokladkalender eller det första paketet i min paketkalender. (ska lägga upp vilder på den) Dock vet jag vad dagens paket innehåller eftersom jag redan har varit där och klämt och känt.. ;) 

Körlektion idag. Om drygt 55 minuter till och med. Jag ska köra i 70 km/h och sen bomsa till 0. Vill min körskolelärare dö eller?? Hur fan vågar han sötta sig i bilen med mig. Om vi får sladd så har jag inte en aning om hur jag ska styra upp den. Men hoppas att ABS-bromsarna och anti-sladdsystemet räddar mig hela tiden :) 

/Anna
 

RSS 2.0