Trött

Ska gå och lägga mig snart tänkte jag. Är ruskigt trött! Dessutom ska man ju upp vid typ fem imorgon bitti.. Båten går 07.05 och flyget från Arlanda 15.20. Om allt går enligt planerna kommer vi alltså befinna oss i Umeå 16.20. Sweet =D

/Anna

Massa muffins

Morotsmuffinsen står i ugnen. Jävlar vad många det blev! Eller så ser de mycket mer ut, eftersom jag har en sådan extremt liten ugn och därmed en pygmé-plåt!

Så nu har jag snart en hel uppsättning av morotsmuffins i frysen. Bara att ta fram och smeta på lite phiadelphiaost-blandning på sedan innan servering! Smaaaaaaaart :-)

Sedan jag kom hem har jag hunnit få besäk av pappa. Jag stod och duschade och hörde hur någon vrålade utanför ytterdörren. En trevlig upplevelse? Njaaa. En annan rätt otrevlig upplevelse var dagens fysikprov. Bajs. Men men, nu är det över iaf och jag har SPORTLOV!!

/Anna

Sportlov!



/Anna

Packning

Är nu typ ett fysikprov från sportlovet. Ett jävla prov, sen har man ledighet i 9 dagar. Sweet.
Har packat lite nu, och städat lägenheten. Har näääästan allt under kontroll. Så svårt att uppskatta hur mycket handbagaget väger när jag inte har en våg till hands. 10 kg är ju maxvikt och jag hoppas innerligt att jag inte överskrider den. Då blir det dyrt ;) Dessutom har vi planerat in en shoppingdag, så måste ha lite plats över i väskan till eventuella inköp.

/Anna


Ditt jävla helvete

Ditt jävla helvete! Varför var du tvungen att bli född och komma på "Lenz lag"?

Tänk vad lätt livet hade varit om du inte hade kommit och ställt till det med dina teoirer och idéer!

/Anna


DNA från brottsplats

Jajjemän, nu sitter jag här igen och bloggar ;) Hehe :-)

Dagen började med genteknik. Jag älskar gentekniken. Vi går dit, droppar ner lite saker i små rör, sätter rören i ett vattenbad, får rast i 45 min, går tillbaka och häller ner innehållen i provrören i brunnarna på en elektrofores-platta och sen är det slut. Soft.

Idag undersökte vi DNA från en brottsplats å så ska vi jämföra det med DNA:t från en massa misstänkta.

På biologin hade vi en lång håla typ, så den tiden spenderade jag i fysikens tecken! Prov imorgon ju.

I eftermiddag ska det lämnas lite jobbansökningar här och var, sedan ska det pluggas lite fysik. Kul liv!

/Anna

Muffins

Till att börja med kan jag tala om att mina chokladmuffins med chokladbitar i som jag tillverkade i gårkväll blev helgoda! Idag tror jag att jag ska göra lite morotsmuffins! Har massa morötter i kylskåpet som aldrig går åt och dessutom två ägg som ligger och väntar på att bli användna!

Muffins är så sjukt roliga att göra. Man kan göra dem hur små eller stora man vill, man kan smeta på en massa glasyr och dekorera dem fint och dessutom kan man ha i lite av varje i dem! För vem har sagt att muffins bara får innehålla en massa socker och "godsaker"? Hur smart är det inte att ha "mellanmålsmuffins" i frysen som är lite mer nyttiga och "matiga"?

Dock önskar jag mig en muffinsplåt så att muffinsen inte blir så missformade som de lätt blir om man använder vanliga pappersformar. Har visserligen silikonformar som fungerar asbra! Men de är bara sex till antalet... :(  

Snart är det dags för engelska. Blir nog ett blogginlägg då med, eftersom vi inte gör så mycket under dessa lektioner... hehe

/Anna

Kärt barn?

Hetvägg, fastladsbulle, semla, fettisdagsbulle. Kärt barn har många namn. Eller? Njaa,..personligen är jag inte särskilt förtjust i dessa bakelser/bullar. Gör man egan bullar hemma blir de ofta torra och ganska tråkiga, men köper man dem är de så jävla stora och mastiga att man spyr efter 1/4. Så nej, jag har inte ätit en semla idag.

I Adam-Live på TV 3 har de tävling i hur många semlor de kan äta på en timme. Just nu har en ätit 6.5 st. 3250 kcal på 30 min. Nice! Dessa personer (behöver jag säga att de tävlande är killar??) kan ju inte må bra när tävlingen är avslutad.. 

Idag är det även pannkaksdagen som Amanda gladeligen berättade för mig och Daniela idag :-)
Får jag välja mellan semla och pannkakor tar jag LÄTT pannkakor. Utan tvekan.


I övrigt har dagen bestått av fysik, genteknik och kemi. Sedan lite plugg innan man drog till "doktorn". Efter det var det klippning ute i Klinte. Klockan fem var jag tillbaka i lägenheten. Pust. Ska ägna ett par minuter till åt fysiken sen tror jag att jag ska baka lite muffins! Har lite smör som behöver gå åt!

/Anna


Jagad av gerillasoldater

Jajjemän! Dags för mardrömmar inättras igen. Precis som alltid drömde jag om krig. Dock inte andra världskriget denna gång, utan i nättras var jag jagad i skogen av en helt flock gerillasoldater, typ. Trevligt? Njaaa...  
 g
Därav anledningen till att jag inte sov så mycket inatt. Kunde först inte somna, så det dröjde säkert till kl 01.00 innan min hjärna slockade. 4.5 timme senare vaknar jag alldeles kallsvettig typ och tror att jag har en gerillasoldat i sovrummet som ska skjuta ihjäl mig. Ni vet en sådan där hemsk avrättning ruskigt nära håll.

Ridningen idag gick bra. Vi hoppade och JAG RAMLADE INTE AV!! Stående ovationer!! :D Jag gillar verkligen vår ridlärare Åsa. Till skillnad från min förra ridlärare Ing-marie, är Åsa snäll och har känslor. Det är jag som sagt inte direkt bortskämd med att ridlärare har...

/Anna


Behöver jag ens?

Behöver jag ens säga att jag har galet ont i halsen? Har även fått en ytterst trevlig slemklump som sitter där och förhindrar lite av min andning.. Trevligt! Är så jävla trött på detta halsonta! Vill kunna träna igen, vill kunna svälja klokt, vill vara återställd tills vi åker till Umeå! (gärna någon dag innan också)...

Insåg att det typ inte är några skidtävlingar på TV idag. Besviken ;( Hur fan ska man då överleva eftermiddagen??? Plugg utan Vinterstudion. Igår typ vann Johan Olsson, precis som han gjorde förra helgen med! Grymt!! =D
Johan Olsson efter lördagens världscupsseger.


Nu ska här skrivas om minnet, och vad man kan göra med det.



/Anna

Svårt och tråkigt

Det är så jävla svårt att få något gjort när det kommer till fysiken. Varför? Det är svårt och det är tråkigt. Hela tiden kommer man på massa annat som man bara MÅSTE göra för att slippa allt vad gäller flödestäthet och allt som här därtill. Bläääääh! Kanske biologin är lite roligare och lite lättare att få något gjort med? Värt ett försök! 

/Anna  

Sjuklördag

Lördag. Ont i halsen. Seg. Fysik-plugg. Jippey!?

Det gick sådär med mitt pluggande igår. Lite klarade jag av iaf, men det blir till att fortsätta idag, imorgon, på måndag, på tisdag och på onsdag. Fan, mycket ska hända nästa vecka alltså. Jobbansökningar, läkarbesök, klippning i Klinte, packning till Umeå (Vad fan ska jag ha med mig??), fysikprov, en rapport i biologi, plus en till uppgift i detta ämne. Tur att jag kommer sluta tidigt både måndag, tisdag och onsdag.

/Anna

Suck och jämmer

Blir galen på min jävla hals!! Nu är det precis en vecka sedan den började göra ont och inte fan har den blivit bättre. Jag ger den helgen på sig. Är den inte bättre på måndag vet jag fan inte vad jag gör. Har inte tid att bli sjuk nu och inte heller har jag tid till att springa till doktorn. 


Denna kväll ska spenderas med fysikboken. Fan vad jag älskar den <3

/Anna  

Virus

Japp, jag har ett virus. Ett virus i min hals som inte går att käka penicillin mot, utan det är bara att vänta tills det går över. Jag ska hålla mig varm, ta det lugnt, dricka varma drycker och äta saker som lindrar för halsen.


Igår var det bio-time! Vi såg Chronicle, en helt ny film. Mina förväntningar var ganska höga eftersom trailern verkade ruskigt bra. Tyvärr så sög filmen. Eller den gick väl att ta sig igenom men det är ingen film som jag rekommenderar eller som jag kommer se igen om inte någon hotar mig.



/Anna

Otur?

Jajjemän! Nu har jag varit och hämtat min studentmössa på Maxi! Den dyraste jävla mössan som jag någonsin har köpt och någonsin kommer att köpa. Inte ens min Peak Performance-mössa kostade hälften så mycket som den. Men oj så snygg den är! Studentmössan alltså. Den ligger nu i tryggt förvar i plastpåsen, i tygpåsen, i kartongen på mitt köksbord.
Har jag testat den? Nej, för jag har hört att det betyder otur att ha den på sig innan det verkligen är dags!
  

Otur...

Tydligen var det min tjocktröja som har anlänt hem till pappsen. Vore det inte mer miljövänligt att skicka allt i samma paket. Eller?? 

Provningen av klänningen gick SKITBRA! Den börjar växa fram nu och jag gillar den! Synd att man inte hade större bröst bara. Då hade den varit ännu snyggare.


Nu ska här drickas kaffe.

/Anna

Favorisering?

Sitter nu på en extremt givande engelskaletion. Vi gör; ingenting. Det är som det brukar alltså.
PÅ gentekniken klippte vi sönder DNA på riktigt, förut har vi ju bara gjort det i datorprogram.

Biologilektionen bestod av en genomgång av Syon om högskolor, meritpoäng och behörighet. Hon gav en mest ångest tycket jag. Det känns som om vi borde ha fått lite av den informationen som vi fick idag, lite tidigare. Typ i ettan.   

I eftermiddag ska balklänningen provas igen. Ska även betala allt typ och material som har gått åt hittills. 582kr. Har så svårt att få ett grepp om det är mycket eller lite. I denna summa ingår ju fyra meter tyg, plus fodertyg, plus tyg till korsetten, plus band till korsetten samt tråd.

Så enligt min mening tycker jag inte att denna summa är något hänga upp sig på. Men som sagt, det finns ju delade meningar. Farmor tyckte ju tex att jag skulle åka till Sthlm för att köpa en klänning eftersom det skulle "bli såååååå mycket billigare istället för att sy upp en." Men när Karin skulle fixa sin balklänning, då var det minsann farmor kompis som sydde upp den åt henne. Jag får vibbar av favorisering...  

/Anna

Superduper

Titta vad jag fick av min fina pappa tidigare idag :-) Måste dock säga att jag var lite skeptisk när jag såg förpackningen och så, men dom var superdeupergoda!  
  

Dessutom sa han att han skulle med en i socknen om jag kan få komma och rida på en av hans hästar, Fido. Hoppas verkligen att jag kan få den möjligheten, hade varit superdupernice!

Nu har jag använd ordet "Superduper" alldeles för många gånger i detta inlägg. Bäst att jag slutar ;)

/Anna

Alla-hjärtans-dag

Jahapp, då var denna dag återigen kommen.
Kan inte påstå att jag dirket avgudar denna dag, men ltie trevligt är det väl kanske. Om man har en parter vill säga. Jag tycker inte att man ska göra denhär dagen till någon stor grej. En extra lång varm kram eller kyss duger mer än nog.   

Det värsta med alla-hjärtans-dag är att jag har lite svårt att veta vad som förväntas av mig också. Ska jag bjuda Adam på middag, ge han en fin present, baka en kaka, göra ingenting? Det är svårt det här! Tänk om han kommer med värsta stora grejen och jag ingenting, och vice versa.  

/Anna



Timeline

Jag hatar den nya time-linen på facebook. Inte för att den är ful eller så, utan mer för att när man skrollar ner, skrollas sidan upp, man skrollar ner igen, sidan skrollas upp igen.. osv. Denna kamp fortsätter tills jag får psykbryt och loggar ut.

/Anna

Hata

Asså jag hatar när man ska ha tag i ett telefonnummer men inte hittar det! Är inne på rätt hemsida, men där står bara ett nummer anviget, vilket är det nummer man ska ringa på sommaren. Damp.

/Anna

Aldrig med nukleofila attacker

Yey! Kemitentan är typ klar nu! Så jävla soft! Ska bara läsa igenom den igen imorgon, skriva ut den och rita lite diagram och reaktionsmekanismer och annat skoj =) Typ det bästa med hela grejen - att får rita och måla ;)

 

Detta har varit det jobbigaste jävla kapitlet på hela kursen hittills och jag tror inte det är särskilt många som har fattat särsklilt mycket. Jag är iaf jävligt glad över att jag aldrig mer kommer hålla på med nukleofila attacker!

/Anna

Nya smaker

Det har ju kommit lite nya Marabousmaker nu. Bland annat denna med manelsplit. Köpte den i fredags på Rimi, har inte sett den tidigare så tyckte att det kunde vara värt att testa. Måste säga att  det inte var någon sensation utöver det vanliga, men precis som vanligt tog den slut ganska fort ändå... :-)



Den nya smaken med saltlakrits kommer jag INTE testa. Varför? Jag H A T A R laktris...

/Anna  

Trevligt

Näsan är helt tät, mitt öga (jo det är sant, bara det högra ögat) rinner, halsen ömmar och jag nyser var och varannan minut. Fan vad trevligt jag har det!
 
Veckans avsnitt av GossipGirl har jag precis avverkat. Blir nog ett DH innan jag påbörjar fysiken!

/Anna

Tandont

Asså... jag har jävligt ont i min tand! Den tand som sitter längst in, längst ner och till höger (sett framifrån). Det typ pulserar i hela min högra käke.. Jävla visdomständer som inte vuxit fram än. Eller inte för att jag vill ha några visdomständer, men.. Äh, ni fattar 
 
/Anna

What a wonderful day

Idag vaknar man upp vrålförkyld med ont i halsen. Wonderful!! Eller nu överdirver jag kanske lite med "vrålförkyld"...men förkyld är jag minst sagt iaf! Därför kommer nog detta bli en jag-tycker-så-synd-om-mig-själv-dag. Men sånna får man väl också ha?  

Är förvånad att jag ändå vaknade halv nio då jag satt uppe till halv ett och pluggade och dessutom inte har sovit särskilt mycket under veckan. Men, men. Carpe Diem! Nu har jag heeeeeela dagen framför mig att plugga. Almedalsbiblioteket ska även besökas för att kolla upp en grej i kemin!

/Anna


Mina aningar besannades

Iiiiiiiihh! Fick ett sms från posten för en liten stund sedan: "Ett brev från Estate Europe AB är nu inlämnat till Posten och är på väg hem till dig." Hade mina aningar om vad det kan vara för ngt i paketet men kollade ändå upp vad Estate Europe AB är för ngt. Och precis som jag anade; MIN STUDENTMÖSSA ÄR PÅ VÄG HEM TILL MIG!!!

 
Sweet

/Anna

Morgonplugg

Sådär ja! Har pluggat lite nu på morgonen framför TV:n och Vakna med The Voice. Great! Känns som om labrapporten vi ska skirva om ICA's köttfärs i mikrobiologin (vi kollade hur mycket bakterier köttfärs innehåller) kommer bli meter-lång!! Precis som kemin, engelskan och fysiken får den bli helgens problem!


Idag är det fredag! Kemi och fysik på förmiddagen. Lunchrast och sedan projektmöte. Vi måste börja med framställningen i InDesign nu, tiden springer iväg. Men först ska vi rita upp en detaljerad plan på papper om hu varje sida i vår bok ska se ut. Det är just detta som vi ska göra idag! Hoppas att vi får något gjort..

Sedan får man se vad kvällen och de kommande två dagarna har att bjuda på!

/Anna


Pluggmorgon

Kunde inte sova så bestämde mig för att dra till skolan och försöka få lite plugg gjort. Typ engelska, fysik, mikrobiologi. Så nu sitter jag här i den ödelagda kafeterian i F-huset där den ena väggen har fått en fin blå färg, medan det på den andra väggen lyser av en förjävlig orange nyans. Den som valde färgen borde straffas...


På dagens schema står det mikrobiologi där vi ska fortsätta med vår köttfärs-lab, sedan biologi, engelska och fysik. Kunde varit bättre, men hallå, det är ju fan torsdag idag! Snart helg!

/Anna

Slipsten

Det har ramlat in en hel del grejer att göra i skolan nu. Galet mycket. Det var som ett bombnedslag av grejer som landade, särskilt idag (känns det som). Och vad gör jag åt det? Jaaaa, jag kommer hem från skolan, sätter mig i soffan, äter lite choklad, loggar in på bloggen och klagar över allt som jag borde göra men som jag inte gör, ser på top Model (som jag redan har sett typ tre ggr tidigare) och dricker kaffe. Så ska en slipsten dras! Eller...?



/Anna

Kak-fiasko

Skolan var riktigt jävla seg idag. Höll på att somna flera gånger om!

I eftermiddag har jag varit och tankat, lämnat jobbansökan på Rimi (kommer inte ihåg vad affären heter nu för tiden, de byter ju namn titt som tätt!) och bakat en kaka till morgondagens projektmöte.

Kakan kan sammanfattas som ett stort fiasko..haha. Har ställt in den i kylskåpet nu med förhoppningen om att den kommer stelna lite...hehe. Om det inte hjälper så får jag baka ngt nytt eller köpa. ;)

/Anna

Drömmer mig bort

Sitter och kollar in GotlandsHems lägenheter som är lediga nu. Drömmer mig bort. Vill ha en lägenhet! En alldeles egen som jag kan möblera och inreda själv. Fy fan vad skönt det hade varit!! Vilken frihetskänsla! Synd att jag bara har typ en tiondels så många ködagar som den som står först i varenda kö har...


/Anna

Chokladbegär

Nu har min dator slocknat och blivit totalsvart två gånger inom loppet av typ en timme. Kanske är tid att lägga över allt väsentligt på min externa hårddisk? Kan vara en bra idé! Samt be pappa att köpa mig en ny laptop som han har sagt att han ska göra? Karin fick ju en när hon gick på gymnasiet. Jag har snart gått ut gymnasiet utan att ha fått en data! 



På onsdag ska jag få prova min balklänning. Asså tänk om den är skitful, vad fan gör jag då? Skriker, gråter, river sönder den? Den som lever får se helt enkelt. Jag hoppas dock att jag kommer älska den =)

Fick ett enormt chokladbegär för ett tag sedan och improviserade ihop ett chokladbollsliknande recept bestående av de ingredienser som finns i riktiga chokladbollar som jag hade hemma: kakao, havregryn, socker och vatten (ist för kaffe). De blev faktiskt riktigt goda!!

/Anna

Sämre kan man ha det

Japp japp. Måndag. Soft, eftersom jag endast har ridning =) Och börja skolveckan med tre timmar i stallet är inte heeeelt fel =) Värre Ind.val kan man definitivt ha!  

Först skulle massa hästar ut i sina hagar. Lite stö skulle strös ut i de mockade boxarna och sen kunde vi börja göra iordning hästarna för ridning. Mina fingrar höll på att förfrysa, har ju inte världens tjockaste ridvantar...Faktiskt så är mina fingrar inte helt återställda än. De ömmar liksom och sticker/svider. Iaf gick lektionen bra och mina skänkelvikningar vart asbra!! =D =D

Har även hunnit med ett studentmöte. Vet inte vad vi kom fram till direkt, förutom att vi spikade temat. Men lite framåt gick det iaf! (Tur det). Pratat med syster ett tag också. Myysigt! =D

/Anna

Mariekex med vädertankar

Hur kunde jag glömma att Mariekex är så gott? Ett riktigt okomplicerat kex men med en galet god smak! De är perfekta att äta alldeles naturella men om man vill lyxa till det så kan man bre lite smör på. Superdupergott!   


Nu har jag dock inget smör i kylskåpet så det får bli utan helt enkelt. Men som sagt, det går lika bra!

Även idag har snön fortsatt att ramla ner från himlen. Jag gillar snö. Det är mysigt och lyser upp i vintermörkret och dessutom kan man åka skidor och pulka på det. Men, det börjar redan bli svårt att mötas två i bredd på Kittelgatan...och varje gång jag ska parkera här är jag livrädd för att jag ska komma för nära och fasta i de stora snövallarna på sidorna...Så mer snö vill jag inte ha nu.

Dock vill jag inte att snön ska försvinna redan..för jag hatar slask och snögubbeväder!! Men lagom tills man drar till Umeå så kan det få börja töa så att allt är borta när man kommer hem. Detta hade varit nice! Så tills dess så hoppas jag på minusgrader och solsken!

/Anna


Snorbies

Var och tränade imorse. Melodifestival-pass. Tror seriöst aldrig att jag har varit så svettig i hela mitt liv som jag var när jag klev av cykeln efter 45 minuters cyklande. Dock var jag mycket lägre ner på "svettighets-skalan" jämfört med brandmannen som satt och kämpade till höger om mig. Det rann på honom, det rann på cykeln och det var en stor pöl på golvet. NICE!! 

Har sett på skidor resten av dagen och gjort lite engelska. Ska börja öva på läxan som vi fick i ridning också. Namnen på hästens muskler samt hästen skelett ska läras in till på måndag. Funderar på att ta en kopp kaffe snart. Är ganska trött. Sov inte så mycket inatt. Låg vaken i drygt tre timmar och spelade Snorbies. 

Grymt jävla bra underhållning! 

/Anna

Förväntningar

Farmor fick iaf ett barnbarn som hon kan vara stolt över. Som hon kan skryta med. Som hon kan visa upp för alla sina jävla fina tantkompisar. Detta barnbarnet är inte mig själv eller mina kusiner. Utan min syster. Jurist och sedan en vidareutbildning till åklagare, det är fint som snus det!

Gång på gång (och även denna kväll) försöker hon tvinga med mig på Gotlands musikkompanis jävla jazzföreställningar på Wisby Strand med motiveringen: "Du vet Anna att läkare är väldigt kulturella av sig, så det är bara att börja nu det"! Vem har sagt att jag fortfarande vill bli läkare?! Det var en sak som jag yttrade mig om för flera år sedan.

Det känns som om jag har allas förväntningar på mig att bli läkare. Och om jag inte lever upp till dessa förväntningar så kommer alla bli så besvikna och se mig som "barnbarnet/barnet/systern som misslyckades". Det finns inte en chans att jag kommer gå ut med 22.5 poäng om jag redan har förlorat 0.75 av mina meritpoäng. Dessutom läser jag gymnasiets svåraste kurs, fysik B och utöver detta en massa andra obegripliga kurser som får mig att känna mig som universums värsta jävla pucko.

Om sanningen ska fram; Helt ärligt vet jag inte om jag någonsin har velat bli läkare, eller om det bara är alla andra runt omkring mig som vill att jag ska bli det och sedan har det påverkat mig så mycket att jag tror att det är jag som vill att jag ska bli läkare.

/Anna

Egoboost

Fy fan vad skönt med torsdagskväll! Idag framförde jag mitt tal om bomullsindustrin igen och det gick superduperbra! Kände att jag verkligen hade jobbat mycket med betoningar och inlevelse så om jag inte höjer mitt betyg så vet jag inte vad!

Jag hatar att ställa mig inför klassen att snacka. Särskilt på engelska och särsklit när folk från a-klassen sitter och lyssnar. Men det känns så oerhört bra efteråt! En riktig egoboost!

I övrigt har dagen flutit på bra. På fysiklektionen hade vi betygsnack. Jakob sa att jag verkade ointresserad av fysik. Man ba: "Va?!?! Vad är det du säger? Ointresserad av fysik?! Jag?? Aaaaaaaalrig!" ;)
När jag kom hem från skolan städade jag lägenheten, min vanliga torsdags-sysselsättning =)


Imorgon står endast en lektion på schemat! På eftermiddagen ska jag ut och lämna en massa jobbansökningar runtom i Visby. På kvällen väntar firande för min kusin Emma som fyller 12 år. Det blir pizzabuffé och tårta!

/Anna


Hoppfull

Genomgången av InDesign gick bra och jag blev lite hoppfull igen! =) Nu när man har fått samma genomgång två gånger så kanske man kommer komma lite bättre överrens med programmet...hehehe ;) Det som saknas för mig är ju dock den nya versionen av programmet, CS5... Vi får se hur det blir med det!   

Sedan jag kom hem har jag skrivit i loggboken, övat på mitt tal och slökollat lite på internet. Har även tagit mig igenom Stures prov som han lagt upp på It's Learning. Snart väntar spinning!! Det sägs ju att det bästa botemedlet mot träningvärk är att träna. Vi får väl se. 

/Anna  

Serie på lektionen

Sådär ja! Biologiprovet är avklarat och det kändes väldigt bra, så det var ju skönt =) Fast man vet ju aldrig. Sist jag tyckte att det gick bra på ett av Tildes prov fick jag G så...hahaha..Väntar ivrigt på resultatet iaf! =)

Har även på morgonen haft en helt obegriplig genteknik-lektion. Vi skulle klippa sönder DNA typ. Dock inte i verkligenheten utan vi fick göra det på datorer.. Nästa gång ska vi göra det på riktigt. :S Men förutom att jag har haft jävligt ont i huvudet hela dagen så har den varit helt okej hittills! =)


Skulle ha engelska nu. Hade planerat att framföra mitt tal, men jag var den enda som var redo att göra det och eftersom jag inte vill vara först så skiter jag i det och gör det imorgon också. Engelskalektionen spenderas istället med ett avsnitt av SATC i korridoren på en hård bänk.

Klockan 13.15 vanaks det genomgång av InDesign och sedan ett projektmöte med en fin-fin grupp!

/Anna

RSS 2.0