Det tar sig

Fan det går framåt ju! Nästan klar med biologin. Ska bara få in varför giraffen ser ut som den gör samt en massa fotnoter... :S Men jag vet redan nu att det kommer bli för mycket för att rymmas på en sida.. :( Jaja, det får bli morgondagens problem :)
Har även räknat lite matte ikväll. Är snart klar med dagens planering. Känns skönt att man nästan är ikapp. Det är helt sjukt hur mycket det är tänkt att man ska hinna med på en lektion! Låååångt ifrån rimligt!

Imorgon är det tisdag. Spanska direkt på morgonen och sen idrott. Vi ska till p18 och springa orientering. Palla ta sig ända ut dit liksom! Hur lång som helst ju! Men sen slutar vi, så det blir bara en kort dag - så jävla skönt!



På onsdag är det likadant. Börjar inte förrän 20 i 12 eller nått =D *Tummarna upp* och då har vi bara en mattelektion. På torsdag är vi lediga. Sweet! Åker nog hem till far på onsdagkväll. blir ju segt att sitta här inne en hel torsdag...  Sen är det fredag och efter fredag så är det HELG! Och efter det bara 5 veckor kvar till höstlov! =)

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0