En trevlig dag

En riktigt lång dag idag blev det! Jessica och Amanda anlände hem till mig i Mästerby strax efter klockan 10 typ. Vi drog tillsammans vidare i min lilla blå kanonkula till Fröjel där vi hämtade upp Daniela. Sen bar det iväg till Hemse. Mötte upp Elin där och hängde på bibblan ett tag innan det blev hamburgare/pommes i någon hamburgare-holk som hette typ Jakob's. Alla var nöjda och glada, var dock liiiite kallt att sitta utomhus..hehe


Vi fortsatte sedan neråt på Gotland med Elin sittandes i baksätet berättandes en massa anekdoter längs med vägen. Vårt mål, Folkeryds, nådde vi och glada tog vi varsin fika, snackade, tog kort med Jessicas systemkamera och spelade en massa kort.

Det svåraste denna dag var dock att fördriva den sista timmen i Hemse. Daniela skulle hämta ut sitt körkort, men posten öppnade inte förrän klockan 3...(!!!??!) Så mellan två och tre, drev vi runt lite i Hemse. Satt lite i bilen och snackade och kollade läget i lite olika tygaffärer för att leta efter det perfekta tyget till balklänningen.

Inte förrän typ halv 4 var jag hemma igen. En helt klart trevlig dag, men nu är man ganska trött :-)

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0